Gość: Ali Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 09.06.09, 19:08 Ja tam jestem podobna z wyglądy do Kristen Stewart i z fryzury i z tego co widziałam i słyszałam to z charakteru też i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
natussiaaa016 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:10 Ja mam kształt oczu podobny do Kristen Stewart, tyle że ja mam niebieskiee Lubię ją A jeśli chodzi o resztę, to znajomi mówią, że jestem oryginałem Chyba wypada im wierzyć, niee Odpowiedz Link Zgłoś
roksanah Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:11 Ja uwielbiam Ashley Tisdale. Mamy wiele wspólnych cech na przykład:uwielbiamy Dolice&Gabbana,mamy ten sam ciemny kolor włosów,podobnie się ubieramy,słuchamy tej samej muzyki oraz uwielbamy sylwetkę Jessicy Biel !!! Jest moją idolką ponieważ kocham jej piosenki i wszystkie filmy w których występuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.M.Z Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 193.138.241.* 09.06.09, 19:14 Siema. Ja jestem porównywany do Zaca Efrona.. Jedyna rzecz która nas różni to kolor oczu. W szkole jestem nawet przezywany ZACK lub TROY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosć Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:16 jak mam związane włosy to wszyscy mowia ze jestem podobna do Phoebe (Cleo z "H2o wystarczy kropla") Odpowiedz Link Zgłoś
xyourstar duff 09.06.09, 19:19 Kocham Hilary , a wszyscy mi mówią żem podobna do Nelly Furtado . ;pp ale nie wiem czy to dobrze, czy źle, że do niej. xD Odpowiedz Link Zgłoś
apocalypse Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:27 Jak wstanę, to mam fryz jak James May ;dd [pewnie i tak nie wiecie kto to..]. No i często mam idiotyczny uśmiech oraz głupie pomysły jak Jeremy Clarkson. Kurde, to nie są moi idole. A tam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cathleen Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:32 Nie sądzę ,że jestem podobna do jakiejś gwiazdy( Chociaż raz słyszałam,że jestem niby podobna do bohaterki pewnego latynoskiego serialu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.gorzow.mm.pl 09.06.09, 19:33 mi mówią, ze jestem poodobna do kate winslet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maarrr Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.profnet.com.pl 09.06.09, 19:36 kaażdy gaada,ze ja jestem do Jacksona pdoobna z HM ; dd a lubie Dodee Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzu_olka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:39 no tak jasne.. wszystkie jesteście podobne do Cyrus lub Gomez.. ;/ ja mam urodę Joanny Koroniewskiej.. ;/ i nie wiem czy jest się czym chwalic.. no ale cii ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
britney139 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:40 Z charakteru to do Belli ze ,,Zmierzchu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: unknown 09.06.09, 19:44 Ja mam prawie identyczny układ twarzy jak Eminem xD<3 Włosy jak Mariah Carey albo Avril, no może jak mam tłuste to Ashley Tisdale;D Bioderka jak Shakira<3 Wydaję mi się, że jednak z wyglądu najbardziej przypominam tą ostatnią;* Odpowiedz Link Zgłoś
martiix3 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:51 haha mi Wszyscy mówila ze jestm Podobna Do Nicol z PCD...bo mam tak samo Ciepne oczy , podobnie się ubieram i tańce i wgl... Odpowiedz Link Zgłoś
justys026 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:52 Jakoś dziwnym trafem prawie każdy kto się tu wypowiada jest podobny do swojej ukochanej gwiazdki. Żal. No ok. Coś tam można mieć w sobie z nich, ale nie że od razu śpiewam jak Demi czy Mile. Coś mi się wydaje, że sobie to po prostu wmawiacie, bo chcecie być takie jak one. Odpowiedz Link Zgłoś
kotekpl Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 12:34 justys026 napisał(a): > Jakoś dziwnym trafem prawie każdy kto się tu wypowiada jest podobny do swojej > ukochanej gwiazdki. Żal. No ok. Coś tam można mieć w sobie z nich, ale nie że o > d > razu śpiewam jak Demi czy Mile. Coś mi się wydaje, że sobie to po prostu > wmawiacie, bo chcecie być takie jak one. a moze ty chcesz byc poprostu poqularna? Odpowiedz Link Zgłoś
nika410 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 14:15 kotekpl napisał(a): > justys026 napisał(a): > > > Jakoś dziwnym trafem prawie każdy kto się tu wypowiada jest podobny do sw > ojej > > ukochanej gwiazdki. Żal. No ok. Coś tam można mieć w sobie z nich, ale ni > e że o > > d > > razu śpiewam jak Demi czy Mile. Coś mi się wydaje, że sobie to po prostu > > wmawiacie, bo chcecie być takie jak one. > > > > a moze ty chcesz byc poprostu popularna? Tak ale nie lubie dody a to prawda ze śpiewam podobnie i zachowuje sie jak miley często mi to mówią znajomi [!] A kto nie chce być popularny ??? JA O TYM MARZE ale i tak to sie nie spełni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aś. Phoebe Tonkin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:54 wyglądamy jak bliźniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irrepleacable Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 217.153.237.* 09.06.09, 19:54 Miałam do neidawna fryzurę jak RiRi, teraz zapuszczam. Oprócz tego podobno mam usta i kształt twarzy jak Katy Perry, tak jak ona ciemne włosy, jetem dość wysoka i mam podobną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
podnietaxd Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:55 ja nie wiem do kogo jestem podobna nie chcę być do żadnej gwiazdy podobna jestem taka jaka jestem jedna jedyna na świecie nie powtarzalna i to mnie cieszy pzdr ; * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 19:55 Ja jestem podobna do MIley. Z chrateru i z wyglądu też, nawet głos mamy podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 19:56 Ja Mam Taki sam zgryz jak Avril Lavinge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madź. Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:14 Ja mam takie rude włosy jak Ashlee Simpson (chociaż nie wiem czy ona nadal takie ma bo nie jestem jej wielką fanką). Oczy mam duże i niebieskie, nie wiem czy jakaś gwizdka ma takie. Budowę ciała mam podobną do Miley Cyrus (nie piszę tego dlatego, że ją lubię czy coś, po prostu tak jest). Głos mam jak nikt;p chociaż jak się postaram to potrafię naśladować Demi Lovato, albo Selene Gomez. Chyba tyle. Ogólnie staram się być oryginalna. Takiej fryzury jak moja nie zobaczycie nigdzie xd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:00 Moi znajomi mówią ze jestem bardzo podobna do Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
bells002 Jestem do Kristen 09.06.09, 20:04 A więc jestem strasznie podobna do Kristen Stwear jak i z wyglądu tak i z zachowania. Z wygladu mam podobne włosy.. <kolor i dlugosć > z zachowania.. moja Frends która codziennie sledzi losy Krist mówize jestem taka sama ciesze sie z tego Bo uwielbiam ja i zmierzch i Pattisona oczywiście Kocham* Niom to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.09, 20:07 wszyscy mi mówią że z wyglądu przypominam Demi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.tktelekom.pl 09.06.09, 20:11 ja jestem jedyna w swoim rodzaju ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sysia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 89.161.18.* 09.06.09, 20:12 ludzie mowie zae mam styl taki jak hilary duff i fryzure, a jak przychodzi co do czego to przypominam im z charakteru belle z filmu zmierzch Odpowiedz Link Zgłoś
karolak Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 09.06.09, 20:19 z wyglądu jestem podobna do Scarlett Johansson jednak z fryzury do Hannah Montana, a z charakteru do Alex z "Wizards Of Waverly Place" Odpowiedz Link Zgłoś
olus122 Ja... 09.06.09, 20:12 Ja xd jestem Podobna do Ashley Tisdale Urodziła się ona 2 lipca a ja 5 Jest Rakiem ja też xd <br /> Charaktery podobne ! ! ! A wy ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_ashley Re: Me! 09.06.09, 20:20 Moje koleżanki mówią od niedawna, że przypominam strasznie Indianę Evans, która zastąpi Emmę w H2O. Odpowiedz Link Zgłoś
totgeliebt89 Re: Ja... 10.06.09, 22:08 olus122 napisał(a): > Ja xd jestem Podobna do Ashley Tisdale Urodziła się ona 2 lipca a ja 5 > Jest Rakiem ja też xd <br /> > Charaktery podobne ! ! ! > > A wy ? ? ? A skąd wiesz że macie podobne charaktery ? Znasz ją ? Poznałaś ją na żywo ? Spędziłaś z nią kilka lat ? Nie sądzę .. Odpowiedz Link Zgłoś