Gość: {}{} IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:48 Kto to jest Demi Tiler?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Demi Tiler 02.06.09, 20:39 , , ee...a jakas fota czy cos.? xd bo imie znane . xd Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Demi Tiler 02.06.09, 20:43 Yyyyyy no moze ktos z rodziny Demi Lovato !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?:s ciana: :scian a::sciana::sci ana: XD Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Demi Tiler 02.06.09, 20:52 , , chyba nie.xd , , to chyba nazwiska wtedy by były takie same.xd Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Demi Tiler 02.06.09, 20:57 To jakieś dziecko x d na forum jacyś goście o niej pisali : MIĘ I NAZWISKO: Demi Tiler (Julia Zygmuntowicz) DATA I MIEJSCE URODZENIA: 24 lipca w Krakowie . KARIERA: piosenkarka i aktorka drugoplanowa. CIEKAWOSTKI: - nie ma rodzeństwa - w szkole uwielbia j.polski - nie lubi plotek. - sama się wypromowała, - ma kąto na nasza-klasa, - uwielbia serial: "Zaklinacz dusz" oraz "39 i pół". - jeste wielką fanką Alexz Johnson, - jej przyjacióką jest Ola Pędracka i Wiola Tomczyk (z obydwona ma dułety), - bardzo lubi dzieci, - jej najbliższym kolegą jest Patryk Fundamęt, - jej najbliższą koleżankami są: Natalia Tochowicz i Dominika Fundamęt. - zna Demi Lovato, Miley Cyrus oraz Selene Gomez (jejst Polką) - kocha psy a zwłaszcza "Labradory Ritvery" (Lablador długowłosy) - często mozna ją zobaczyć w Łazach na wakacjach w lipcu. Oraz w jej rodzinnym mieście Słomnikach. -jest bardzo religijna (wiara chsześcijańska) - nie nawidzi obcasów. - kocha robić zakupy (ciuchy). STYL GWIAZDY: Luźny, hip-hopowy. Zazwyczaj są to żeczy na dole dzinsowe oraz luźny podkoszulek. Prawie do wszystkiego nośi tramki i baleriny. ZA CO JĄ LUBIE: Lubie ją za to że ma wiele wad i że się z tym nie kryje oraz za to że potrafi utrzymać przyjaźń z fanami. (Nie boi się i nie ucieka, zawsdze chętnie udziela wywiadów). OFICIALNA STRONA DEMI TILER: www.officialdemi.blog.interia.pl BLOG ZE ZDIĘCIAMI DEMI TILER: www.nutajulia.blog.interia.pl (na zdięciach demi tiler to ta w brąż włosach) dziecko sobie bloga założyło i robi okładki swojej nowej płyty na paincie x DD serio wejdźcie na bloga o niej x d http://www.nutajulia.blog.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Demi Tiler 02.06.09, 21:03 o zal...mysli , ze jest fajnaa..? . xd Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Demi Tiler 02.06.09, 21:04 No właśnie nie wiem . x d a widziałaś te 'zdjęcia z teledysku' na tym blogu nutajulia .? jej ona sama chyba prowadzi te 2 blogi . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Demi Tiler 02.06.09, 21:09 , , jezuu widziałam..uu . xd , , eii . tez moge dac swoje zdjecie napisac nev płyta i sie podneicac . xd i ejszcze w dodatku zrobiła to w takim programie. juz jakie kolwiek inne byly by lepsze.xd ,, nie , no po prostui załamka...xd Odpowiedz Link Zgłoś
hayley_ Demi Tiler 02.06.09, 21:11 taa , a potem zobaczą to 5 latki i będziesz miała fanki które będą myślały , że to na serio ^ . Będą załamane . ; \ W sumie ta Demi Tiler chyba w rl jakaś chora jest psychicznie nie ? ; p Na to wygląda . x d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {}{} Re: Demi Tiler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 21:18 AHA dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
slomniki Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 09:59 Demi Tiler??? Ona , ja ją w necie na YouTube widziałam... i robiła dekla... A tak pz to ona ma 12 lat, fajne ma teksty, ale ani razu ją w TV nie widziałam... :-] A szukałam o niej na googlach i znalazłam - ----> WEJDZCIE!! - (to dobre - można się pośmiać) - www.demitiler.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 10:14 Widziałyście jej śpiew? www.youtube.com/watch?v=xgOG_XFeyRY a to zdj z płytą mnie rozwaliło xd mogłaby się chociaż troszeczkę wysilić..Na tym świecie coraz gorzej jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 10:21 www.youtube.com/watch?v=xgOG_XFeyRY wezcie posluchajcie tego myślałam, że lepiej śpiewa.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 10:25 A w ogóle co to za dziecko?? Pierwszy raz o niej słysze... Niby aktorka ale jej jeszcze w żadnym filmie nie widziała i gdzieś pisało, ze niby zagrała w Hannah Montana .. macie racje na świecie jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
miley31 Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 12:15 ona w Hannah Montana? Hahaha!!! Ciekawe kogo "zagrała"? Nie no, to jest śmieszne xd Biedny ten nasz świat...zostaje zaatakowany i za kilka lat nie wytrzyma xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 12:47 o lol . jakie dziecko wijny kauczukowej . >.< brak słów. nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. -.- jak mnie irytują takie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 19:31 żalowata ona jest . !! ani ładna , ani ładnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! 26.08.09, 19:32 obejrzyjcie od ; 2 ; 39 ( chba ) jak ona sie drze . !! Odpowiedz Link Zgłoś
slomniki Re: Demi Tiler - PRAWDA!!! - czy coś...:/ 27.08.09, 16:56 Mam wrażenie że jej nie lubicie, no co jak każdy!!! Nie było jej w necie, ani w Hannah Montana, bo szukałam na YouTube ;/ Y? Ale może to jest tylko jakiś żart...)) xD Mnie się wydaje że to żart, bo kto ``normalny`` robił by z siebie głupa??? + Dekla...?? Odpowiedz Link Zgłoś
xamfetamina Re: Demi Tiler 05.09.09, 18:35 Ej ona jest jakaś orypana niech sie idzie leczyć myśli ze jak dała sobie jakieś inicjały to będzie faina ........ ;/ żal mi jej .... Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Demi Tiler 27.08.09, 17:30 Tekst linka To ona?? Na gwiazde jakoś nie wyglada Najlepsze jest to zdjecie z 'teledysku'.. Nie no najlepsze sesje zdjeciowe Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Demi Tiler 27.08.09, 17:34 A oto okładka jej płyty Jeśli ją robiła w paincie to mogla sie troche wysilic i to niby gwiazda? Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Demi Tiler 31.08.09, 18:40 yyy ... zal mi jej ( bez urazu ) kiczowata jakaś , na gwiazde nie wygląda , Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ idiotka. 31.08.09, 20:09 To jakas 12 - latka , która myśli , że jest gwiazdą . Hhahaha i ona mam niby na imię Hope . tss. idiotka . Odpowiedz Link Zgłoś