oolax Re: Radio Kotka 08.08.09, 19:09 proszę o puszczanie zespołu v factory, są naprawdę świetni a niedługo wychodzi ich nowy singiel więc było by fajnie gdyby w radio można było usłyszeć ich poprzedni hit love struck Odpowiedz Link Zgłoś
umc Re: Radio Kotka 11.08.09, 11:41 O tak ja często słucham muzy na kotku chyba, że leci coś czego nie lubię, a to się zdarza rzadko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lagunabee Re: Radio Kotka 12.08.09, 10:28 A ja bym chętnie usłyszała Pink- Funhouse w kotkowym radiu. Naprawdę fajna nutka Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka123 Re: Radio Kotka 24.08.09, 14:03 Radio Kotek.fm bardzo mi się podoba tylko za dużo puszczają RBD !!!!! Więcej The Veroniocas, Avril Lavigne itp. !!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Radio Kotka 10.09.09, 20:41 wedlug mnie troche za duzo disneyowskich posenek;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mia9 Re: Radio Kotka 11.09.09, 15:08 oj tak! Disneyowskie piosenki oddzielnie! umęczyć się można! co chwilę DISNEY DISNEY DISNEY! Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ shit, shit, shit. 12.09.09, 12:06 nie słucham tego radia, bo wolę mojego Winampa i radia Lastefemowego, ale co tam spojrzę to widzę; Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez, Jonas Brothers, Vanessa Hudgens, Ashley Tidsale ... czyli sam Disney! Dajecie też te RBD czy jakoś tak. -.- i to jest puszczane najczęściej. Zgłaszać nowych piosenek też nie ma co, bo albo nie puścicie ich w ogóle, a jak już puścicie to ludzie zaparzone w disneya zrobią tak, że przy 10% puszczaj częściej będzie 90% puszczaj rzadziej! Wg mnie Radio jest złym pomysłem. I tu już nie chodzi tylko o to, że mi to przeszkadza. Potem, kiedy np. Tokio Hotel jest na wysokim miejscu, i bardzo się cieszę z tego faktu choć nie przepadam za nimi, pojawiają się komentarze na temat ich orientacji seksualnej (te pedały tak wysoko? nie no, szok!) i na temat ich muzyki (kto słucha tego gniotu?) oraz zespołu (to oni mają fanów?). Totalny brak kultury. Czemu ich można obrażać, skoro kiedy ktoś powie coś złego na temat Jonas Brothers od razu pięćdziesiąt osób wyzywa cię od najgorszych? No bo jak można nie lubić tych słodziaków???!!! ;*************? To żałosne. Na kotku nie ma samych fanów gwiadek Disneya. Weźmy np. mnie. Ja nie trawię tych gwiazdek. Po prostu mnie mdli od nich. I od ich muzyki. Takich osób jest więcej. Więc czemu dostosowujecie swoje radio tylko dzieci disneya? Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Radio Kotka 29.09.09, 00:27 Pomysł dobry .. ;] o ile będzie TH Odpowiedz Link Zgłoś
tarjarox555 Re: Radio Kotka 29.09.09, 16:54 Proponuję dodać do playlisty świeżutką piosenkę Within Temptation- "Utopia" Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Radio Kotka 07.10.09, 19:41 jak już jest to radio to puszczajcie tam te najnowsze piosenki których jeszcze nie znamyy a nie same starocie które kazdy zna już na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
molly80 Stacja Disney 08.10.09, 19:06 Czy w Radiu Kotka może być stacja Disney ? Łatwiej by było słuchać, jak już jest hit, rock to to można oddzielić, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
alexorowana. Re: Radio Kotka 07.11.09, 18:19 radio kotka jest spoko, bardzo mi się podoba. ale fajnie by było gdyby znalazła się tam piosenka JB - Turn Right. Odpowiedz Link Zgłoś
inka_love_nick Re: Radio Kotka 09.11.09, 22:28 Uwielbiam kotkowe radio!!! Tylko proszę wyrzucie z radia rbd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mackie Re: Radio Kotka 10.11.09, 00:37 youtube.com/watch?v=pVjmA6AiM00 film o eminemie i jego córkach mam dość durnych opinii o eminemie. posłuchajcie i obejrzyjcie w wolnym czasie i dajcie znac czy wam sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
magdabanda Re: Radio Kotka 06.12.09, 12:53 ja i tak nie słucham tego radia co jest teraz Przez muzykę jaką puszczają. Demi Sremi, Miley i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaaaa Re: Radio Kotka 16.12.09, 14:51 1. Selena Gomez & Drew - New Classic 2. Taio Cruz - Break Your Heart 3. Britney Spears - Lucky Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Radio Kotka 24.12.09, 18:47 Przydałyby się owe piosenki Ashley Tisdale ! cRANK it up się już znudziło !!! A gdzie no nie wiem .. hm... Tell me lies,, Hot Mess,, Hair ? Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Radio Kotka 24.12.09, 18:47 A gdzie Kate Alexa ???/ Ani jednej jej pisoenki ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_96 Re: Radio Kotka 29.01.10, 17:53 Kotek powinien też w swoim radiu mieć audycje... Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Radio Kotka 08.02.10, 15:34 Wcześniej nie słuchałam ale teraz słucham tylko tego czego chcę np. jak na radiu kotka leci Miley Cyrus to oczywiście słucham a jak np. Tokio Fotel to nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tsarine Re: Radio Kotka 21.02.10, 16:21 Moim zdaniem puszczacie strasznie komercyjną muzykę. Powinniście poświęcić więcej uwagi utalentowanym wokalistą jak np. Joss Stone, Beyonce czy Alicia Keys. Odpowiedz Link Zgłoś
icelady14 Re: Radio Kotka 21.02.10, 23:52 www.youtube.com/watch?v=hQf1tyqyJOE&feature=player_embedded zapraszam serdecznie na filmik , przepraszam że nie w temacie. ; * xd Odpowiedz Link Zgłoś
asiablondii1991 Re: Radio Kotka 22.02.10, 21:39 co z tym radiem?? czemu ono się ciągle zacina przestaje grać i w ogóle?? takie fajne piosenki a tak się psuje to radio inne się tak nie psują co jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
olen_cja Re: Radio Kotka 26.02.10, 15:17 no , mogłoby być , ale żeby nie było samych disneji , RBD itp , itd . troszkę starszych piosenek , też można by puszczać . XD . Odpowiedz Link Zgłoś
madlene Re: Radio Kotka 26.02.10, 16:11 Kotku! Tutaj apel z mojej strony ! Nie puszczaj na tym swoim radiu tyle disneja bo to normalnie horror jest ; / A chciałbym sobie posłuchać muzyki na tym waszym radiu ; ) Pozdrawiam madlene Odpowiedz Link Zgłoś
krulpolski Re: Radio Kotka 26.02.10, 18:15 www.youtube.com/watch?v=Gdz-0o1o3no piosenka o milosci zdewastowanej facebookiem song is free -play & have fun Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Radio Kotka 05.04.10, 18:16 dodajcie piosenki Raven, Ashley Tisdale, VAnesy Hudgens Odpowiedz Link Zgłoś