Gość: Nika IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.09, 21:44 Piszcie jakie znacie jej filmy, piosenki i gry z nią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ketrin Re: Kto lubi Selene Gomez 14.04.09, 09:47 Nom ja tez ją lubięę;ppp No a znam z nią filmy kopciuszek-oglądałam super jest;pp i czarodzieje z waverly place, reszty nie oglądałam;pp No a piosenki Tell me something i don't know, i fly to your heart i jeszcze taka jedna z kopciuszka coś jakies na b chyba xddd Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 fdrgtnygyuytytytytytye56 14.04.09, 10:10 Ja ją KOCHAM naj bardziej hehe ;* Znam mnóstwo jej piosenek : If Cupid had a heart, Tell me somethin i don't know,Cruella De Vil,Fly To Your Heart,Make It Hapen to jest BoSskieee .!,I New Classic z Drewem Seeleyem ;* Pierwszy raz pojawiła się w serialu Barney & Friends jako Gianna. Została odkryta przez Disneya w wieku 12 lat. W roku 2006, dostała gościnną rolę w drugim sezonie w Nie ma to jak hotel jako Gwen w odcinku Koszmar w środku lata. Disney postanowił "zainwestować" w młodą gwiazdkę. Dziewczyna gra Alex Russo w nowym serialu Czarodzieje z Waverly Place. Selena wzięła udział w filmie Another Cinderella Story oraz Disney Channel Original Movie Princess Protection Program w Puerto Rico z Demi Lovato. Ostatnio wzięła udział w Igrzyskach Disney Channel. Selena znalazła się na pierwszym miejscu rankingu TV Guide Najgorętszych Młodych Gwiazd. Rok Tytuł Rola Adnotacje 2002–2005 Barney & Friends Gianna rola okresowa 2003 Mali agenci 3D: Trójwymiarowy odjazd dziewczyna z parku wodnego epizod 2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie - 2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia główna rola Nie ma to jak hotel Gwen 1 odcinek 2007 What's Stevie Thinking? Stevie Sanchez główna rola Arwin! Alexa Pilot Hannah Montana Mikayla rola okresowa / 3 odcinki 2007–- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: fdrgtnygyuytytytytytye56 IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 19:40 Bardo, bardzo wszystkim dziękuję a najbardziej fdrgtnygyuytytytytytye56 ja Uwielbiam Selenę Gomez ale niestety mam tylko 1 jej film i tylko 2 piosenki Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Kto lubi Selene Gomez 16.04.09, 17:21 Heh nmz Ja też ją KOCHAAAAAAAAAM.!!!!!!!! Ej jakby pisała tu jakaś pati896,jeszcze to nie ja.! Ktoś założył podórbe mojego konta, wszystko podrobił Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 Re: Kto lubi Selene Gomez 17.04.09, 19:28 W najnowszym wydaniu Fun Clubu piszą,że Sleena nie przejumuje się juz głupimi docinkami innych. Widocznie oni nie potrafią się zachować, a każdy ma własne życie Nikt nie jest idelanyi ona o tym wie, a oni najwidoczniej nie. Pisze tam tez,że ciagle mówia,ze papuguje styl Vanessy Hudgens, ale one się lubią i nigdy nawet w ten sposób nie pomyślały To sprawa sesji to tam każą im sie jaoś ustawiać, wiele sesji jet podobnych, możliwe że nie mają juz żadnych fajnych pomyslów haha ;D Albo chcą ich pokłocić, a stylu napewno nie papuguje, bo ma swój włąsny wyjątkowy nikt go nie podrobi i ubierają się wcałkiem inny cposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Kto lubi Selene Gomez IP: *.xdsl.centertel.pl 18.04.09, 18:37 ja Odpowiedz Link Zgłoś