Dodaj do ulubionych

Test szóstoklasisty

• Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:46
      a z tą predkością to mi w ogóle wyszło 9100.. nawet liczyć nie potafie!crying
      • alyson96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:29
        Ja nie rozumiałam ostatniego zadania z Matmy , to o paliwach ;. Jakieś dziwne było . A te z puszkami to łatwe .
        Ogólnie spr. troche trudny. tongue_out
    • miss_pauline Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 10:49
      Wcale nie bym taki prosty. Mnie z tą prędkością wyszło 20 ileś złotych i 80 gr.
      Na bank mam to zle. Nie wiedziałam też jaką cześć stanowią te
      ptakiscianasciana, ale chwiałabym mieć przynajmniej 30 punktówwinksmilesmile
      • Gość: bojlerxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:58
        te ptaki stanowiły jedną-czwartą bo papugi i kanarki
        • olgx Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:01
          Mi tez wyszlo jedna-czwarta wink
      • olgx Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:00
        jJA TEŻ ZAWALIŁAM TĄ MATME. MI WYSZŁO 23 ZAD. O TYCH OPAKOWANIACH 3, A W 24 O PREDKOSCI CZY O
        PALIWIE 600 ZŁ..;/cryuncertain NAPISZCIE DO MNIE NA NUMER GG 9349624
        • olgx Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:00
          NAPISZCIE NA NUMER GG 9349624 TO POGADAMY!!
          • Gość: ja chyba Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:01
            ten test był cholernie łatwypiwopiwopiwo
        • Gość: Luelle Re: Test szóstoklasisty IP: 83.2.232.* 02.04.09, 11:34
          W zadaniu o cenie paliwa wyszło mi 24.96 a paczek z nasionami trawy 4.I 75 % w naszej klasie osób tak miało
          Co daliście w zad. o skali? Ja strzelałam 1:40 xD
          P.S o czym napisaliście w opowiadaniu o przyjaźni czlowieka i zwierzaka?
          To było najgłupsze...
          sciana
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:00
      no nie był prosty. mi z tą predkością wyszło 24.80 ale chyba źle..
      • Gość: bojlerxD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:08
        Czyli ogulnie WIELKA KLAPA P.S nie lubie bocianówangry
    • suzi_x3 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:27
      Eh... Sprawdzian mi chyba źle poszedł .
      byłam tak zdenerwowana , że nie mogłam się skupić !
      )) ;
      z tego ostatniego próbnego miałam 34 pkt.
      a temat mi się nie podobał - o bocianach ?
      o koniach ?
      x d
      same zwierzęta . ^
      nie podobał mi się też temat pracy pisemnej .
      Moja sąsiadka [ nauczycielka ]
      powiedziała , ze test był trudny -.-
      Wypadł nam trudny .. ; ((
      nie zrobiłam tylko tego z paliwem , nie rozumiałam confused
      • Gość: witamina Re: Test szóstoklasisty IP: 195.116.179.* 02.04.09, 11:31
        mi w tym pierwszym z matmy wyszło 4 opakowania a w tym drugim 24,96 i chyba mam to dobrzebig_grinsmile
      • Gość: lila Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:31
        mysle ze nie byl az taki trudny .raczej byl prosty mysle ze miw yoadl bardzo
        dobrze..a na prostsze byla zadania z matematyki..kisssmile
        • Gość: nina_96 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:34

Ja wcześnie skończyłam i przez reszte czasu gapiłam się na takiego ślicznego
          chłopaka! smile serce
          • Gość: :)))))))) Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 12:01
            JAk miał naimię???????????????//
            • wercia13 Dumna 13.09.09, 13:44
              miałam 33 pkt
      • Gość: Kasia Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:59
        MI poszedł średiosad Strasznie dużo majmysad I jakies teksty długie i niezrozumiałesadserce-?
        • Gość: TO JAAAAAAAAAAAAAA Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 12:38
          Te paczki to wyszło mi 4
          Narratorem był KOŃ
          Pensjonat Amelia
          łańcuch: PSZENICA MYSZ LIS ORZEŁ
          Skala 1:400
          MApka b'
          W tym schronisku to wyszło mi 1 i 55min
          I ta trasę pokona w 1:30
          Pierwszen zadanie to zaznaczyłam dkiss
    • Gość: natalkaa Re: Test szóstoklasisty IP: *.jmdi.pl 02.04.09, 11:31
      Sprawdzian jak dla mnie był trudny.
      Kurde, ławiejszy był próbny.
      A wszyscy gadali, że próbne trudniejsze. ;/
      • Gość: La Rebelde Re: Test szóstoklasisty IP: *.tsi.tychy.pl 02.04.09, 20:00
        Moim zdaniem to ten test był dziwny i nie zrozumiałyconfusedA matma kaplicasciana
    • Gość: nina_96 Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:31
      ten test to żenada! najprostszy jaki pisałam! łatwiutki!big_grin
      • paula96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:39
        Gość portalu: nina_96 napisał(a):

> ten test to żenada! najprostszy jaki pisałam! łatwiutki!big_grin

Potwieradzam był łatwy a matma banał a tak sie jej bałam..;DD
        • Gość: HEJJJJJJJJJJJJJJJJ Pppppppppp IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 12:42
          Do dajcie kilka odp na zadaniakisspiwo
    • sweet_madzik MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 11:32
      z paliwem o matkoo kochana zle napisalam cala matme uncertain/
      • Gość: Niix Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.chello.pl 02.04.09, 11:34
        Nie martw się nie jesteś sama. Też skopałam matmę, w ogóle za dużo jej było ;/
        • Gość: paula224 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:38
          Noooo..!
          Matmaa.!
          Haah.!
          Głupie były wink
          Mi wszyło 4 opakowania nasion ;P
          I chyba z tymi paliwamiu 29,94 albo coś podobneego wink
          • selena96 sprawdzian 02.04.09, 11:40
            z trawa - 4 opk , paliwo - 244,96 i wiem ze mam dobrze
            • Gość: Paulaaa Re: sprawdzian IP: *.intan.pl 02.04.09, 17:55
              uncertainuncertainuncertainuncertainMi nie poszedł za dobrze
              To z ta trwaą zobiłam źlee
              A z zamknietch mnoze bedzie 15
              a w szkole co miesiać mielismy 1 probny ;/
              sciana
              • Gość: domek Re: sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 18:57
                ja myślałam że padnesciana . dla mnie trudne to byłoscianascianascianascianascianasciana sad nawet
                córce nauczycielki nie poszło a z niej taki dobry uczeń
                ale do gimnazjum i tak nas przyjmąconfused
              • Gość: Karol-ciaa Re: sprawdzian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:00
                boże!! on był prze trudnyuncertainindifferent to była masakra w życiu gorszego nie pisałam mam
                10 źle!!!!!! jak myślicie ile będe miała punktów?sad
              • Gość: paula224 Re: sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:42
                Haah.!
                Mii teeż średnioo..!

serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,6457440,Sprawdzian_szostoklasisty___odpowiedzi.html

Tu są odpowiedzi smilesmile
                • Gość: paula224 Re: sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:43
                  Mi chyba dobrze wyszło z matmy..!
                  <myśli>

Alee resztee.!
                  Haah.!

Źleeee.!

:smile
            • Gość: ffgeg Re: sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:12
              no z paiwem to zpieprzyles bo ja moze wyjsc 244 i cos tam kasy za 80 kilometrow
              ja nie pamietam ile mi wysla ale mniej zastawno sie to nierealne a ja mam
              wszystko z matmy dobrze bo ja mam od 4 klasy 6 na koniec a paliwo i litry i
              obliczanie to robie przez sen mam to w malym paluszku... wogole to latwe bylo
            • Gość: paula22 Re: sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:37
              Nie byłabym taka pewna.
              Ja mam na pewno dobrze, a mam 2,96 ;p ;p
              Za mało przecinek przesunęłaś tongue_out
            • Gość: Spr Re: sprawdzian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:42
              Poprawa: 24 zł 96 gr nie 244,96 zł mam dobrze to. A tak to 2 błędy... nie
              licząc opowiadania... ni jest źle ;]
            • Gość: RoZkOjArZoNa Zadanie ze skali IP: *.netia.citysat.com.pl 02.04.09, 19:55
              A jak byla skala w tym zadaniu z przyry ?confused ze jakies schronisko czy cos tam jest oddalone o 600m od czegos tam a na plane jest to 15cm.... ??confused
          • miley. Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 12:06
            paula224 xd mi wysło tak samo tylko że chyba 24,96
            • lynn Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 17:42
              miley. napisał(a):

> paula224 xd mi wysło tak samo tylko że chyba 24,96

mi też tak wyszło jak tobie mileywink
            • Gość: Ola Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 18:25
              Mi wyszlo 24,96zl
        • Gość: Karinka Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: 80.50.131.* 02.04.09, 11:44
          Nie było az takie trudne.

A ja z matmy wiem ze skopałam skale ;/
          a tez zle zrobiłam to z paliwem ;/

a ogolnie to chyba dobrze bedzie ^^
          W ostatniej miniucie sie skapnelam ze zle zrobilam to z polem rownolegloboku i cale zadanie skresliłam i od nowa xDD
          wyszło mi 3.60 czyli 4 opakowania^^
          • Gość: jojjo Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: 94.254.180.* 02.04.09, 12:05
            słuchajcie z paliwa było na 100 % 24.16 zł
            Z TRAWY było 4 opakowania
            z tych ptaków jedna czwarta
            ^^
            • Gość: traktor i traktorz Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:55
              A skad wiesz że na 100%? My uważamy że 24,96 i my tez jesteśmy pewne na 100%.<br />
              trzeba bylo zrobic tak:<br />
              6,5:10=0,65
              0,65*8=5,2
              5,2*4,8=24,96zł. <-
              • Gość: zgadzam się Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 13:26
                To prawda!
              • Gość: paula Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:22
                No te dwa przed przedostatnie zadania były beznadziejne! Za to wypracowanie było fajne. O czym napisałyście?
                Ja o zbuntowanej nastolatce, która pojechała do stadniny koni, zaprzyjaźniła się z takim koniem i już nie była
                zbuntowana big_grin
                Ale matme położyłam sciana
        • Gość: Marta Myślałam, że będzie łatwiejsze, ale nie było źle IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 02.04.09, 12:52
          Ja z matmy zrobiłam wszystko, tylko jednego nie... tego z litrami (benzyna) i
          kilometrami... tego ostatniego ;/ Tylko połowę mi się udało, as reszta jakos poszła
          smile
          • Gość: =] Re: Myślałam, że będzie łatwiejsze, ale nie było IP: 217.98.19.* 02.04.09, 16:09
            fajny był big_grinbig_grin tylko to z tymi km (benzyna) zawaliłam sadsad ale nic big_grin
            pozdrowinkwink
      • Gość: Lilly Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:49
        heh no to paliwo bylo okropne
        • Gość: Zadowolona Test IP: *.chello.pl 02.04.09, 12:05
          Matma byla banalna ;p
          Zadanie z paliwem tez xD
          Ale ja sie pomylilam z ptaszkami wyszla mi 1/16 zamiast 1/4
          eh...bywa.^^
          Za to łancuch pokarmowy powinien byc pszenica->mysz->lis->orzeł <3
          Sprawzałam;D
          • sandii Re: Test 02.04.09, 12:56
            Gość portalu: Zadowolona napisał(a):

> Matma byla banalna ;p
            > Zadanie z paliwem tez xD
            > Ale ja sie pomylilam z ptaszkami wyszla mi 1/16 zamiast 1/4
            > eh...bywa.^^
            > Za to łancuch pokarmowy powinien byc pszenica->mysz->lis->orzeł 
            > 0;3
            > Sprawzałam;D

Łuuuuuuuuuuuch. Jak ja nienawidzę przyrody! Przecież to nielogiczne! Jak orzeł
            może zjeść lisa!? żal. mam to źle. ;p
            • Gość: martyna250 Re: Test IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 14:35
              scianaNo dokladnie jak orzel moze zjesc lisa...indifferent a jak dobrze pojdzie to bede miec 36 pkt. żal ale szczegol...
              skala lezy a paliwo to juz lepiej nie pisacuncertainindifferentsad wogole żal.pl ten test byl jakis trudny z deka...crysaduncertainindifferent
        • demi555 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 12:25
          Gość portalu: Lilly napisał(a):

> heh no to paliwo bylo okropne

no sad
          • sandii za mało czasu! 02.04.09, 12:40
            OMG, jaki on był prosty! Ale za mało czasu miałam. ;p Czytaałam ten tekst o
            bocianach z cztery razy i nie starczyło mi przez to czasu na matmę z paliwem i
            na jakieś zamknięte z porównaniem skrzydeł wróbla do skrzydeł bociana. ;P xD
            A wiecie że lisa zjada orzeł?! tongue_out <lol2> - właśnie to mam źle. ;p I wgl jaki
            pensjonat wzieliście? : P ja wzięłam AMELIA, jak 2/3 mojej szkoły.. ;p brawo
            • Gość: AgnieSzka ^^ Re: za mało czasu! IP: *.cust.tele2.pl 02.04.09, 13:23
              Ja właśnie też wziełam Amelia.big_grin
              A moim zdaniem ten test był trudny.! Ten tekst z bocianami też czytalam gdzieś z 4 razy.
              I czasu było za mało. Pani ogłasza już 15 minut do końca, a mi jeszcze opowiadanie zostało i jedno zadanie z matmy.
              Ale jednym słowem powiem.Test był okropny., pRawie cały o matmie ; //shock
              • kamerka głupie. trudne i durne! za mało czasu! 02.04.09, 20:42
                Myślałam, że się popłacze... To było okropne prawie wszystko z matmy! Tekst z
                bocianem musiałam czytać z 3 razyy..Miałam dwa testy próbne z pierwszego
                dostałam 36 a z drugiego 35...Jestem dobrą uczennicą ale TO!!! Za trudne!angry A z
                polaka było tak mało...A to mój ulubiony przedmiot sad Nie zdążyłam napisać tego
                zdania z paliwem..a był na 4 pkt. !sad DUPA JASNA! scianasciana
          • Gość: traktor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:45
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: traktorzyna Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:47
            To zadanie z matmy było najprostsze z całego testu. Ja mam 3 na semestr z matmy i dobrze je rozwiązalam.Było
            sie uczyc wy ciemnoty!
          • Gość: Andziulka12 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:50
            Ja z matmy chcę chociarz 1 punkt za dobre chęci. Z próbnego miałam 38/40 ale no dajcie se luz ten test to
            masakra. Wątpie czy będe miała chociaż 30. W klasie mojego brata były tak złe wyniki, że wszyscy musieli się
            tłumaczyć dlaczego tak źle napisali. A ja mam teraz z tymi samymi nauczycielkami co mój brat sześć lat temu więc
            się stresuje ostro, ale umówiłyśmy się z dziewczynami, że spotykamy się w piątek i się ,,odstresowywujemy'' tzn.
            gadanie, karaoke, gadanie, zwała........smile
            • Gość: Andziulka12 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:52
              ze stresu źle napisałam chociaż
            • Gość: O.L.A ;) Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:01
              otwarte zadania z matmy zrobiłam dobrze!big_grin gorzej mi chyba poszło z
              zamkniętymi! confused dziwne, nie?
              a tak poza tym to egzamin był taki średni - jak dla mnie... smirk
            • Gość: ujhjjjhggg Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.tktelekom.pl 02.04.09, 13:37
              masz racje ona była najgorsza i było mało
              czasusadsadsadsadsadsadsadsadcrycrycrycry
          • Gość: aga Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: 83.1.81.* 02.04.09, 14:09
            tragedia :\
          • Gość: paulos Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:10
            ja mam 6 z matmy ale przyznaje ze yo bylo nawet trudne zadanie, ale jakoś sobie
            poradziłam i mi wyszło ze musiał zapłacic 24,96 zł.smile
          • selciagomez Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 14:27
            To z paliwem nie było takie złe ale......
            z tą trawą to kompletnadevil porażka
          • xxxkorneliaxxx głupia matma! 02.04.09, 14:38
            ja mam wszystko dobrze tylko tą cholerna matme zawaliłamsad
          • szysza_xd Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 15:43
            No to byla jakas masakra, mi wyszlo 14. 40 bo litry zaokraglilam do 3 i nie
            pomnozylam, ale te pudełka łatwiejsze troche, mialo wyjść 4. Mam nadzieje, ze
            dostanę chociaz 30 pkt.
            U nas jest taka wnerwiajaca dziewczyna, porychala sie, bo ne bedzie miala 40
            punktów tylko 39tongue_out Żaaaltongue_out
        • Gość: TotalyTizz Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:28
          Zgadzam się!
          Matma była okropna
          To z paliwem źle zrobiłam
          • Gość: klaudiaaa Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:39
            ja tak samo zle.
            ostatnia wyszłam z sali przez tą matmeconfused
            • Gość: Lilly Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 18:30
              90 % z nas tutaj zle zrobilo to z paliwem ja tez xd ogolnie slabo mi chyab
              poszedl z probnego mialam 30
        • Gość: justina moze mi ktoś powiedzieć IP: 195.205.202.* 02.04.09, 12:51
          Mozecie mi powiedzieć jak było to z łańcuchem pokarmowym? wink
          • Gość: melody Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.glogowek.net 02.04.09, 12:54
            najpierw ta pasza czy cos, potem mysz, lis i orzeł, czy jastrzab . a jaka skala
            ? 1:4000 ?
            • sandii Re: moze mi ktoś powiedzieć 02.04.09, 12:59
              Gość portalu: melody napisał(a):

> najpierw ta pasza czy cos, potem mysz, lis i orzeł, czy jastrzab . a jaka skala
              > ? 1:4000 ?

Jak już mówiłam, przyrodę mam źle. a skala miała być 1:4000 i to mam dobrze! xD
              brawo
              • fiazta Rozwiązania:> 02.04.09, 13:16

NA Początek mówię: Dziewczęta poprawiajcie, jak macie wątysuspicious

Zad. 1 . O tym, dlaczego ptaki wędrują dłuższą drogą.
                Zad. 2. (Po naradzie naszej wielkiej, ośmioosobowej klasy) C
                Zad . 3. (Chyba) Żeby pokazać wysiłek ptaka.
                Zad. 4 . - O krążeniu było...suspicious
                Skala na pewno była 1:4000 , pytałam się majcorkitongue_out
                Ułamek ptaki/reszta wychodził 1/4(20/80)
                W paczkach ( na damski rozumsuspicious) wyszło 4.
                W paliwie 24. 96 ( czy coś takiego;P)
                Dziewczynka była w schronisku 1.55 h,
                Pensjonat nr 3,(Amelia)
                Łączyło je znajdowanie się koło zbiornika wodnego.
                Jajka się zniosły 16 majatongue_out
                Jak czegoś nie ma to odpisywacsuspicious
                Pozdrawiam wszystkich szóstoklasistów, którzy jeszcze nie odstresowali sięsuspicious
                Ja mam nadzieję na 37, na próbnym (wiatr) miałam 39, a na poprzednim 32(ale
                ale plamamama)
                • Gość: paulos Re: Rozwiązania:> IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:16
                  tak naprawde to masz większosc żle . . 1 to chyba dobrze ale ja inaczej
                  zaznaczylam . ;/ W drugim jest napewno D a ten ułamek to jest 1/6 na bank. . . a
                  dalej to juz nie pamietam . .
            • Gość: natt Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:15

już ci mowię pszenica mysz lis orzeł
              skala 1:4000
            • Gość: Pufit Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.e-wro.net.pl 02.04.09, 13:37
              Ja tam wiatru nie miałam na próbnym. Z pierwszego miałam 39, a z dwóch następnych 38
              • Gość: Pufit Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.e-wro.net.pl 02.04.09, 13:40
                Mnie najbardziej wnerwia jak za każdym razem czytają instrukcję sciana
          • Gość: AguS ^^ Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.cust.tele2.pl 02.04.09, 13:28
            Właśnie nie wiem ; //
            Każdy z mojej klasy miał inaczej xD
            Ja z paniki napisałam że żaba je mysz xD
            Buahaha ; pp
            Nie wiem xDtongue_out
            • Gość: magda12 Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 16:27
              też tak napisałam bo nie pomyślałam że tam moze byc lisbrawo
          • Gość: paulos Re: moze mi ktoś powiedzieć IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:11
            ten łancuch był żalowy ja kompletnie nie wiem jak go trzeba bylo zrobic nawet
            teraz bo przeciez orzeł je duzo zwierząl a kto je pszenice. ?! zal . uncertain
      • Gość: andzia Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.eltronik.net.pl 02.04.09, 11:55
        wezcie wgl. kurde no xD
        Z tymi nasionami nie zaokroglłam ; //scianasaduncertain
        a z tym paliwem wyszło mi 28 cos . xP
        Ale nie wiem jak ma byc bo kazdy ma inaczej z mojej kl . ;pp
        • Gość: traktor Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:43
          To ciota jesteś!!! Byo słuchać na lekcji, przecież w skepie nie sprzedadzą ci 0,6 kilograma.
        • Gość: kasia7128 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:44
          mi z tym paliwem wyszło 28,80zł a z tymi nasionami to 4 paczki!!
          paliwo w mojej klasie każdym wyszło inaczej!!
          a tak po za tym to 2 razy trudniejszy od próbnego !!!
          • marnessa Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 12:52
            też mi 4 paczki wyszły.... a to z paliwem .. masakra jak się zorientowałam że
            mam źle to pani powiedziała "odkładamy testy i długopisy" myslałam że ja tam
            zamorduje ... do której pisaliście??
            • juni Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 12:59
              Z matmy powinno wyjśc 6 paczek bo:

najpierw obliczmy pole prostokata i wychodzi 9000 m'
              a potem pole tego małego trojkącika i nie pamiętam ile wyszło ale to mnożymy przez 2 [bo były 2 trójkaty]
              potem
              9000 m' +[nie pamiętam ile mi wyszło]= [iles tam nie pamietam]

i to dzielimy przez 2500 i wychodzi min. 6tongue_out
          • Gość: Andziulka12 Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:55
            Chyba chciałaś powiedzieć milion razy trudniejszy. Wogóle nauczycielki stare baby się na nas wyżywają a one
            nawet tego testu nie pisały.
          • xxxkorneliaxxx skala..??? 02.04.09, 14:40
            co zaznaczyliście w tej skali???? 1:40? czy 1:400??????????
            • szysza_xd Re: skala..??? 02.04.09, 15:58
              to było 1:4000, to zaznaczylam, jest dobrze
              • niiki Re: skala..??? 02.04.09, 16:50
                szysza_xd napisał(a):

> to było 1:4000, to zaznaczylam, jest dobrze
                Hm... Ja zaznaczyłam 1:40 bo tak mi w obliczeniach wyszło
        • iness_pendragon Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 13:03
          Gość portalu: andzia napisał(a):

> wezcie wgl. kurde no xD
          > Z tymi nasionami nie zaokroglłam ; //scianasaduncertain
          > a z tym paliwem wyszło mi 28 cos . xP
          > Ale nie wiem jak ma byc bo kazdy ma inaczej z mojej kl . ;pp

Tak z paliwem rzeczywiści eyszło 28,80zł a nasion wyszły 4 paczki.
          • Gość: traktorek Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 13:07
            Przyślij nam roziwąznaie jak ty to robiłeś bo to jhest nie możliwe według naszych obliczeń xD
          • Gość: paulos Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:20
            z paliwa wyszlo 24,96 na bank. ! policz sobie najpierw trzeba podzielic 100 km
            przez 6, 5 litrów potem wyjdzie iles tam . .i to bedzie trzeba razy 8 ( bo w
            jedna i dryga strone bylo 80 kilometrów ) a potem tyle ile ci w tym wyjdzie to
            pozniej trzeba bylo razy 4, 80 i wyjdzie ci 24,96. wink pozdrowionka.
        • Gość: ktos Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:21
          wyszlo 24, 96big_grin
      • marnessa Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 12:50
        OMG z paliwem to było głupie jak... ile miało wyjść??
        • Gość: ja Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:21
          wyszlo 24,96 na bank .!
          ja mam 6 z matmy i dla mnie bylo proste . ;p
      • Gość: LuSiiaczek Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.chello.pl 02.04.09, 13:47
        cały sprawdzian był łatwy matmy i tej benzyny ;/. Ale w końcu mnie coś olśniło i
        zrobiłam to i do tego dobrze ;D. Mam nadzieje, że może około 34 pkt będzie ;]
      • Gość: Najna Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 15:46
        no dokladnie..ja zadanie z paliwem zle zrobilam ;/
      • blondie Re: MATMA była najgorsza a zwłaszcza to zadanie z 02.04.09, 17:05
        sweet_madzik napisał(a):

> z paliwem o matkoo kochana zle napisalam cala matme uncertain/

Tak, ja zrobiłam źle to z paliwem (błędy rachunkowe ;/) ale wszystko inne mam
        dobrze smile.
    • korni1996 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:33
      Najtrudniejsze było to ostatnie z matmy o tym paliwie. Ale je zrobiłam ale nie
      wiem czy dobrze. Ale tak ogólnie to test był nawet łatwy.
      • paula96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:37
        korni1996 napisał(a):

> Najtrudniejsze było to ostatnie z matmy o tym paliwie. Ale je zrobiłam ale nie
        > wiem czy dobrze. Ale tak ogólnie to test był nawet łatwy.

To zadanie z paliwiem to mi wyszło 21 zł ale niewiem czy dobrze..smile
        • Gość: Natulka882 Re: Test szóstoklasisty IP: *.chello.pl 02.04.09, 13:18
          Mi w zadaniu z maty z paliwem wyszło 16,50zł ale też nie wiem czy dobrze xD
          big_grinwink Z nasionami to chyba każdemu wyszło 4 xD ogólnie spodziewałam się czegoś
          trudniejszego, nie mówię że to było łatwe ale cóż... Z próbnego miałam 27pkt. xD
          scianasciana
          • Gość: Pufit Re: Test szóstoklasisty IP: *.e-wro.net.pl 02.04.09, 13:20
            Mi z paliwami wyszło 24,96
            • Gość: lolinka Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 19:00
              sadsadsadsadcrycrycrycrycrycrycry ja to zrobiłam źle więc nie mam się czym pochwalić ale inne z matmy
              mi na wet poszły scianascianascianaindifferentindifferent
        • Gość: ja Re: Test szóstoklasisty IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:23
          ojej. !
          z paliwem na bank wyszlo 24,96big_grin
    • tintin_ Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:36
      z tego co wiem to powinno wyjść 24, u mnie większość tak miała wink)
      • Gość: Niix Re: Test szóstoklasisty IP: *.chello.pl 02.04.09, 11:37
        Wiem, dowiedziałam się po wszystkim wink
      • suzi_x3 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:38
        z matmy to przed ostatniego nie zrobiłam .
        nie umialam x d
        a te z trawą to 4 opakowania .
        nawet pani od Matmy potwierdziła .
    • anielus Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:37
      test byl trudnyy...wesciee ja z probnego mialam 35 ale chyba z tego nie bvede
      miala tylesad trudno sie
      mowisadscianascianascianascianascianasadsadsadsadcry
      • selena96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:39
        co wy gadacie test byl latwy tylko pierwsze zadania powalone ale oglolnie ok
        spodziewalam sie trudniejszego smilea zadania z matmy byly proste mam wszystki
        dobrzesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
        • selena96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:40
          spodziewalam sie trudniejszego dostane z 37 pkt za wypracowanie odejma troche
    • Gość: hm Re: Test szóstoklasisty IP: *.acn.waw.pl 02.04.09, 11:38
      Mnie w zadaniu z paliwem wyszło 24, 5 a z tymi opakowaniami to te cztery. a co miałaś w zadaniu z tymi minutami?
      Tam gdzie było ile czasu ten facet czy tak kobieta była w schronisku?
      • paula96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:41
        Gość portalu: hm napisał(a):

> Mnie w zadaniu z paliwem wyszło 24, 5 a z tymi opakowaniami to te cztery. a co
        > miałaś w zadaniu z tymi minutami?
        > Tam gdzie było ile czasu ten facet czy tak kobieta była w schronisku?

Hmm..chyba 1 godz i 55 min..smile
      • Gość: ;p Re: Test szóstoklasisty IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:24
        1,55
    • mia9 Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:41
      jaki wam wyszedł wynik z paliwem? ostatnie zadanie matematyczne.
      • paula96 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:45
        mia9 napisał(a):

> jaki wam wyszedł wynik z paliwem? ostatnie zadanie matematyczne.

Mi 21 zł...ale to nie jest pewne bo u mnie w klasie każdy mił inaczej więc...
        • Gość: Lilly Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:59
          test byl dla mnie sredni taki se z tym łancuchem cos pokrecilam i z tym paliwem
          ogolnie matmy bylo tyyyyyle devil mi wyszlo w tym paliwie chyba z 326 z kwalkiem
          hehe zle oczywiscie
        • Gość: otis Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:34
          odpowiedz to 24,96zł
        • Gość: paulos Re: Test szóstoklasisty IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:25
          24,96. ;p
      • Gość: ja Re: Test szóstoklasisty IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:24
        24,96 big_grin na bank. !
    • kasia2301 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:42
      jak dla mnie to prosty... mysle, ze bede miala przynajmniej 35 jak nie wiecejtongue_out
      Zycze Wam zebyscie mialy ponad 30 punktow smile
      • mia9 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:44
        mam nadzieję, że będzie powyżej 30 pkt! big_grin
      • natexx1 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:44
        boję się, boję . ;c
        nawet nie chcę patrzeć na rozwiązania! ;c
        trudny był najtrudniejszy z tych co robiłam już...
        • Gość: ;p Re: Test szóstoklasisty IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:26
          no dla mnie tez. ;p
          moim zdaniem byl bardzo trudny . crying
          bede miala z 36 albo 35 ale moim zdaniem to i tak bardzo dobrze. ;D
    • daryjka Matma 02.04.09, 11:44
      Koszmarne było zadanie z matematyki z tym paliwem!! W mojej klasie każdemu wyszedł inny wynik. No,
      prawie każdemu... Mojej koleżance wyszło tam 12000 złotych! xD
      Mój ulubiony temat był. smile
      Zwierzaki rlz.!
      • antex12 Re: Matma 02.04.09, 11:44
        Tak, bo każdy miał inny zestaw odpowiedzi ;]
        • mia9 Re: Matma 02.04.09, 11:45
          ale to było zadanie otwarte
      • demi555 Re: Matma 02.04.09, 12:27
        a mi wyszlo 192 zl big_grin
      • Gość: Andziulka12 Re: Matma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:34
        No schiza z tą matmą u mnie w klasie też każdy inaczej. Mam nadzieję, że przynajmniej z polaka mi poszło.confused
      • Gość: paulos Re: Matma IP: *.32.radom.pilicka.pl 02.04.09, 14:27
        z matmy wyszlo 24,96
    • Gość: Lilly Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 11:45
      Ja już napisalam ale stresik byl ...indifferentindifferentindifferent
      • mia9 Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:46
        ja nie mogłam rozerwać tej folii ! big_grin
        • miley. Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 12:07
          a mi brakowało stron ;/ nie miałam całego środka i straciłam 5 minut na wymianę
          i ponowne rozerwanie folii ;/
        • Gość: Kasia xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:09
          Łee tam. ja i tak wiem,że wszystko zawaliłam [no może nie] hhaha
          ohh ta matma to zad. z paliwem SZOK ale o dziwi wieków nie było i kierunków....uncertain
          • Gość: Martyna Re: Test szóstoklasisty IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 13:08
            test był do bani.. uncertain Na próbnym miałam 31 a ten był koszmarny. Czuję że będę
            miała 20 pkt. oby big_grin .. no poprostu szoooooooooook ;D Ale ja się tym nie
            przejmujeee sr... ten cały test i tak przejdę do gimnazjum to sie liczy, gorzej
            bedzie test w 3 gim. sad
        • Gość: magdaa Re: Test szóstoklasisty IP: 192.168.32.* 02.04.09, 12:10
          trudny byl ten test;/
          ej a jak orzel moze zjesc lisa bez sensu;//uncertain
        • Gość: BEZNADZIEJ Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 12:11
          w cholere to wszystko. Miłam z próbnego 40 a ztego to chyba 25 będe miała jak
          dibrze pójdzie bo to ostatnie z matmy zadanie popsułam, bo nie doczytałam do
          końca. Nie miałam czasu i tyle.
          i był beznadziejnie trudny
    • Gość: Olis1318 Re: Test szóstoklasisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:46
      Moim zdaniem nie byl ani trudny ani latwy. taki w sam raz. chociaz nie
      chcialabym byc na miejscu mojej przyjaciolki, ktora ma juz 10 pkt. w plecy.sad
      • mia9 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:47
        a co skopała, że -10 pkt ma?
    • Gość: Madia Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:48
      Test był taki sobieuncertain
      • xxxkorneliaxxx Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 14:41
        test łatwy ale matma to strasznasad(((((((((((
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:48
      jak tak samo, męczyłam się z tą folią... a komisja się na mnie patrzyła jak na
      debila;p
      • mia9 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:49
        ja miałam samych fajnych nauczycieli którzy wspierali na duchu! big_grin moja szkoła
        jest wqq super, że zostałabym tam aż po liceum! :d ale niestety jest tylko do
        gimn. klasa sportowa w której teraz jestem. koszykówka! <
        3333serceserceserceserceserceserceserce
        • Gość: Kasia Re: Test szóstoklasisty IP: *.radom.pilicka.pl 02.04.09, 11:52
          Ten test był trudny i jeszcze o jakiś bocianach i koniach, a ile tam zadań z
          matmy byłosadcry
    • patussa Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:51
      mm... właśniew róciłam ze szkoły i już go napisałam. Był nawet okiss. Poszło mi świetnie.
      Dobrze, że nie było preocentów xD ;* tongue_out
      • Gość: Zadowolona Re: Test szóstoklasisty IP: *.chello.pl 02.04.09, 12:08
        Ale ja was osobiscie nie rozumiem.
        Daja banalny narzkeacie, daja trudny narzekacie jeszcze bardziej. I nikogo nie obrazam ale jesli ktos nie umie
        obliczyc ile kosztuje paliwo to chyba sie powiniien do 4 klasy wrocic bo ja np. mialam to odrazu w 4 kalsie ;psciana
    • Gość: xD Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:51
      a jeszcze nadokładke babie z komisji zadzwonił telefon. ;s
      • mia9 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:53
        Yy! procentów nigdy nie było i nie będzie! wszyscy to wiedzą!smile
    • vanesska_demi_w Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:52
      a więc... już o teście... myślałam że będzie prostrzy,bo nauczyciel powiedział,że co roku są mniej trudne... ale nie jest najgorszy. głównie matma była;/smilesmilesmilesmilepiwo
      • adusia Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:55
        Najgorsze było zadanie z paliwem sad
    • Gość: (gośc portalu0 Re: Test szóstoklasisty IP: 195.26.75.* 02.04.09, 11:54
      mi poszedł nie najgorzej ale było na nim dużo matmy
      www.kotek.pl/i/emoticons/sad.gif
      • mia9 Re: Test szóstoklasisty 02.04.09, 11:55
        nie było wogóle histori!
    • Gość: Agaata13 Re: Test szóstoklasisty IP: *.cpe.marton.net.pl 02.04.09, 11:55
      uncertain Stres był. A test nie za łatwy.
    • Gość: :))) Re: Test szóstoklasisty IP: 80.51.109.* 02.04.09, 11:55
      Mi poszło dobrze .Wczoraj się denerwowałam ale dzisiaj było supersmile
    • Gość: Magda Re: Test szóstoklasisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 11:56
      test był dosyć łatwy ale najgorsze zadania z matmy indifferentsciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka