20.03.09, 19:12
No właśnie modelka.. może to jest troche głupi pomysł, ale marzy mi sie praca modelki. Mam idealną figurę, ale w
zasadzie nie chce być nią na stałe, tylko teraz, gdy jestem młoda, a potem pójdę na jakieś studia, które sobie
wybiore.big_grin A wy co myślicie o pracy modelki?suspicioussurprised
Obserwuj wątek
    • majson Re: Modelka? 21.03.09, 14:46
      mi wszyscy mówili w dzieciństwie ŻE MAM PIĘKNE DŁUGIE NOGI ITD. ALE JA NIE CHCĘ
      BYĆ MODELKĄ sądzę że to nie zła praca ale według mnie to nie najlepszy zawód
    • beyonce Re: Modelka? 21.03.09, 18:26
      Praca modelki jest bardzo trudna i aby nia byc trzeba naprawde sie starac . mi
      wszyscy mowia ze nadaje sie na modelke ale ja nie jestem pewna czy chce sie w
      to angazowac smile
      • martynaaa1 Re: Modelka? 05.04.09, 12:16
        duzo dziewczyn mysli ze maja idealna figure i nadaja sie na modelke,a wcale tak niejestem.!
        .ci co wybieraja modelki patrza sie na akzdy szczegol i wgole!
    • ewa_ashley WIm co możesz zrobic... 21.03.09, 18:41
      Moim zdaniem zostaniesz modelką szybciej niż Ci się wydaje! A nawet może Ci się ta praca tak spodobac, że nie
      będziesz chciała przestac! Moim zdaniem powinnaś przedewszystkim porozmawiac z rodzicami, skoro to twoje
      marzenie to powinni się godzic. Przejrzyj najnowsze gazety np. Brawo, Fun Club itp. i sprawdź, bo w niektórych są
      kupony na zgłoszenie się do zostanie "twarzą gazety", ale również wybór gazety jest bardzo ważny, bo to zależy
      od Twojego wieku np. jeśli masz od 14-17 lat to sprawdź gazetę Brawo, jeżeli masz 12-14 lat to zobacz gazetę
      Trzynastka... itp. Jeżeli masz jeszcze pytania to pisz na e-mail: ashleyka11@gmail.com smile
    • Gość: MileyHannahFan Re: Modelka? IP: *.elblag.vectranet.pl 04.04.09, 19:19
      ja jestem modelka.oczywiscie (dla juniorów) nie chce ja byc na staleprezent
    • nygus_95 Re: Modelka? 04.04.09, 22:33
      moja znajoma ze szkoły jest fotomodelką. ma 15 lat, jest bardzo ładna i wygląda
      dość dojrzale. ale myślę że to jednak za wcześnie. sama nie chciałabym być
      modelką, jestem za niska i w ogóle nie kręci mnie to.
      • olgx Re: Modelka? 05.04.09, 12:49
        Dzięki za porady smile
        Gadałam z mamą i mama powiedziała, że to moja decyzja i jak chce tą prace to moge sobei ją wybrać,bo ona nie
        ma nic do gadania - to moja sprawa. Jeżeli wybrałam bym teraz tą prace to tak jak mówicie chociaż do gazety lub
        prezentować butik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka