Dodaj do ulubionych

Pierwsza Miłość ;* <3

28.03.09, 10:51
Co myślicie o tym serialu ? Co Myślicie O Śmierci Artura ? crying Ja mam żałobę
cryingcry
Obserwuj wątek
    • katiediamond Re: Pierwsza Miłość ;* <3 28.03.09, 20:35
      Jest super.big_grin Jedyny polski serial, który oglądam. smile
      Ale jeszcze tak nie wiadomo do końca czy Artur umarł, może go jeszcze uratują.
      Tylko tak to pokazali, żebyśmy myśleli, że go zabili.
      • Gość: justyskaa Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: 213.155.188.* 28.03.09, 21:46
        ja mysle ze on zyje a szczeze powiem ze go b. nie lubilam tak mnie denerwowal razem z siostrami i mama ogladam
        ten serial i razem z siostrami i mama go nie lubilysmy i nazywalysmy go szczotkabig_grintongue_outtongue_outa pierwsza milosc kocham
        nie ma odcinka ktory bym przegapila choc ja jeszcze pierwszej milosci nie przerzylam (13 tat) ale podoba mi sie
        pewien chlopak z mojej klasy ale ja sie go nie zapytam a on sie mnie nie pyta i przez niego co wieczor w lazience
        placze cryingcrying doradzcie co ja mam zrobic
        • Gość: pawel Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:41
          on zyje wczoraj byl pokazany kawalek ujecia co bedzie w nastepnym odcinku czyli dziesiaj DZISIAJ ON JUŻ
          BEDZIE !!!!big_grin
    • kitty16 Re: Pierwsza Miłość ;* <3 29.03.09, 13:36
      oglądam wink a tak to raczej nie oglądam żadnych seriali, ale to tak wink
      sie z tego troche taki horror zrobił tongue_out
    • kitka Re: Pierwsza Miłość ;* <3 29.03.09, 15:48
      Czytałam kilka gazet, w których są opisane zeriale z wyprzedzeniem i muszę Was zmartwić... Artur naprawdę nie
      zyje..
      A co do samego serialu Artur i Kinga byli najfajniejsi i bez Artura juz się nudnawo zrobiłotongue_out
      Ale go lubiexD
      • demuss Re: Pierwsza Miłość ;* <3 31.03.09, 17:13
        Wiecie czytałam dziś ,, Świat Seriali " i napisali że po pogrzebie Artura ,
        Kingę zacznie całować tajemniczy mężczyzna ! I właśnie myślę że to ARTUR !
        Pamiętacie jak jej się zwierzał , że przeprasza za to wszystko co jej zrobił
        jeszcze przed porwaniem ? I teraz zaczął ją całować i że sie stęsknił i w ogóle
        ;D Wiecie o co cho wink
      • Gość: pawel Re: Pierwsza Miłość ;* <3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:44
        ARTURA BĘDZIUE ŻYŁ I TO JESZCZE DZISIAJ BĘDZIE TAM GRAŁ: strona z opisami odcinków - pierwsza-
        milosc-tv.blog.onet.pl/
        • any13x Re: Pierwsza Miłość ;* <3 02.04.09, 11:19
          Pewnie że będzie żyłwink) Jak by zrobili żeby umarł to bym znienawidziła PM...hihi
          • ketrin Re: Pierwsza Miłość ;* <3 02.04.09, 19:24
            Artur żyje! Boże cały dzien godziny odliczlam do 6 bo serial rodzinny trza
            oglądnąć.xdd
            dzisiaj bylo jak on idzie do WC widac bylo ze to on. Kulał, byl brudny a
            pozatym bylo widac kawalek swetra w ktorym bardzo czesto chodzilwink) jak sie
            podniecalam jak to zobaczylam ;ddd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka