demuss 28.03.09, 10:51 Co myślicie o tym serialu ? Co Myślicie O Śmierci Artura ? Ja mam żałobę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiediamond Re: Pierwsza Miłość ;* <3 28.03.09, 20:35 Jest super. Jedyny polski serial, który oglądam. Ale jeszcze tak nie wiadomo do końca czy Artur umarł, może go jeszcze uratują. Tylko tak to pokazali, żebyśmy myśleli, że go zabili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyskaa Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: 213.155.188.* 28.03.09, 21:46 ja mysle ze on zyje a szczeze powiem ze go b. nie lubilam tak mnie denerwowal razem z siostrami i mama ogladam ten serial i razem z siostrami i mama go nie lubilysmy i nazywalysmy go szczotkaa pierwsza milosc kocham nie ma odcinka ktory bym przegapila choc ja jeszcze pierwszej milosci nie przerzylam (13 tat) ale podoba mi sie pewien chlopak z mojej klasy ale ja sie go nie zapytam a on sie mnie nie pyta i przez niego co wieczor w lazience placze doradzcie co ja mam zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:41 on zyje wczoraj byl pokazany kawalek ujecia co bedzie w nastepnym odcinku czyli dziesiaj DZISIAJ ON JUŻ BEDZIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Pierwsza Miłość ;* <3 29.03.09, 13:36 oglądam a tak to raczej nie oglądam żadnych seriali, ale to tak sie z tego troche taki horror zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
kitka Re: Pierwsza Miłość ;* <3 29.03.09, 15:48 Czytałam kilka gazet, w których są opisane zeriale z wyprzedzeniem i muszę Was zmartwić... Artur naprawdę nie zyje.. A co do samego serialu Artur i Kinga byli najfajniejsi i bez Artura juz się nudnawo zrobiło Ale go lubiexD Odpowiedz Link Zgłoś
demuss Re: Pierwsza Miłość ;* <3 31.03.09, 17:13 Wiecie czytałam dziś ,, Świat Seriali " i napisali że po pogrzebie Artura , Kingę zacznie całować tajemniczy mężczyzna ! I właśnie myślę że to ARTUR ! Pamiętacie jak jej się zwierzał , że przeprasza za to wszystko co jej zrobił jeszcze przed porwaniem ? I teraz zaczął ją całować i że sie stęsknił i w ogóle ;D Wiecie o co cho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:44 ARTURA BĘDZIUE ŻYŁ I TO JESZCZE DZISIAJ BĘDZIE TAM GRAŁ: strona z opisami odcinków - pierwsza- milosc-tv.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
any13x Re: Pierwsza Miłość ;* <3 02.04.09, 11:19 Pewnie że będzie żył) Jak by zrobili żeby umarł to bym znienawidziła PM...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Pierwsza Miłość ;* <3 02.04.09, 19:24 Artur żyje! Boże cały dzien godziny odliczlam do 6 bo serial rodzinny trza oglądnąć.xdd dzisiaj bylo jak on idzie do WC widac bylo ze to on. Kulał, byl brudny a pozatym bylo widac kawalek swetra w ktorym bardzo czesto chodzil) jak sie podniecalam jak to zobaczylam ;ddd Odpowiedz Link Zgłoś