Dodaj do ulubionych

Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;)

• karola9811 Miley Cyrus 10.06.09, 15:39
      Moim zdaniem w 100% procentach jestem podobna do Miley Cyrus ja nawet mam taki
      głos jak Miley Cyrus wszyscy mi to mówią i mam takie włosy jak ona wszyscy mi
      mówią że jestem podobna tylko do Miley Cyrus i do żadnej innej
      gwiazdysmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
      • loczek. Re: Miley Cyrus 10.06.09, 15:50
        karola9811 napisał(a):

> Moim zdaniem w 100% procentach jestem podobna do Miley Cyrus ja nawet mam taki
        > głos jak Miley Cyrus wszyscy mi to mówią i mam takie włosy jak ona wszyscy mi
        > mówią że jestem podobna tylko do Miley Cyrus i do żadnej innej
        > gwiazdysmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

twoja stara! smile
    • landrynka128 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 15:40
      zdecydowanie Jess Origliasso kiss
    • adulka3113 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 15:41
      hmm...mi kiedyś powiedziano, ze jak sie uśmiecham to przypominam Nicole
      Kidmancool...jak śpiewam to mam głos w stylu Christiny Aguilerysmile,ale z urody to chyba
      najbardziej przypominam Duffy albo Pixie Lott wink a z charakteru to nie wiem nie znam
      gwiazd i nie wiem jaki mają charakter... a charaktery postaci z seriali sa bardzo
      sztuczne...nie wiem jakim cudem ktos moze byc do nich podobny(szczegolnie
      disneyowskie produkcje) raczej ludzie sie z nimi utozsamiają niz sa do nich podobni... uncertain
    • miley_cyrus45 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 15:52
      Ja nie jestem podobna do żadnej gwiazdy,ale moja koleżanka Sara jest podobna do
      Vnessy Hudgens.
    • olka_93 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 16:11
      Z charakteru do Belli ze Zmierzchu. A z wyglądu no to może trochę do Vanessy
      • orginalna_ja róznie jestem podobna 26.08.09, 00:46
        Jak wstane rano to do rosalie culen blada i śińce pod oczami brrrrrrr.A tak
        do...........do..............siebie xP
    • Gość: Gość Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: 193.138.241.* 10.06.09, 16:12
      Ja tam chyba nie jestem podobna do nikogo...
      Z reszta każdy jest oryginalny i niepowtarzalny...smile
    • Gość: Katarzyna Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 16:52
      Ja ostatnio stałam się straszną niezdarą czyli chyba jak Bella ze Zmierzchu.
      big_grinserce
      Mam też różne cechy podobne do Dulce Marii. suspiciousserce
      Jestem blada jak Edward Cullen xDserce
      Czasami mam swoje mniemanie na różne tematy jak Sharpey z HSM smilekiss

Czyli totalna mieszanka tongue_out
      • Gość: jaxdd Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:29
        Wszyscy mówią, że są podobni do osób, które lubią, faaaajnie...
        Jak pomaluje oczy kredką to mi mówią, że jestem podobna do Avril O.o Nie wiem od
        której strony ;p
        A raz nawet słyszałam, że jest podobna do "13" z house'a xD
      • Gość: jaxdd Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:32

Widzę, że mamy tu mnóstwo klonów Miley Cyrus, Kristen Stewart i Seleny Gomez ;D
    • Gość: ja Jestem podobna do Angeliny Jolie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:11
      Angelina Jolie - wszyscy mi to mówią. Podobne włosy, wielkie usta kwiat
      • candy.e o.O 10.06.09, 18:39
        a ja zaobsrewowalam, ze wszyscy sa tu gwiazdami normalnie xDD
        ciekawe jak w realu wygladaja.
        pewnie jak miley, selena, demi, itp.
        no bo jakby inaczej ;p
    • kasiaczkowata Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 19:33
      Podobno z wyglądu do Scarlett Johanson xD Bardzo się z tego cieszę ;p. A z charakteru
      do samej siebie.
    • olka11_13 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 20:23
      JA jestem podobna do Toli Szlagowskiej tak uważają moi znajomi i ja jestem
      twarda mocno stąpam po ziemi nie obchodzą mnie komentarze innych na mój tematsmile
    • Gość: Makoto Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 20:23
      Moja koleżnaka powiedziała, ze jestenm podobna do Kanona z An Cafe (możecie nie
      wiedzieć co to jest An cafe więc An cAfe to japoński zespół rockowy) nie wiem czemu,
      jedyne podobieństwa to to, że mam taką samą fryzurę ja k Kanon obecnie i też gram na
      basie (między innymi na basie), a tak to żadnych innych podobieństw nie ma, pozatym
      Kanon to przecież facet (ale jak kawaii)
    • Gość: Mika Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:26
      Moje koleżanki mówią mi,że jesyem podobana do Demi Lovato,a z charakteru do Miley Cyrus ,bo się zachowuje czasami jak ona.kwiat
    • Gość: pp Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:47
      takk
      do anety zajac..
      mam taki sam "znak" na czole jak ona...
      nawet w tym samym miejscu xD;P
      • emciaaa Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 21:22
        do mnie kumpele mowia Nessa ..bo wygladam jak Vanessa Hudgens ..wink) mam identyczne
        wlosy ..i niektore ciuchy tez mamy podobne wink) big_grin
        • Gość: maju Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:43
          Ja jestem z charakteru podobna do Joe Jonas też czasem nawet bardzo często
          miewam szalone pomysł .....smile

• totgeliebt89 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 22:00
      Muahaha ! xDD.. Mówią mi że w nowym stylu wyglądam jak Bill Kaulitz xdd. Chwała
      im za to xpp . Jak byc do kogoś podobnym to tylko do niego ^^>.sercesuspicious
    • xnukax Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 10.06.09, 22:27
      ja raczej z zachowania i trochę z wyglądu do Miley Cyrus... No ale to chyba
      tylko ja tak sądzę bo moja BFF powiedziała, że do Ashley Tisdale... Ja i Miley
      mamy podobny kolor włosów, ich długość no i zęby;P Moja gurna szczęka wygląda
      jak jej teraz po operacji;P
    • Gość: loczek Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 23:11
      ja tam sama nie wiem do każdej po trochu smilewink
    • Gość: Koocia Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.09, 08:56
      Mnie koleżanki i koledzy nazywają Demi Lovato lub Miley Cyrus. Poniewarz często występuję w miusicalach i mam cudowny głos to mi mówią. Mam identyczne fryzyrę jak demi lovato. a ubieram sie jak miey cyrus a hłoss to mam podobny do miley. Myśle że to wszystko. a i jeszce mam takiego brata jak mile w rzczywistości ma swój zespół i gra na gitarze elektrycznej. smilesmilesmilewinkwinkwinkwinktongue_outtongue_outtongue_outsmirksmirksmirkkwiatkwiatkwiatbrawobrawobrawoserceserceserce
    • wiktoria3200 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) 11.06.09, 11:33
      Moim zdaniem jestem podobna do Miley Cyrus.
      Mam podobny głos iczytałam, że Miley nie lubi warzyw, bo są zielone.
      Tak samo jak ja.kiss całuski dla niej
    • Gość: Domka Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.pools.arcor-ip.net 11.06.09, 11:46
      nie raz ktos mi powiedzial ze jestem podobna do seleny gomez lub do vanessy
      hudgens.<br />
      suspicious<br />
      selene lubie ale vanessy to nie az tak ale zachowaniem to podobna jestem do
      Miley...confused<br />
      tak twierdzi moj przyjacieltongue_outbig_grin
    • Gość: poli Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.centertel.pl 11.06.09, 12:45
      ja do Seleny Gomez
      smile
    • Gość: Tysia!! Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.chello.pl 11.06.09, 12:48
      JA jestem bardzo ale to bardzo podobna do Lady GaGi kocham ja!!!serce
    • Gość: Lady Gilo Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 13:56
      Mi koleżanki mówią że jestem podobna do Lady Gagi i podobnie śpiewam - choć jej
      nie lubie bo myśle że to taka lezba a... i od tej pory mam ksywkę Lady
      Gilotongue_outsmilebig_grinkiss
    • Gość: monique Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.bb.sky.com 11.06.09, 14:00
      jedno wielkie zwątpienie. Czy jedyne gwiazdy jakie znacie to Miley Cyrus, Jonasowie i
      Selena Gomez? 90% z was to 10-14letnie dziewczynki które uważają Twilight za najlepszą
      książkę i film w historii i Miley Cyrus za najwspanialszą aktorkę. Dzieci, oglądajcie bardziej
      ambitne filmy niż "hannah montana" i błagam, nauczcie się pisać poprawnie po polsku bo z
      tego co widać co druga z was robi błędy ortograficzne we własnej wypowiedzi.
    • Gość: mania122 Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 17:27
      Mi wszyscy mówią że z wyglądu jestem jak Kristen Stewart a z charakteru jestem
      jak Bella ze Zmierzchu bo ciągle się o kogoś martwie a jak niektórym osobom coś
      się stanie to potem mam wyrzuty sumienia i myśle że mam tam choć troche winy,
      zawsze chce poznać prawde oraz nie upodabiam się do dziewczyn z mojej szkoły ani
      nie kupuje różnych modnych ciuchów tylko ubieram się na luzie smile.
    • Gość: tratata Re: Jesteście podobne do jakiś gwiazd.[?] ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:27
      misha barton. Ciągle tyje i chudnę jak ona i wszyscy mi mówią, że jestem jej
      niedoskonałą kopią xDtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka