kluchu Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 24.08.09, 21:46 Do jakiej klasy chodzisz : <zdaje> 6 Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : nie wiem ;P Jaką masz średnią pod koniec roku : 4.09 Jakie masz zachowanie : Dobre albo Bardzo dobre Dobrze się uczysz? : no tak średnio Ulubiony przedmiot: Plastyka i Matematyka Najgorszy przedmiot: Nie zastanawiałam się nad tym ^^ Najlepszy nauczyciel : P.od polskiego <Szaciłło> I pani od muzyki <Ćwiek> Najgorszy nauczyciel: Pani od historii <Kasprzak> Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 24.08.09, 21:50 Do jakiej klasy chodzisz : idę do 3 gimnazjum Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : nie pamiętam Jaką masz średnią pod koniec roku : 3 z czymś Jakie masz zachowanie : dobre Dobrze się uczysz? : nie Ulubiony przedmiot: Język angielski Najgorysz przedmiot: Matma, fiza, hista, wos, chemia - aaaaaaaa wszystkie!!! Najlepszy nauczyciel : nie ma takiego Najgorszy nauczyciel: wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
annie_ Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 18.12.09, 21:43 Do jakiej klasy chodzisz : 3 gim . Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : 4.62 Jaką masz średnią pod koniec roku : 4.78 Jakie masz zachowanie : bardzo dobre Dobrze się uczysz? : chyba tak Ulubiony przedmiot: wf i polski Najgorysz przedmiot: niemiecki, biologia, fizyka Najlepszy nauczyciel : p. od polskiego i od matmy Najgorszy nauczyciel: pani od niemieckiego i techniki Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Jak mi idzie??? 18.12.09, 21:51 Do jakiej klasy chodzisz : III ale gim Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : jeszcze sie nie skończyło Jaką masz średnią pod koniec roku : 4,3 Jakie masz zachowanie : wz Dobrze się uczysz? : jak na to towarzystwo co się z nim zadaje to jestem 2ruga u nas xD Ulubiony przedmiot: Niemiecki Najgorysz przedmiot: Technika Najlepszy nauczyciel : historyczka i polonistka Najgorszy nauczyciel: wf Wrrrrrrrrrrrr... nie nawidze tej marianny;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jak mi idzie??? 18.12.09, 21:54 Do jakiej klasy chodzisz : 6 Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : nie wiem Jaką masz średnią pod koniec roku : nie wiem Jakie masz zachowanie : wzorowe Dobrze się uczysz? :mhm Ulubiony przedmiot:wf , polski , hista Najgorysz przedmiot: przyroda Najlepszy nauczyciel : pani od przyry Najgorszy nauczyciel: od plastyki , informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 o 18.12.09, 21:56 Do jakiej klasy chodzisz : 1 gim Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : 5.3 albo 5.4 Jaką masz średnią pod koniec roku : jeszcze niee.. Jakie masz zachowanie : bardzo dobre Dobrze się uczysz? : tak Ulubiony przedmiot: angielski, polski Najgorysz przedmiot: wf, religia [no bo ksiądz jest taki bee ; /] Najlepszy nauczyciel : łi! prawie wszyscy fajni ;d Najgorszy nauczyciel: ksiądz, od wf-u, Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 brak odpowiedzi . ^ 18.12.09, 21:56 5a, pływacka w czwartej 5.2 a teraz to nie wiem 4 - 5.5 wzorowe, ale nie jestem grzeczna TAk . ! technika, matma RELIGIA , ang nie znasz moich nauczycieli więc po co o nich pisać merry x-mas Odpowiedz Link Zgłoś
addie. Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 18.12.09, 22:01 A ty co, książke piszesz? ;pp No, ale skoro tak bardzo chcesz wiedzieć to nie będę taka i ci podam te informacje xdd: Do jakiej klasy chodzisz : 1 gim. Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : 4,9 Jaką masz średnią pod koniec roku : do końca roku jeszcze dużo czasu, niestety ; xx Jakie masz zachowanie : Bardzo dobre Dobrze się uczysz? : Może być Ulubiony przedmiot: Angielski Najgorszy przedmiot: Fizyka Najlepszy nauczyciel : Facet od wdb, jaka z niego polewa xdd Najgorszy nauczyciel: baba od historii Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 18.12.09, 22:04 Do jakiej klasy chodzisz : 1 gim. Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : nie mam jeszcze. ; / po swiętach. Jaką masz średnią pod koniec roku : nie maam. Jakie masz zachowanie : bardzo dobre. Dobrze się uczysz? : tak Ulubiony przedmiot: bilogia, geografia, religia, w-f. Najgorysz przedmiot: polski, matma, chemia. Najlepszy nauczyciel : ksiądz, od historii. Najgorszy nauczyciel: od chemi, plastyki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 18.12.09, 22:07 Do jakiej klasy chodzisz : 1(gimnazjum) Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : w zeszłym roku?4.1 Jaką masz średnią pod koniec roku : 4.1 Jakie masz zachowanie : nie wiem-.- Dobrze się uczysz? : tak sobie Ulubiony przedmiot: Niemiec,Anglik Najgorysz przedmiot: matma,fiza,biologia,geografia Najlepszy nauczyciel : Od niemca,religii Najgorszy nauczyciel: od fizy,itp. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce17 Re: Jak wam idzie? Ważne ;d 18.12.09, 22:27 > Do jakiej klasy chodzisz : 1 gimnazjum > Jaką miałaś średnią na 1 półrocze : w zeszłym roku 4,73 > Jaką masz średnią pod koniec roku : 4,73 > Jakie masz zachowanie : chyba bdb > Dobrze się uczysz? : jak mi się chce > Ulubiony przedmiot: informatyka , w-f , polski , anglik > Najgorszy przedmiot: historia, matma , fizyka , biologia , > Najlepszy nauczyciel : od polaka , muzyki , informatyki i anglika > Najgorszy nauczyciel: od matmy , fizy itp. Odpowiedz Link Zgłoś