explosive 19.03.09, 17:13 Jakie sa wasze ulubiony zespoly rockowe???? lub inne(byle nie gwiazdki disneya) czy jest tu jakis fan The Academy Is.., Metalicy Green Day albo Evanescence???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bonds_ Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.85-237-177.tkchopin.pl 19.03.09, 17:38 no to tak...Metallice poprostu kochaam , <333 . ! Green Day jest superr , o The Academy is słyszałam , ale ich nie słucham , a Evanescence nie lubię ;/ a jest ktoś kto lubi LP ?> Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Zespoły:)rock i inne 19.03.09, 20:16 Kocham Paramore. Evanescence i Linkin Park też lubię xD Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Zespoły:)rock i inne 20.03.09, 13:23 The Academy is.. sluchalam nalogowo Przezucilam sie na cos mocniejszego,ale an nadal lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziulka365 Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.09, 16:16 Ja baardzo lubie Linkin Park:] oni są świetni a poza tym lubie jeszcze oczywiście Pramore, The bestles i Renton Odpowiedz Link Zgłoś
vanisia Re: Zespoły:)rock i inne 20.03.09, 19:05 nirvana,iron maiden,led zappelin,pink folyd,paramore,linkin park,metalika...i wiele innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nancy spungen Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.chello.pl 20.03.09, 22:53 Z zagranicznych rock psychodeliczny jest fajny ;D Gł. rock z lat 70, 80 końcówka 60 ;D Janis Joplin, Jefferson Airplane, David Bowie, Sex Pistols, The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd ;D Troszkę Guns'n'Roses, Joy Division, The Clash, Ramones. Współczesne zespoły to głównie indie rock, typowo angielskie np. The Libertines. Również polski punk rock - Dezerter, Włochaty, Zielone Żabki, Uliczny Opryszek, Brudne Dzieci Sida, The Analogs - wymieniać można bez końca ;D Hmm... Gardzę zespołami pseudo punkowymi tzn. komercyjnym amerykańskim pop-punkiem typu Green Day czy Good Charlotte. Zero jakiegoś przesłania ;P No, ale to moje zdanie, które wyraziłam kulturalnie i wiem, że pewnie zaraz popłyną na mnie różnego rodzaju wypowiedzi z przejawami agresji, dlatego proszę o uszanowanie go i wymianę zdań na poziomie, jeśli coś się komuś nie podoba ;P Odpowiedz Link Zgłoś
geeshawer Re: Zespoły:)rock i inne 21.03.09, 13:04 explosive napisał(a): > Jakie sa wasze ulubiony zespoly rockowe???? > lub inne(byle nie gwiazdki disneya) > > czy jest tu jakis fan The Academy Is.., Metalicy Green Day albo Evanescence???? > Ja lubię Cinema Bizarre, Evanescence, Within Temptation, The Veronicas, Aloha From Hell, Nightwish, Linkin Park, An Cafe... Odpowiedz Link Zgłoś
rock_spirit Re: Zespoły:)rock i inne 21.03.09, 14:16 Ja kocham Metallicę ,Korna ,Green Day ,Evanescence ,Linkin Park ,The Rasmus i tym podobne. Nienawidze Dżonas Braders.! Szajs na maxa ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:33 Green Day to mój ulubiony a na drugim miejscu jest Nirvana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me-is-Mae Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 18:42 Ja lubie Evanescence Podajcie jakieś konkretne tytuły takich najlepszych piosenek rokowych, bo ja nie znam za wiele fajnych, a nie wiem sama od czego zacząć słuchać, bo od niedawna mi sią rock spodobał ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fioletowa Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:19 Ja jestem fanką Green Day , Nickelback , The Rasmus i Linkin Park Ale Evanescence też są nieźli... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Zespoły:)rock i inne 04.04.09, 13:39 ok ok fajnie a czy jest tu moze jakis fan kings of leon??? jesli tak to zaloze osobny watek zeby mozna bylo tam sie wypowiedzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość. Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.zlotniki.pl / 192.168.34.* 04.04.09, 13:40 A słucha ktoś All American Rejects? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikuśka Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 19:52 jakis polski mocny rock!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka Re: Zespoły:)rock i inne 04.04.09, 20:42 Ja tam słucham śresniowiecznego rocka (jak moje koleżanki nazwały xD) np.Led Zeppelin Guns n'roses, T.rex,nirvana, różne zespoły które śpierwają "post" (grounge, rock, hevy metal, hardrock itp.), można by tak ciągnoć w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Zespoły:)rock i inne 04.04.09, 20:57 ja w większości tak jak koleżanka wyżej. Guns N Roses uwielbiam <3 Led Zeppelin, Metallica, Nirvana, Rolling Stones, Scorpiones itd... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Zespoły:)rock i inne 05.04.09, 11:52 oczywiście, że są tutaj fani kings of leon. ;> zakładaj, to się tam bardziej wypowiem xd a co do aar, to kilka lat temu ich lubiłam. teraz już nie. ;q poza kol - pj harvey, beck, franz ferdinand, arcade fire, mgmt, strasze dokonania killersów, arctic monkeys, silversun pickups, joy division, i jeszcze trochę, ale później większość podchodzi już pod electro czy math, czy jakieś cuda które niby są rockowe, ale o nich tak nie powiecie, to nie wypisuje ha ha ha *jeb* ktoś ma last.fm? ;q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.chello.pl 05.04.09, 15:50 Red Hot Chili Peppers cudowni Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Zespoły:)rock i inne 05.04.09, 15:59 O taK!!!! The Academy Is !!! Są świetni ;P uwielbiam też Armor for sleep ,The All American Rejects ,VersaEmerge Hey Monday , Paramore ,Senses Fail i mogła bym tak cały dzień ;P Odpowiedz Link Zgłoś
explosive Re: Zespoły:)rock i inne 05.04.09, 16:03 hey monday??? nie dzieki. nie obraz sie ale sa denni. reszta jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Zespoły:)rock i inne IP: *.tomaszow.mm.pl 09.04.09, 14:58 Bullet For My Valentine & The Rasmus <3 Odpowiedz Link Zgłoś