angie2 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.05.10, 16:36 Uwielbiam Joe Jonasa Ale nie wiem w czym jestem do niego podobna. Chyba...też lubię się wygłupiać (czytaj: robić z siebie głupka) i nie wiem co jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.05.10, 17:11 Ja jestem podobna do taty. Ale mam koleżankę podobną do Demi Lovato i moja koleżanka ma kuzyna = klona biebera jest tak do niego podobny że jej babcia jak go na okładce zobaczyło to myślała że to jej wnuczek . Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.05.10, 17:16 Mimo iż jestem fanką Miley, naprawdę ja przypominam... ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 21.05.10, 20:19 Miley - Też obgryza paznokcie - Podobna budowa ciała - Jej też szybko przetłuszczają się włosy - Podobnie chodzę - itd... Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 22.05.10, 11:57 z wygladu to jestem cos w stylu Phobe tonkin i troszke seleny .a z charakterku to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 29.05.10, 19:58 z wyglądu trochę do Eriki Tody. Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 A ja mam śmiech jak Dodzia xD 29.05.10, 20:51 Na serio O.O'' To zdecydowanie moja wada o.o'' Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: A ja mam śmiech jak Dodzia xD 03.06.10, 16:53 chociaż znajomi mówią mi, że bardziej przypominam Han Hyo-joo, co mnie cieszy, bo ją lubię. a tu jej zdjęcia : klik klik klik klik 2 Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: A ja mam śmiech jak Dodzia xD 03.06.10, 17:00 Mi napisali na kotku xd Pod zdj. użytkowniczki, że jestem podobna do Avril Lavigne xd;P Odpowiedz Link Zgłoś
ada_95 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 03.06.10, 17:30 ja z charakteru do Gwen Stefani Odpowiedz Link Zgłoś
nika_i_tom Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 16:50 ja z wyglądu jestem podobna do jednej gwiazdy.. ale jakoś jej nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson KLIK! 04.06.10, 16:52 nie próbuję upodabniać się do jakiejkolwiek gwiazdy, nawet do swoich idoli(mam ich dwóch). wiem, że idol to wzór naśladowania, ale ja ich nie naśladuję np. w takim samym ubieraniu się, mówieniu, zachowywaniu itd. Jedyne, czym próbuję ich naśladować, to PRÓBOWAĆ SPEŁNIAĆ MARZENIA! TYLKO to. NIC WIECEJ. Przecież to bez sensu naśladować we wszystkim innych ludzi! Moi idole dają mi przykład na każdym kroku, że WARTO SPEŁNIAĆ SWOJE MARZENIA!! I ja próbuję robić to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk jezu 04.06.10, 19:55 robpattinson napisał(a): > nie próbuję upodabniać się do jakiejkolwiek gwiazdy, nawet do swoich idoli(mam > ich dwóch). wiem, że idol to wzór naśladowania, ale ja ich nie naśladuję np. w > takim samym ubieraniu się, mówieniu, zachowywaniu itd. > Jedyne, czym próbuję ich naśladować, to PRÓBOWAĆ SPEŁNIAĆ MARZENIA! TYLKO to. > NIC WIECEJ. > Przecież to bez sensu naśladować we wszystkim innych ludzi! > Moi idole dają mi przykład na każdym kroku, że WARTO SPEŁNIAĆ SWOJE MARZENIA!! > I > ja próbuję robić to samo. Wiesz, niektórzy po prostu przypominają z wyglądu znane osoby. Tak same z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fionaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 17:08 Mi koleżanki mówią że jestem z wyglądu bardzo podobna do miley cyrus. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious .......x3 04.06.10, 17:14 Do nikogo, kogo bym uwielbiała. Mówią, że jestem podobna do Taylor Swift (nie licząc wzrostu i głosu rzecz jasna). Nic do niej nie mam, ale idolka to moja nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Owszem. Do faceta, który wygląda jak baba 04.06.10, 19:52 Wyglądam jak Brian Molko ja czasów pierwszej płyty Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 19:59 Moja kumpela mówi, że jestem podobna do Ash Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
onlysilence_ Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 20:09 ludzie często mi mówią, że wyglądam jak Selena Gomez. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_w Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 04.06.10, 20:14 Kiedyś byłam podobna do Tess Tyler z "Camp Rock" Moja koleżnka jest podobna do Demi Lovato i do Majki . Odpowiedz Link Zgłoś
ashley148 tak 04.06.10, 20:26 do Ashley Tisdale - mam tyle samo wzrostu co ona (160) , włosy , podobny styl i urodę Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.06.10, 08:43 Jak się uśmiecham jestem podobna do Demi Lovato Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.06.10, 18:32 ja tam nie wiem nie nzam się Ale moja młodsza sąsiadka z bloku wygląda kropka w kropkę jak Joasia Jabłczyńska...tylko ma ciut ciemniejsze włosy Odpowiedz Link Zgłoś
frydka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 05.06.10, 18:37 ja podobno podobna jestem do Sashy , Dody>tak twierdzą koleżankii< Ja osobiście porównuje siebie do Halley Williams i Ashley Tisdale . Biorę pod uwagę zachowanie i wygląd .;] Odpowiedz Link Zgłoś
karmellleeekkk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:38 jedna dobrze mówi ,fajnie )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmellleeekkk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:33 Ja z wiekiem >14 stalam się podobna do kristen.Nawet jej nie lubie i nie sądze żeby była jakaś piękna ale jestem do niej troche podobna. Mam takie włosy jak ona miała przedtem,podobne i to bardzo brwi i oczy.Taki jak ona kształt twarzy ale inną brode nos i usta.czasami patrze w lustro i widzę kristen. hhahhah moim zdaniem troche kitujecie że każda jest akurat podobna do miley,demi albo seleny to że macie takie włosy i glos nic nie znaczy. Podobieństwo polega na zgodności pewnych punktów.np czubek nosa do jego nasady porównywany z tymi punktami u drugiej osobyyyy );//// Odpowiedz Link Zgłoś
nessy123 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:45 Ja nie jestem podobna do żadnej gwiazdy i nawet się z tego cieszę. Przynajmniej wiem, że jestem jedyna w swoim rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
karmellleeekkk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 18:56 Masz racje .Czasami głupio słyszeć na około ,,jesteś jak..." <dobre podejście> Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:48 z charakteru nie mam pojęcia. poza tym wytłumacz mi, jak mogę to sprawdzić. nie znam żadnej gwiazdy osobiście, więc nie wiem, jaki ma charakter. z wyglądu jestem podobna do emmy watson. różnimy się tak mocniej właściwie tylko kształtem i kolorem oczu oraz nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul Tak.Z Ashley T... 24.07.10, 17:50 1 Jesteśmy brunetkami 2 Jesteśmy Leworęczne 3 Obydwie mamy tyle samo wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 17:57 Hmmm... Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Sama nie potrafię ocenić... musiałabym się kogoś zapytać. Może troszkę Jessica Alba. Odpowiedz Link Zgłoś
kas.sia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 18:28 Ja to raczej nikogo nie przypominam ;P Czasem tylko jak jestem nie wyspana to koleżanka mi mówi, że jestem podobna do Keshy.. ale z wyjątkiem tego to nic innego..;D Jestem oryginalna Odpowiedz Link Zgłoś
karmellleeekkk Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 25.07.10, 19:00 Haha ciekawy przypadej ,,jak jestem nie wyspana ''to jestem podobna do kashy . W sumie to fajnie OrGiNaLnA Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 24.07.10, 18:32 do Alex'a Gaskarth'a ? słuchamy podobnej muzyki, ma(my) poczucie humoru, obydwoje go kochamy :d . w sumie , to nie wiem , co jeszcze :d Odpowiedz Link Zgłoś