Dodaj do ulubionych

SHREK-film

12.04.09, 21:06
Lubicie Shreka???Ja bardzo.Najbardziej podobał mi sie Shrek 2,ale Shrek też był fajny.Trzeciej części nie
oglądałamsadsad
Polecam soundtrack Shreka i Shreka 2.Bardzo podobały mi sie piosenki:
-Rufus Wainwright - Hallelujah
-Smash Mouth - I'm A Believer
-Accidentally in Love - Counting Crows
-Holding Out for a Hero serceserceserceserceserce
Obserwuj wątek
    • firana :---------------------------) 12.04.09, 21:16
      Tak, lubię bajkę Shrek. Muszę przyznać, że to jedna z niewielu bajek, która
      naprawdę mnie rozśmiesza. Najfajniejsze jest to, że Shrek nie ma wyznaczonych
      kategorii wiekowych i praktycznie wszyscy, Ci starsi i Ci najmłodsi, potrafią,
      na swój własny sposób, zrozumieć bajkę.

Pozdrawiam wink
    • kimberly25 Re: SHREK-film 13.04.09, 19:28
      Uwielbiam ten klipcoolcoolcool
      www.youtube.com/watch?v=omPzxOYSuZo
      Zauważył ktoś że ta dziewczyna to Ashley Roberts z Pussycat Dolls?!
    • pati896 Re: SHREK-film 13.04.09, 20:07
      No wink Mnie też bardzo się ta bajka podoba. I macie racje, oglądają ją nawet Ci starsi tongue_out Mało jest
      takich ,,Fajnych bajek, dla naj młodszych i naj starszych hehe xD Nawet moja babcia to oglądała haYh tongue_out Mnie sie
      wszystkie części podobały, trzeciej nie widziałąm tak dokładnie i chyba jest naj nudniejsz. A oglądaliście to o shreu
      co trwa chyba 20 min. To raz leciało w moje urki wink I w święta w drugi dzień ,,Chyba'' hehe. To tam było coś o
      świętach. A naj lepsze było to o tym ptaku <hahaha> Przyznam,że większość osób za tym przepada, bo niby jest
      to bajka, ale każdy rozumie to jakos inaczej. Małe dzieci np. o tym ptaku nie zroumiłay, ale my starsi tak. Więc idzie
      się na tym pośmiac hehe smile

Pozdrawiam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka