Gość: Meee IP: *.jmdi.pl 21.03.09, 15:38 Jak pozbyć się celulitisu i rozstępów??Czy mogą one kiedyś zejść całkowicie,tak iż nie będzie po nich śladu??Proszę o pomoc i z góry Wam dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majson Re: Celulit roztępny 21.03.09, 15:47 ja na celuit na udach robię ćwiczenia np. (najczęściej coś z podnoszeniem nóg) kładę się na boku i podnoszę 20 razy jedną nogę przywracam się na drugi i drugą nogę 20 razy podnoszę i tak codziennie i jeszcze na rolkach na tydzień z od 2 do 10 godzin jeżdżę i tak od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Celulit roztępny 23.03.09, 07:08 celulit oczywiście może całkowicie zejść. pij dużo niegazowanej wody, ćwicz regularnie, jak najwięcej się ruszaj (sporty), nie jedz tłustych rzeczy i fast foodów. Z rozstępami jest gorzej. Możesz stosować krem np. LIERAC Centi Metnic (taki różowy), ale kremy tylko zmniejszają widoczność, usunąć rozstępy podobno można w zbiegu kosmetycznym ale to wydatek ponad 1000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Celulit roztępny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 16:18 na celulit najlepsza jest kawa mielona, domowy sposób, sypiesz na udo kawe i woreczkiem związujesz i tak na 2 godziny zostawiasz tylko co dzień to musi byc robione aż zejdzie i unikać tłustych rzeczy oraz słodyczy i ćwiczenia wykonywać ;-S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowa Re: Celulit roztępny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 19:22 Cellulit- peelingi, kremy Rozstępy- specjalne kremy ( kupuj w aptece), ale nie ma szans aby zeszły całkowicie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
majli_xo Re: Celulit roztępny 03.05.09, 14:47 Ja używam Antycellulitowego i wyszczuplającego żelu "Perfect Body" z oriflame jest cudowny ! po ok.4 tygodniach zauważyłam efekt , super modeluje polecam możesz go kupić u konsultantki lub na allegro (cena standardowa:64 zł na promocji zazwyczaj 39,90 ) Odpowiedz Link Zgłoś