Dodaj do ulubionych

chłopak dziewczyny

IP: *.wist.com.pl 18.05.09, 18:27
cześć, mam problem. Moja koleżanka chodzi z pewnym chłopakiem ale chce z nim zerwać
bo ją unika. ta moja koleżanka siedziała kołomnie i zawołała tego jej chłopaka rzeby
pogadać a on nie chciał o tym gadać i poszed więc zadziałałam i podeszłam do niego i
powiedziałam:uważaj ona może z tobą zerwać. on popchnął mnie dościany i trzymał za
ramiona. przestał się złościć i się na mnie chwilkę gapił. i on mnie wtedy pocałował!! moja
kumpela się o to wkurzyła na mnie strasznie bo była przy tym. i teraz nie wiem co zrobić!!
ten chłopak ciągle robi do mnie maślane oczy!!
Obserwuj wątek
    • Gość: KaśŚ . Re: chłopak dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 18:55
      ej mam pytanie ile Ty masz lat, ta Qumpela i ten synek ?.
      bo wtedy tylko dam ci radę bo jak 12 albo 11 to sorry ale kolesie tak zazwyczaj
      robią .
      • Gość: rekotka Re: chłopak dziewczyny IP: *.wist.com.pl 19.05.09, 14:55
        wszyscy po 12
        • Gość: KaśŚ . Re: chłopak dziewczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 15:11
          chłopaki w takim wieku jak 12 lat
          zachowują się na serio dziwnie jak nie głupio

pocałował Cię może dlatego że mu się podobasz lub żeby pokazać na tamtej
          dziewczynie ze nie jest najlepsza itp .

pzdr ; ]
    • pati896 Re: chłopak dziewczyny 19.05.09, 15:25
      A czy on ci się podoba.?...Bo jeśli tak to wytłumacz koleżance,że to przecież nie twoja
      wina i nie ma się o co złościć, bo to przecież nie ty go pocałowałaś. I powiedz też,ze jeśli
      woli ciebie bardziej to też nie twoja wina, bo ty nie decydujesz uncertain Powinna to zrozumieć jeśli
      sama chciala z nim zerwać wink A jeśli ci sie nie podoba to powiedz,że to nie zrobiło na tobie
      żadnego wrażenia i nie musi się przejmować, bo napenwo zrobił to tylko dlatego,zeby ona
      nie zerwała bo pomślała,ze udowodni jej jaki to on nie jest, ale mu nie wyszło. A pozatym
      nie rozumiem takich 12-letnich dzieciaków, którzy w takim wieku mieli już ponad 20
      chłopaków czy tam dziewczyn uncertain Ten chłopak musi mieć jakieś zjechany, bo wy przeciez
      jescze nawet nie wiecie co to jest prawdziwa miłośc a beczycie gdy ktoś zerwie choćby to
      był jakiś koniec świata, bez obrazy, ale daje tylko przykład dzieciaków z mojej
      szkoły smile A i powiedz jeszcze tej koleżance, ze jeśli ją nie kocha to prędzej czy później i tak
      by zerwali itd. O ile mówisz prawde, bo coś to roche niewiarygodne no ale mniejsza z tym
      hehe tongue_out Kiedyś w końcu wybaczy...bo to dopiero jest sztuka... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka