demcialove 26.05.09, 16:21 lubicie Paramoree . ? ja uwielbiaam . ( ; a naj lubie piosenki DEcode i I Caught Myself ( ; I uwilebiam Hayley PS.mozecie tutaj zamawiac ikonki z Hayley , albo obrazki z podpisem z hayley . ( ; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elisss92 Re: ,Lov Paramoree . ^^ 26.05.09, 17:12 Lubilam Paramore jak nie byli tacy oklepani (jakis rok temu) a piosenki.? Stuck On You, pressure, hello hello. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: ,Lov Paramoree . ^^ 26.05.09, 19:49 Paramore mają dużo piosenek, które lubię. Misery Bussines, Decode, Hello Hello, Fences, Born for This... Odpowiedz Link Zgłoś
lovee.miley Re: ,Lov Paramoree . ^^ 27.05.09, 13:49 Tez koch. Hayley ( ; wg caly zespol ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: ,Lov Paramoree . ^^ 29.05.09, 20:13 Uwielbiam Paramore. Hayley to moja idolka. Uwielbiam ją pod kazdym wzgledem. Lubie ich wszystkie piosenki ale jak bym miała wybierac to For a pessimist,Oh star, Hallelujah, Emergency. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: ,Lov Paramoree . ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:03 Nie chce obrazac innych ale moim zdaniem ci ktorzy pisza ze ich ulubionymi piosenkami sa tylko decode i caught myself sa pseudofanami zespołu każdy kto słuchl ich przed twilight moze potwierdzic ze zespoł storzył jeszcze lepsze piosenkii niz te powyzej. na pewno niektorzy znaja tylko te dwie i chwala sie ze sa ich fanami a tak niejest . Jest pewna granica miedzy lubieniem kilku piosenek a byciem ich fanem. Ja osobiście uwielbiam crushcrushcrush, misery business, hello hello decoy,oh star wokogle wszystkie piosenki maja zaje*iste ;D Odpowiedz Link Zgłoś