kolorowo 20.05.09, 21:20 mozee takii watek juz jest ,jesli jest to sorkii.. ! . Piszcie swojee ulubione gwiazdki Disney'aa ! <33 Mojee Too.. Mileyy Cyrus <33 Jonas Brothers<33 I . Demmii ! Lovatoo ! <33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 20.05.09, 21:46 miley! she has change my life < 333333333333333333 ash, brenda, emily, vanessa, jason dolley, mitchel musso, jason earles, bracia sprouse, nawet demi. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 21.05.09, 15:38 lubię # miley and demi. nie lubię # gomez { fajnie grała w takim filmie jedym co oglądałam ;d ale poza tym kojarzy mi się z taką słodką suką -__- } i jonasów. Odpowiedz Link Zgłoś
kimberly25 ... 21.05.09, 21:00 Tak ogólnie to nie lubie gwiazdek Disneya.Ale najbardziej utalentowana/y wydaje mi sie Miley Cyrus,Emily Osment,Ashley Tisdale,bracia Sprouse,Brenda Song...Natomiast Selena Gomez nie umie ani grać ani śpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
flowers Re: ... 23.05.09, 10:31 ja tam lubię: Mil, Sel, Dem, Jonas, Brende, Ash, Van, Zac xD Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: ... 23.05.09, 10:44 zdecydowanie Miley i Demi ( ; . ale tez Emily,Meaghan Martin,Alyson Stoner,Ashley Tisdale i tez zgadzam się z Kimberly25 , ze Selena nie powinna sie nazywać "Gwiazdką disneya . tylko PORAŻKĄ disneya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia*** Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:49 Zgadzam się z tobą Selena jest żałosna !!. Nie umie niczego i nie powinna być wogle zaliczana do gwiazd Disneya. Dla mnie na pierwszym miejscu jest oczywiście MIley. Na drugim Jonasi A na trzecim Demi Lovato.. Ale lubię też Emily Osment , Vanessa Hudgens , Ashley Tisdale i Brenda Song .. ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 11:26 Ej to jest straszne !! Gdzie nie wchodzę na jakiś wątek to tylko słyszę, że Sel jest przesłodzona. Ludzie opanujcie się. Jest wątek którą gwiazdę lubicie najbardziej, a nie wyżyjcie się na Selenia Gomez widzę, że macie jakieś problemy ze wzrokiem bo dla was każdy wątek ma taki tytuł... Moje ulubine gwiazdy To Sel Demi i Alison Stoner Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 11:45 lolcia66 masz jakis problem . ? . prosze bardzo . dawaj . pwoiedz cois obrazliwego na Miley . jezlei umiesz. a i co do seleny lolcia66 ty sie opanuj bo taka jest prawda....Selena to zwykły malutki cukeireczek , który jest NIKIM Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 11:53 Wybacz umiem nadawać na jakąś osobę, a ty uważasz że to sztuka?? A próbowałaś się opanować ?? To jest trudne. Nawet nie wiesz jakie to jest ciężkie. A co do Seleny właśnie widać, że nie umiesz się opanować mogłabyś to zostawić dla siebie, a Sel to nie jest śmieć ciekawe jak by to było gdyby o tobie tak ktoś powiedział. Widze, że wolicie mieś niegrzeczne idolki. To może sobie od razu jakąś z więzienia weźmiesz według mnie idol powinien być przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 11:56 jeju . skąd ty sie urwalas .? . no wiesz. ja przynamiej mam włosy an głowiee a nie na plecach jak ty rzecz jasnaa...i tak wg co ty amsz z tym opanowaniem siee . ? .o . niech wszyscy zobaczą , , kolejna jaka j**** **** przyslza bronic selenke i zaczyna kłótnie..nie ni poporstu lolcia66 ZAŁOŚNA JESTEŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 12:01 Kłótnie??Nawet nic na ciebie ani na Miley złego nie powiedziałam i co od razu ja jestem zła tak?? Nawet mnie nie widziałaś, a z tymi włosami, to naprawdę wymyśliłaś HaHa !! Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 12:05 łoj .wiesz . mam dosc tego wszystkiegoo. ! . lubisz selene toselób ja lubie Miley i co zlee . ? ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 12:07 Nie jest źle to ty zaczęłaś mnie wyzywać. Sory ale muszę lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 23.05.09, 12:11 Vanessa Hudgens ; D Żadnej innej gwiazdki disney'a nie znoszę xd Odpowiedz Link Zgłoś
imionka Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 04.07.09, 21:06 moj ulub. gwiazdy: Miley Cyrus (ale jakoś przestaje ją lubić...) Cole Sprouse ! Dylan Sprouse! Brenda Song.. hmm.... To tyle Odpowiedz Link Zgłoś
madlen11 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 04.07.09, 21:59 ja uwielbiam BRENDE SONG jest naturalna i nie zachowuje się sztucznie Tekst linka Tekst linka Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
cheergirlz Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 07.07.09, 15:55 demi lovato, jonas brothers, ashley tisdale i moze jeszcze miley Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia ; dd 04.07.09, 21:22 tak ogółem to mnie te gwiazdki denerwują . xd ale dla mnie najlepsza z nich jest Miley . nie specjalnie podporządkowuje się disney'owi i ma świetny głos . a najgorsza ... panna Gomez, ani grać, ani śpiewać nie potrafi, więc jest tylko pustą twarzyczką a po niej Demi, jak się śpiewać nie umie to się nie zaczyna ... tylko bez wyzywania, to moje zdanie i mogę je wyrazić ! ; p Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 04.07.09, 21:34 Ash Tisdale.!!!!!! koffam ją <3 Odpowiedz Link Zgłoś
trysia13 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 04.07.09, 22:08 Selena Gomez Ashley Tisdale Brenda Song Odpowiedz Link Zgłoś
punkprincess Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. ^ 04.07.09, 22:19 nie przepadam za bardzo za takimi gwiazdkami ,bo jak dla mnie są sztuczne i wypromowane. Oczywiście każdy ma swoje zdanie ,które szanuję ,nie lubię kiedy inni obrażają muzykę ,której słucham ,bo jest to dla mnie dziecinne i beznadziejne. Więc chociaż nie lubię Miley albo Demi to nie mam nic do nich ,chociaż to co robią nie podoba mi się. Jedyną wg. mnie wartościową gwiazdą disney'a ,która nie zniknie po kilku miesiącach jest Ashley Tisdale. Nagrała niesamowite płyty ,ma dobry głos. jest naprawdę świetna. (; Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. ^ 04.07.09, 22:46 Miley i Ashley, może jeszcze Demi.. Odpowiedz Link Zgłoś
what.you.want Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 05.07.09, 08:27 Demi Lovato Selena Gomez Ashley Tisdale .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xDD Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. IP: *.cust.tele2.pl 06.07.09, 11:42 Vanessa,Ashley,Selena,Demi,Miley,Emily,Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 06.07.09, 11:54 Dla mnie na pierwszym miejscu oczywiście Miley <33 Na drugim bracia Jonas <3 A na trzecim no cóż nie wiem może Demi Lovato ? xdd jest spoko Ale tak to lubię też Vanessę , AShley i Brendę. ! Tak jak tutaj kilka z was zgadzam się że Selena jest żenująca i nie powinna mieć takiego miana jak "Gwiazdka Disneya". Nie umie grać a głos ma beznadziejny. I jeszcze taka słodziutka i niewinna..!! . Nienawidzę jej! A co do tego wątku chyba założę taki " Wyżyjmy się na Selenie" jak tu powiedziała chyba tam jakaś lolcia no nic .. xdd tyle. pozdro ;* Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 06.07.09, 11:56 Selena Gomez Demi Lovato Dylan Sprouse Odpowiedz Link Zgłoś
miley07 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 06.07.09, 13:33 Ja uwielbiam Ashley Tisdale i mam o niej blooga. ashleytisdale07.blog.onet.pl Zapraszam do odwiedzania i komentowania! Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 06.07.09, 13:41 Moje ulubione to: - Ashley Tisdale - Miley Cyrus - Selena Gomez - Demi Lovato - Brenda Song - Emily Osment - Bracia Sprouse - Alyson Stoner - Jonas Brothers - Mitchell Musso - Jason Dolley Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 06.07.09, 14:30 -Miley cyrus -Selenka Gomez -Demi Lovato -Vanessa Hudgens -Ashley Tisdale -Brenda Song -bracia Spourse -Zac Efron -Jonas Brothers Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Waszee Gwiazdeczkii Disney'aa ! ^.. 07.07.09, 11:03 Najbardziej utalentowane wydają mi się Miley i Demi. To jest jedyne gwiazdki Disney'a ,które hmm... trawię. Odpowiedz Link Zgłoś