Dodaj do ulubionych

Rude włosy!

10.04.09, 14:48
Moim problemem są rude włosy!sad Nie są jasno ale ciemnorude. Z tego powodu
chłopaki z klasy mi dokuczają. crying Raz rodzice zgodzili się na przefarbowanie
moich włosów, w końcu podobał mi się kolor, dopóki farba nie zeszła.
Chciałabym znowu przefarbować włosy ale mama nawet nie chce o tym słyszeć bo
mam dopiero 14 lat.uncertain Nie znoszę moich włosów! angry
Powiedzcie, czy podobają się wam rude włosy? suspicious
Obserwuj wątek
    • geeshawer Ja mam! 10.04.09, 14:56
      Ja też mam rude włosy indifferent Tyle, że jasne. Ale i tak mi dokuczają ;p
    • blah___rock Re: Rude włosy! 10.04.09, 14:58
      Ja tam wam zazdroszcze ;P chciałabym miec rude włosy O_O wink tylko że wszyscy mi mówią że mi nie będą
      pasować ;/ ale i tak się przefarbuje
    • natalka_xd Re: Rude włosy! 11.04.09, 00:37
      uwielbiam rude włosy, zazdroszcze Wam i nie wiem czemu Wam dokuczają, ja np.
      strasznie chciałabym być ruda xd
    • Gość: Agnieszka Re: Rude włosy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 13:19
      rude włosy są na modzie ^
      one nigdy się nie zmieniają [ są ładne ]
      ja jestem blondynką ale znam dziewczyny które mają rude włosy
      nawet niektóre dziewczyny mają inny kolor włosów a się farbują
    • different Re: Rude włosy! 12.04.09, 09:58
      ja też mam rude włosy. z czasem przestaną ci dokuczać, tylko nie zwracaj na nich uwagi. a najlepiej chwal się
      rudymi włosami na każdym kroku. teraz ten kolor jest w modzie. do mnie jak mówili: hej, ruda! odpowiadałam: nie
      ruda! ja jestem marchewa ;p . z czasem wszyscy do mnie mówili marchewa, co jakoś mi nie przeszkadza. a teraz, w
      gimnazjum nikt jakoś nie zwraca na to uwagi, no chyba że w żartach typu: ktoś opowiada kawał o blondynce i
      brunetce, a moja koleżanka przerywa i mówi, że dyskryminujemy rudzielce. ;p
    • wyjebistamajli. Re: Rude włosy! 14.04.09, 13:43
      Aj, tam chłopakom się pewnie podobasz, dlatego gadają. A ja Ci coś powiem, tak
      szczerze - jestem ciemną blondynką, a oddałabym wszystko żeby mieć ciemnorude
      włosy. Strasznie mi się podobają. Pozatym co ty się martwisz, bierz przykład z
      Lindsey Lohan - ona swoje włosy uznaje za atut. smile
    • ardnaskela Re: Rude włosy! 14.04.09, 15:45
      Rude włosy są super. Wystarczy umieć je wyeksponować i są zajefajne. Patrz na Lindsay Lohan, może jej akurat
      nie lubisz, tego nie wiem, ale moim zdaniem są świetne. Rude włosy najlepiej wyglądają kiedy są długie, więc jak
      masz krótkie, to proponuję zapuścić. smile A masz proste czy kręcone?
      • nessa14 Re: Rude włosy! 17.04.09, 18:44
        ardnaskela napisał(a):

> Rude włosy są super. Wystarczy umieć je wyeksponować i są zajefajne. Patrz na L
        > indsay Lohan, może jej akurat
        > nie lubisz, tego nie wiem, ale moim zdaniem są świetne. Rude włosy najlepiej wy
        > glądają kiedy są długie, więc jak
        > masz krótkie, to proponuję zapuścić. smile A masz proste czy kręcone?

Yy ja mam lekko kręcone, strasznie się puszą, ale prostuję dość rzadko
        codziennie tylko grzywkę smile
    • Gość: Marek OCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 21:45
      rude włosy są piekne!
      i nie farbuj, bo tylko swoje włosy NISZCZYSZ. mam znajomą koleżankę, która farbuje, więc ma włosy jak siano,
      zniszczone, rozdwojone końcówki
    • explosive Re: Rude włosy! 14.04.09, 21:52
      dokladnie rudy jest fajny.sama chcialabym miec taki kolor.tyle ze naturalny bo farbowany jest not.
      nie przejmuj sie takie wlosy dodaja ci unikalnosci i charakterkutongue_out
      • daguss Re: Rude włosy! 15.04.09, 17:59
        rude włosy, tak samo jak piegi zawsze mi się podobały. nie farbuj sobie !
        świetny jest rudy. ;33
        • Gość: shesheshe Re: Rude włosy! IP: *.csk.pl 18.04.09, 09:02
          ehh a aj mam ciemny brąz..ale rudy jest naprawny ładny. chcialbym miec rude nawet i piegi to takie slodkie . a
          chlopakami sie nie przejmuj, z czasem przejdzie..albo im sie podobasz smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka