hellokitty007 23.03.09, 18:42 ten wątek zrobiłam dla posiadaczek kręconych włosów. Piszcie czego uzywacie by żawsze wyglądały ladnie i jakich kosmetyków uzywacie do pielegnacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Kręcone włosy IP: *.xdsl.centertel.pl 24.03.09, 13:32 Mi się włosy same kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczek Re: Kręcone włosy IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 24.03.09, 16:43 mi tak samo ) ale aby były ładniejsze używam pianki i nie kładę się spać z mokrymi włosami oraz nie rozczesuje ich, dopiero po myciu i jest git a co najlepsze wszyscy mi zazdroszczą Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Kręcone włosy 24.03.09, 16:51 ja nie używam pianek ani takich tam bo mi się same kręcą a zresztą chodzę do 6klasy i w gim. dopiero mam zamiar o siebie bardziej dbać Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Kręcone włosy 25.03.09, 11:12 ja ma prosto-kręcono-falowano-spiralowe po kazdym myciu mi sie inaczej ukladaja uzywaz szamponu i odzywki pantene czasem lakieru lub pianki czy zelu czasem stawiam na naturalnoisc Odpowiedz Link Zgłoś