Dodaj do ulubionych

Radio Kotka

17.04.09, 13:33
Kotek od jakiegoś czasu słyszy od Was, że fajnie byłoby móc na Kotku posłuchać
muzyki. Ale czy to są tylko pojedyncze głosy, czy rzeczywiście większość z Was
słuchałaby kotkowej playlisty?
Kotek poważnie rozważa możliwość uruchomienia u siebie własnej radiostacji i
prosi Was o opinie.
Obserwuj wątek
    • kimberly25 Re: Radio Kotka 17.04.09, 13:40
      Tak,myśle że byłoby to fajne.Ale najpierw kotek powinien rozszerzyć strone użytkownika kotka,pisałam o tym tu:
      www.kotek.pl/forum/02,3000,92938789,93975892,Re_Wasze_newsy_artykuly_notki_i_propozycje.html
      serceserceserceserceserceserceserce
      • Gość: June Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:39
        było by super gdyby uruchomiono takie radio!!!!!!big_grinsmilekwiat
        • Gość: myhuihd Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:57
          nie
          • nessa14 Radio Kotka 17.04.09, 20:17
            Taak było by fajnie !. smile
            smilekwiat
            • Gość: Alice. Jupi jupi yey ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 13:44
              Um.. Fajnisto by było.
              Już nie mogę się doczekać. ; ))))
              big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grinbig_grinbig_grin
              big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
              :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D
            • demi4444 Re: Radio Kotka 15.08.10, 13:28
              tak myślę że było by fajne big_grinbig_grinbig_grin
        • Gość: Roxy Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:26
          Fajowsko by było gdyby radio kotka startneło i gdyby było tam piosenki takich
          autorów jak: Jonas Brothers, Taylor Swift, Miley Cyrus, Demi Lovato, M.I.A., Ewa
          Farna.sercebig_grin
          • Gość: Justa To zależy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:43
            jesli beda hity i inne fajne to pewniewinkpozdrokiss
            • seneka4 Re: To zależy! 25.04.09, 19:00
              byłoby świetnie smile oczywiście mam nadzieję ,ze w tym kotkowym radiu nie będzie
              tylko piosenek Jonas Brothers i innych gwiazdek disneya ,bo nie każdy chce je
              słuchać!!!
              Myślę ,że dobrze byłoby gdyby w radiu były piosenki Lady Gaga ,Britney Spears ,
              ewa Farna , Avril Lavigne , Rihanna ,Akon ,50 cent. smile mam nadzieję ,że za
              niedługo kotkowe radio będzie działać smile pzdr.
              • kinia112 Re:To zależy! 28.04.09, 15:08
                "byłoby świetnie oczywiście mam nadzieję ,ze w tym kotkowym radiu nie będzie
                tylko piosenek Jonas Brothers i innych gwiazdek disneya ,bo nie każdy chce je
                słuchać!!!
                Myślę ,że dobrze byłoby gdyby w radiu były piosenki Lady Gaga ,Britney Spears ,
                ewa Farna , Avril Lavigne , Rihanna ,Akon ,50 cent. mam nadzieję ,że za
                niedługo kotkowe radio będzie działać pzdr."<br />
                <br />
                Czytasz mi w myslach?! o_O
                • mightywozz Re:To zależy! 03.02.12, 23:30
                  kinia112 napisał(a):

> "byłoby świetnie oczywiście mam nadzieję ,ze w tym kotkowym radiu nie będzie
                  > tylko piosenek Jonas Brothers i innych gwiazdek disneya ,bo nie każdy chce je
                  > słuchać!!!
                  > Myślę ,że dobrze byłoby gdyby w radiu były piosenki Lady Gaga ,Britney Spears ,
                  >
                  > ewa Farna , Avril Lavigne , Rihanna ,Akon ,50 cent. mam nadzieję ,że za
                  > niedługo kotkowe radio będzie działać pzdr."<br />
                  > <br />
                  > Czytasz mi w myslach?! o_O

Mi też.. : ) i do tego jeszcze bym Eminema wrzuciła, Bad meets Evil i Lil Wayne'a też... smile
          • Gość: Pati Re: Radio Kotka IP: *.vectranet.pl 27.04.09, 14:36
            Zgadzam się z tobą!!! Muszą się tam znaleźć Jonas Brothers!!! Poza tym oczywiście Miley
            Cyrus, i może jeszcze Demi Lovato. Napewno bym słuchała!!! To radio musi powstać!!! Nie
            mogę się doczekać!!!big_grinbig_grinbig_grin
          • Gość: Krauser Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 11:07
            Najlepiej Było By Gdyby leciała taka muzyka jak Killswitch Engage , Papa Roach ,
            Lacuna Coil , Decyfer Down , Trapt , Breaking Benjamin itp.
          • Gość: Buhahah Re: Radio Kotka IP: 213.155.170.* 19.05.09, 09:03
            Tak big_grinDD Dobry pomysł santa
            • Gość: Autor Re: Radio Kotka IP: 213.155.170.* 19.05.09, 09:03
              Taak wink
        • ann_95 UUUuuuuuu!!! 17.04.09, 16:23
          To zależy czy można by było je wyłączyć bo jak nie to lepiej nie robić wink
          • Gość: fdhtrh czytajcie to . IP: *.chello.pl 17.04.09, 18:49
            prezentprezentprezentprezentprezent scared

ta buźka " scared jest z epulsa .kwiat
            • anielus Re: czytajcie to . 24.04.09, 18:39
              bede sluchac jak bedzie avril lavigne puszcana Xd Jak nie to nara czleki xDD
              • Gość: Rilaa Re: czytajcie to . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 09:48
                Tak, jak bedzie Avril Lavigne też puszczana to z chęcią posłucham smilebig_grin
                • madie15 Re: czytajcie to . 27.04.09, 13:05
                  Dokładnie. Bez Avrilki nie ma radia. smile Ale chciałabym słyszeć jej starsze utwory, jak np.
                  MHE czy Sk8er Boi...
                • Gość: justy$ Re: czytajcie to . IP: *.szeptel.net.pl 01.05.09, 10:26
                  ja tez uwielbiam avi i i rbd obu były ich piosenkibig_grinsmilebrawocoolcool
                  • Gość: 123 Re: czytajcie to . IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.09, 13:24
                    napewno RBD musi byc tu puszczane a nie jakies badziewia!!!!!!!!!!!!! wink
          • kamilka9000 .... 24.04.09, 20:15
            tylko żeby było dużo piosenek, z którycvh kazdy by cos dla siebie znalazł (:
          • Gość: weronika tylko nie jonas brothers itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 13:35
            tylko nie żadne gwiazdki Disneya bo to jest żałosne i te gwiazdy nie wiedza co
            to prawdziwa muzyka ja bym proponowała metallica Nirvana, dżem, Myslovitz, red
            hot chili peppers
            • Gość: Aga_JB Re: tylko nie jonas brothers itp IP: *.chello.pl 01.05.09, 20:19
              Sama ni wiesz co to prawdziwa muzyka!!! I nie obrażaj Jonasów, poza tym każdy ma
              inne gusta muzyczne! Zresztą zalożę się, ze nie znasz więcej piosenek Jonasów i
              gwiazdek Disneya niż 1!!! Więc odczep się od nich a szczególnie od Jonasów!!! angry
            • Gość: Aqusia Re: tylko nie jonas brothers itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 00:25
              popieram 100000 % !
            • mandy65 dokładnie ! 10.03.10, 16:32
              ZERO disneja !
        • ola95 Re: Radio Kotka 17.04.09, 17:05
          Bylo by super gdyby powstalo takie radio i jak by byly fajne piosenki to na
          pewno bym go słuchała
        • szalona12 :P 17.04.09, 19:24
          Jasne że tak super pomyśl smile
          big_grin
        • Gość: Gość Re: Radio Kotka IP: *.debica231.tnp.pl 18.04.09, 12:49
          To jest bardzo dobry pomysł. Miło będzie posłuchać jakiejś fajnej muzykibrawobig_grin
        • dafne Re: Radio Kotka 18.04.09, 13:22
          smileZ chęcią bym słuchała.Ale jak to by wyglądało?Jaka muzyka,jaki styl...
          Radio popieram big_grin
        • Gość: pani Kaulitz Re: Radio Kotka IP: 94.40.93.* 24.04.09, 18:24
          fajnie by bylo! ale nie puszczajcie samych jonasow, gagi, katy perysciana... itp.. ale th
          moze byc.. xDserceserceserceserceserce
        • Gość: Pipi Re: Extra Gdyby. IP: *.range81-157.btcentralplus.com 25.04.09, 11:31
          Fantastycznie byloby gdyby bylo kilka playlist .
          Np. jedna dla osob ktore lubia gwiazdki disney i cala ta reszte ,
          2 np z hitami z radia .
          3 Np , dla osob ktore lubia mocniejsze kawalki .
          Wedl-k mnie to bardzo dobry pomysl smile
        • stoooo Re: Radio Kotka 06.09.09, 19:54
          było by super
        • mc2. Re: Radio Kotka 30.06.10, 23:00
          fajnie by było gdyby można było posłuchać tu muzyki.xdd
          to świetny pomysł. smile
        • jessyp Re: Radio Kotka 12.02.11, 12:46
          super - jestem na tak!!!
      • Gość: gj Re: Radio Kotka IP: *.elk.mm.pl 17.04.09, 14:43
        Moim zdaniem to zły pomysł to jest bardzo denerwujace !!!!!!!!!!!uncertain
        • Gość: Daga98 Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 17:49
          Tak !big_grin
          To fajny pomysł byle żeby były tam fajnie piosenki tongue_out
          I żeby można je było włączyć i wyłączyć kisskissbig_grin
      • kari512 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:59
        oczywiście ze tak !big_grin
      • paulina121 Re: Radio Kotka 17.04.09, 15:35
        fajny pomysł i fajne by było jakby były głosowania jakie piosenki mają być albo
        coś takiego ;D
        • Gość: madz Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 15:51
          jasne że tak
          • Gość: Nattty Re: Radio Kotka IP: 10.0.0.* / unknown 17.04.09, 16:47
            buhaha gdybyście puszcali jonasó miley cyrus i jakąś demi lovato to by była porażka ;x lepiej nie róbcie tego!
            • Gość: Hę ;D Re: Radio Kotka IP: *.olsztyn.mm.pl 18.04.09, 14:36
              Racja! ;D
        • Gość: MEG Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:27
          fajnie TYLKO NIE PUSZCZAJCIE TYLKO PIOSENEK GWIAZDEK DISNEYA ALE TEŻ NP.BRITNEY
          SPEARS ITP.
        • Gość: Gość ! ;D Re: Radio Kotka IP: *.elk.mm.pl 27.04.09, 19:46
          Tak,tak radio dobry pomysł,ale założe isę,że bedzie tam wiele 'SwEeT@$nYcH
          piosenków' typu Cyrus czy Jonasi .. -.-'
          Wolałabym żeby znaleźli sie tam wykonawcy pokroju Peji,Pezet,Rahima czy Włodiego ..
          Nie mam na myśli oczywiście Grupy opercyjnej czy Akona -.-'
      • klaudix13 Re: Radio Kotka 17.04.09, 16:53
        Myśle , że to bardzo dobry pomysł napewno z chęciom by słuchała waszego radia winkserceserceserce
      • ladysweet Re: Radio Kotka 17.04.09, 16:58
        fajnie by było a nawet super dobry pomysłbig_grin
      • martini1112 Re: Radio Kotka 17.04.09, 17:55
        według mnie było by super jakby Kotek miał własne radyjko.smile
      • Gość: Pati Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:38
        tak tak i najlepiej jakby to uzytkownicy Kotka podawali swoje propozycje do takiej playlistybig_grinbig_grin
      • Gość: Elvis Re: Radio Kotka IP: *.olsztyn.mm.pl 25.04.09, 11:14
        mi to sie tam b.podaoba.
        nie wiem jak innym xddsurprised

fajnie jakby np.codziennie byly `wasza lista przebojow` np. pod wieczor kiedy douzo osob
        siedzi na kompie i mogla by sluchac

pozdroo kiss kiss kiss serce serce serce serce sercedevil
      • Gość: ann Re: Radio Kotka IP: *.mt.pl 25.04.09, 13:24
        według mnie my chemical romance,30 seconds to mars,kill hannah,linkin park,the rasmus:-
        S
        • Gość: Cziki Re: Radio Kotka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 16:28
          zgadzam się z propozycjamiwink
      • olcia12 :D 28.04.09, 16:29
        Ja myśle że to fajny pomysł z tom listą ... Ale Lepiej było by jak
        kotek.pl
        mówił o tej liście więcejbig_grintongue_outtongue_outwinksmile
      • misek Re: Radio Kotka 09.01.10, 02:48
        Tak myślę że było by fajnie PoZdRocool
      • ninka_ Re: Radio Kotka 26.04.10, 21:54
        Rzeczywiście było by fajnie ^^ Tylko przydałaby się wtedy mozliwość zmiany kanałów, bo
        w końcu nie każdy lubi Housa lub Pop ^^ Własnie tak można by to podzielić:
        -Rock
        -Pop
        -Metal itd...big_grin
      • ola363 Re: Radio Kotka 29.06.10, 22:06
        na radiu kotka puszczają same nowości podobają mi się rewelacyjne radio
        smilewinksmirkbrawo
      • justin.b. Re: Radio Kotka 07.07.10, 09:32
        No jasne a najlepiej jak by nie leciało jak z radia tylko żeby każdy mógł słuchać to czego
        chce wpisując tytuł i wykonawce piosenki. smile
      • kako12 Re: Radio Kotka 20.07.10, 15:42
        Fajne piosenki lecą na kotku.fm smile
    • pinesska Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:33
      Tu super pomysł!
      • Gość: matt78 Dokładniej IP: 89.231.24.* 17.04.09, 18:36
        opiszcie dokładniej co to ma byc.
        Czy to maja byc listy hitów czy odtwarzach muzyki z bpiwooku?
        • leonidass radio. 27.04.09, 13:58
          według mnie fajnie by było, gdyby z boku była lista naszych ulubionych piosenek,
          którą sami moglibyśmy tworzyć smile no a radio złym pomysłem też nie jest big_grin
    • paulusxdd Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:35
      Tak. ;DD fajnie by byłol ^^
    • edwardandbella Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:35
      NO BA!! ZEBY TYLKO NIE PIEPRZYŁ O THcrying smile
    • avrilka55 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:35
      no jasne ze tak !!!! surprised
    • duuusia ;] 17.04.09, 14:37
      to fajny pomysłbig_grinbig_grinbig_grin ,, tylko żeby kotek nie puszczał tylko jb albo miley
      i demi. suspicious kiss
      • Gość: Ziom ^^ Super :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 16:10
        Ja bym chciała !!!
        Mogliby puszczać Miley, Demi, JB, ale też dużo innych... Black Eyed Peas, Red
        Hot Chili Peppers itp.
        kiss
    • marzenia166 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:37
      Taaaaaaaaaak!!!!!!!!!
      To super pomysł!!!big_grin
    • Gość: Fiołkowa_ Re: Radio Kotka IP: *.swidman.pl / 10.0.53.* 17.04.09, 14:38
      Och ,tak ! to wspaniały pomysł Kotku !!! Prosimy !
    • Gość: FAN KOTKA Re: Radio Kotka IP: 80.244.138.* 17.04.09, 14:38
      smilesmilesmileale by bylo zaj fajnie !!!!! ja chce kto sie przylacza?! mam nadzieje ze wszyscysmirk
    • mysia_185 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:38
      No p0ewnie ,że bym słuchała w końcu pewnie to będą najnowsze hity i przeboje smilesmile
    • Gość: M Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:39
      ja jestem za !
    • Gość: mika698@o2.pl Re: Radio Kotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:39
      najpierw mozna zrobic tak na 2tyg.surprisedsurprisedsurprised żeby zobaczyć jak będzie jeśli dużo
      osób słuchało to zróbcie
    • anisa Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:39
      tak tak tak big_grin jestem jak najbardziej ZA ;D
    • Gość: jaaaaaaaaaaaaa Re: Radio Kotka IP: 80.51.187.* 17.04.09, 14:39
      fajny pomysł czy ktoś by tego słuchał to zależy od muzyki
    • patussa Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:39
      no wiesz kotku... myslę, że tak. Jeśli dasz tam hity Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Jonas Brothers itp. to myślę, że znajdzie sie dużo użytkowników. Podobnie jak na forum. Ja też będę tu wpadac słuchając muzyki choc nie ukrywam, ze na komputerze mam zawalony cały folder plikami muzyczynymi. Wszystko będzie ok ;* cool
    • madie15 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:39
      Pod warunkiem, że będą wszystkie rodzaje muzyki, a nie w kółko to samo....
    • vanessa4 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:40
      OCZYWIŚCIE, ŻE
      TTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      PROSIMY KOTKAbig_grinkisswinksmile
    • Gość: =D Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:41
      ja bym napewno słuchała bo na innnych stacjach np.eska leca takie piosenki ktore sa na czasie a ja bym wolała np.
      usłyszeć np. Miley Cyrus,Aschley Tisdalesmile
    • gorzka Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:41
      Jestem za tylko kotku nie puszczaj ciągle JB, TH, Miley, Demi itp. Ja wiem, że
      większość czytelniczek słucha takowej muzyki, ale trochę zróżnicowania ;D
      • Gość: aniaaa Re: Radio Kotka IP: *.mt.pl 17.04.09, 15:45
        ja jestem za tylko nie puszczas tylko jb puść też mcr,30 seconds to mars,tke rasmus,linkin park i wiele innych smile
        • Gość: ;p Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:40
          fajny pomysl tylko zeby dalo sie nto wylaczyc i od czasu do czasu glosowac nas najlepszy kawalekbrawo
    • charlotta Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:42
      Tak pomysł jest dobry, tylko czy to będzie internetowe radio czy takie radiowe radio tongue_out
    • Gość: apple 13 Re: Radio Kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:42
      Super pomysl!!!I mam nadzieje ze w tym kotkowym radiu puszczano by przerozne
      piosenki np.hity z radia,piosenki np.Miley JB i innych gwiazd Disneya oraz rozne
      piosenki bardziej znanych i mniej.smile
    • miley266 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:43
      Świetnie by było posłuchać muzyki ;]
      Mogłyby iść m.inn piosenki: Miley Cyrus, Ashley Tisdale, Demi Lovato, Jonas Brothers, Vanesse Hudgens itd..
      Ale pomysł jes dobrywinksmirk
    • evv14 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:43
      Jak dla mnie bomba !!! Ale nie dawaj kociaczku takich starych, głupich piosenek
      jak np "chłopaki nie płaczą". Nadawaj nowoczesną muzykę. Bo inaczej zrezygnuję
      big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • miley_96 Re: Radio Kotka 17.04.09, 14:43
      jestem za. Była by muzyka i plotki.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka