Dodaj do ulubionych

Celulit roztępny

IP: *.jmdi.pl 21.03.09, 15:38
Jak pozbyć się celulitisu i rozstępów??Czy mogą one kiedyś zejść
całkowicie,tak iż nie będzie po nich śladu??Proszę o pomoc i z góry Wam
dziękuję big_grinsmilesmile)
Obserwuj wątek
    • majson Re: Celulit roztępny 21.03.09, 15:47
      ja na celuit na udach robię ćwiczenia np. (najczęściej coś z podnoszeniem nóg)
      kładę się na boku i podnoszę 20 razy jedną nogę przywracam się na drugi i drugą
      nogę 20 razy podnoszę i tak codziennie i jeszcze na rolkach na tydzień z od 2 do
      10 godzin jeżdżę i tak od niedawna
      • different Re: Celulit roztępny 23.03.09, 07:08
        celulit oczywiście może całkowicie zejść. pij dużo niegazowanej wody, ćwicz regularnie, jak najwięcej się ruszaj
        (sporty), nie jedz tłustych rzeczy i fast foodów.
        Z rozstępami jest gorzej. Możesz stosować krem np. LIERAC Centi Metnic (taki różowy), ale kremy tylko
        zmniejszają widoczność, usunąć rozstępy podobno można w zbiegu kosmetycznym ale to wydatek ponad 1000zł.
    • Gość: hela Re: Celulit roztępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 16:18
      na celulit najlepsza jest kawa mielona, domowy sposób, sypiesz na udo kawe i woreczkiem związujesz i tak na 2
      godziny zostawiasz tylko co dzień to musi byc robione aż zejdzie smile i unikać tłustych rzeczy oraz słodyczy i
      ćwiczenia wykonywaćsmile ;-S
    • Gość: pluszowa Re: Celulit roztępny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:22
      Cellulit- peelingi, kremy
      Rozstępy- specjalne kremy ( kupuj w aptece), ale nie ma szans aby zeszły
      całkowicie : )
    • majli_xo Re: Celulit roztępny 03.05.09, 14:47
      Ja używam Antycellulitowego i wyszczuplającego żelu "Perfect Body" z oriflame
      jest cudowny ! po ok.4 tygodniach zauważyłam efekt , super modeluje polecam
      możesz go kupić u konsultantki lub na allegro (cena standardowa:64 zł na
      promocji zazwyczaj 39,90 )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka