Dodaj do ulubionych

Ukochane piosenki Miley

22.03.09, 19:06
Hey wszystkim !!!! Jakie piosenki Miley i za co najbardziej lubicie ??? Ja
dosłownie wszystkie, ale moje ukochane, których non stop słucham to: The
Climb, 7 things, Ready Set Don't Go, Breakout i Bets of both
worldsserceserceserce Widać, że są takie prawdziwe i pokazuja uczucia
Miley, a kiedy je śpiewa to czuję się fantastycznie......winkkwiat
Obserwuj wątek
    • Gość: Mileyfans Re: Ukochane piosenki Miley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 21:33
      Ja kocham jej wszystkie piosenki, ale wzrusza mnie Godbye i 7 things poniewaz to poslanie do pewnego chlopaka...
      • Gość: Pati Re: Ukochane piosenki Miley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 22:16
        ja kocham dosłownie wszystkie piosenki a obecnie najczęsciej soundtracku do hannah montanah the moviesmile
    • jowitus_jonas Re: Ukochane piosenki Miley 10.04.09, 20:55
      ostatnio słucham nałogowo The Climb i Spotlihgt i jeszcze coś tam o Back Home,
      fajne sa wszystkie wink)
      • nikki1610 Re: Ukochane piosenki Miley 10.04.09, 21:08
        ja lubię breakout, the climb, goodbye, wake up america, i thought i lost you, i learned from you i let's get crazy smile
    • pati896 Re: Ukochane piosenki Miley 10.04.09, 21:19
      coolJa KOCHAM dosłownie wszystkie też, ale naj bardziej z tych nowszych to chyba The Climb, Its All Right Herre
      jest BOMBA to jest chyba naj lepsze kiss, See You Again też BOmba kiss, 7 things,Hoedown Throwdown,Start All
      Over wink A z tych starszych troche to Nobody's Perfect, Rock Star, Make Som Noise i Who Said kisskiss, szło by tu
      wymieniać godzinami haYh kiss winksmile
    • agusiak01 Re: Ukochane piosenki Miley 12.04.09, 08:34
      smilesmileja też uwielbiam wszystkie! ale najbardziej the cilmb, 7 things, fly on the wall, always find your back home i
      dużo dużo innych bo jestem wielką fanką i miley i hannah
    • ketrin Re: Ukochane piosenki Miley 12.04.09, 11:02
      Wszystkie są extra ale jak sb slucham to na playlście mam zawsze the climb let
      do it, let's dance, start all over, let's get crazy, 7 things, hoedown toedown,
      i tak moglaym wymienmiac;pp
    • kitty16 Re: Ukochane piosenki Miley 22.04.09, 16:56
      no..raczej wszystkie wink a ostatnio słucham często piosenek z HM: The Movie smile
      • Gość: oł jee :P Hm... xD IP: *.netia.citysat.com.pl 22.04.09, 17:05
        Mi sie wszystkie jej piosenki podobają chociaz za nią nie przepadam
        przedewszystkim 4 walls, Wake Up America, Simple Song, One In A Million, Clear , sciana
    • opaopa Re: Ukochane piosenki Miley 26.04.09, 14:39
      Ja kocham The Climb.. smile)
    • nicola_16 Ukochane piosenki Miley 28.04.09, 14:47
      a Fly on the wall to co? wink kocham tą piosenkę cały czas ją śpiewam cool
    • emciaaa Re: Ukochane piosenki Miley 08.05.09, 16:12
      ja kocham "Goodbay" "one in a milion"- zawsze przy nich placze hmm co jeszcze .."as i
      am" "7 things" "the driveway" - a z takich szybszych to "fly on the wall" "see you
      again" "let's dance" i jeszcze jakies . ale juz nie pamiętam smile)
      • miles Re: Ukochane piosenki Miley 09.05.09, 13:27
        MOje ulubione piosenki to : the Climb, Fly on the wall i Old blue jeans. I jeszcze Simple song
        jest fajna xD
        Pozdrowienia dla wszystkich fanek Miley !
        • kimberly25 Pytanie... 09.05.09, 20:47
          Jak sie nazywa piosenka Miley,ta która jest w rozpoczęciu(tam gdzie są przedstawieni
          aktorzy) Hannah Montana??big_grin
          • miley_love. Re: Pytanie... 10.05.09, 10:56
            the best of both worlds ; ddd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka