Dodaj do ulubionych

Kto lubi Selene Gomez

IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.09, 21:44
Piszcie jakie znacie jej filmy, piosenki i gry z niąkwiat
Obserwuj wątek
    • demcialove Re: Kto lubi Selene Gomez 13.04.09, 21:45
      ja ją uwilebiam.!!!!.kisskisskiss
      • ketrin Re: Kto lubi Selene Gomez 14.04.09, 09:47
        Nom ja tez ją lubięę;ppp
        No a znam z nią filmy kopciuszek-oglądałam super jest;pp i czarodzieje z waverly
        place, reszty nie oglądałam;pp No a piosenki Tell me something i don't know, i
        fly to your heart i jeszcze taka jedna z kopciuszka coś jakies na b chyba xddd
    • pati896 fdrgtnygyuytytytytytye56 14.04.09, 10:10
      Ja ją KOCHAM naj bardziej hehe ;* Znam mnóstwo jej piosenek : If Cupid had a heart, Tell me somethin i
      don't know,Cruella De Vil,Fly To Your Heart,Make It Hapen to jest BoSskieee .!kiss,I New Classic z Drewem
      Seeleyem ;*
      Pierwszy raz pojawiła się w serialu Barney & Friends jako Gianna. Została odkryta przez Disneya w wieku 12 lat.
      W roku 2006, dostała gościnną rolę w drugim sezonie w Nie ma to jak hotel jako Gwen w odcinku Koszmar w środku
      lata. Disney postanowił "zainwestować" w młodą gwiazdkę. Dziewczyna gra Alex Russo w nowym serialu
      Czarodzieje z Waverly Place. Selena wzięła udział w filmie Another Cinderella Story oraz Disney Channel Original
      Movie Princess Protection Program w Puerto Rico z Demi Lovato. Ostatnio wzięła udział w Igrzyskach Disney
      Channel. Selena znalazła się na pierwszym miejscu rankingu TV Guide Najgorętszych Młodych Gwiazd.

Rok Tytuł Rola Adnotacje
      2002–2005 Barney & Friends Gianna rola okresowa
      2003 Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod
      2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie -
      2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia główna rola
      Nie ma to jak hotel Gwen 1 odcinek
      2007 What's Stevie Thinking? Stevie Sanchez główna rola
      Arwin! Alexa Pilot
      Hannah Montana Mikayla rola okresowa / 3 odcinki
      2007–-
      • Gość: Nika Re: fdrgtnygyuytytytytytye56 IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 19:40
        Bardo, bardzo wszystkim dziękuję a najbardziej fdrgtnygyuytytytytytye56 ja Uwielbiam Selenę Gomezbig_grin ale
        niestety mam tylko 1 jej film i tylko 2 piosenkisad Dzięki
    • pati896 Re: Kto lubi Selene Gomez 16.04.09, 17:21
      smileHeh nmz wink Ja też ją KOCHAAAAAAAAAM.!!!!!!!! kisskisskisskisskisskissserceserceserce wink Ej jakby pisała tu jakaś
      pati896,jeszcze to nie ja.! Ktoś założył podórbe mojego konta, wszystko podrobił uncertainuncertainangryangry
    • pati896 Re: Kto lubi Selene Gomez 17.04.09, 19:28
      W najnowszym wydaniu Fun Clubu piszą,że Sleena nie przejumuje się juz głupimi docinkami innych. Widocznie oni
      nie potrafią się zachować, a każdy ma własne życie wink Nikt nie jest idelanyi ona o tym wie, a oni najwidoczniej nie.
      Pisze tam tez,że ciagle mówia,ze papuguje styl Vanessy Hudgens, ale one się lubią i nigdy nawet w ten sposób nie
      pomyślały wink To sprawa sesji to tam każą im sie jaoś ustawiać, wiele sesji jet podobnych, możliwe że nie mają juz
      żadnych fajnych pomyslów haha ;D Albo chcą ich pokłocić, a stylu napewno nie papuguje, bo ma swój włąsny
      wyjątkowy nikt go nie podrobi i ubierają się wcałkiem inny cposób wink
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Kto lubi Selene Gomez IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 18:37
      ja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka