claudia95 Re: happysad 28.11.09, 21:20 jeden z najlepszych polskich zespołów... uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
ochioyebna. _ 28.11.09, 22:31 świetny. < 3 uwielbiam ich nowe piosenki a zwłaszcza 'taką wodą być' oraz 'pani k'. ze starych najbardziej lubię 'damy rade', ponieważ przypomina mi ona obóz 2008. każdy kolonista to znał. miłością do happysad'u zaraziła mnie mnie moja siostra. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada_ <3 28.11.09, 22:39 Oni maja zaj..ista muzyke!! Nowa plyta jest boska!! Najlepsze sa ''Taka woda byc'', ''Mow mi dobrze'' i ''Cialo i rozum''. Uuuu szal zaczal sie w 3? klasie podstawowki no tak w 3 [chyba ;P] . I zaczelo sie od ''Ja do ciebie'' . Zarazila mnie siostra ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
asiula39 Re: nie i nie mam zamiaru znać 26.03.10, 16:38 partyzantk k, ja do ciebie, jesli nie rozjada nas czolgi.... Odpowiedz Link Zgłoś
damn_it taak. 26.03.10, 16:45 moją ulubioną piosenką chyba jest " taką wodą być " :] Odpowiedz Link Zgłoś
broken_heart Re: happysad 05.04.10, 22:28 Ooo świetni są uwielbiam wszystkie piosenki ostatnio wsłuchuje się jak nienormalna w "piękna" "Słońce" "Pamiętnik młodej zielarki" mają mnustwo fajnych kawałków Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: happysad 05.04.10, 22:37 szczerze to nie znam (chyba) żadnej ich piosenki, więc nie będę się wypowiadać czy ich lubię, bo nie znam ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: happysad 05.04.10, 22:38 Czasami słucham. Ja chyba najbardziej lubię... hmm... nie, żebym jakoś szalała za tym, ale lubię "Lęki i fobie", ma w sobie coś takiego przyciągającego XD. Ach, i moj kolega miał kiedyś Tymbarka z napisem HAPPYSAD. cudnie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitty tak 05.04.10, 22:42 ja lubię. nowa płyta taka fajna nie jest, ale stare owszem. miłe lekkie i przyjemne coś. swego czasu ( 1gim, może 2 jeszcze) byłam maniakalną fanką, więc znam wszystkie ich piosneki ( z wyjątkiem nowej płyty). Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: tak 05.04.10, 22:49 nie są źli. w każdym razie nie denerwują mnie jak muzyka miley, gagi i innych glam pop gwiazd. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: happysad 05.04.10, 22:51 daaawno temu był to mój ulubiony zespół, teraz wciąż słucham i lubię, ale już nie tak maniakalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Stara miłość nie rdzewieje. 05.04.10, 23:38 Lubiłam kiedyś niesamowicie, teraz trochę opadły emocje, ale jest spoko. teksty nie są takie złe, chociaż te pierwsze płyty to takie infantylne troszkę. Za to "Nieprzygoda"... Kiedy ją wydali byłam na etapie "kurde, chcę ich następną płytę o ja, mam 13 lat, bunt!". I jak wydali to się wkurzyłam, bo była zbyt ambitna jak na mnie (i niech mi ktoś powie, że ich teksty sa mało ambitne to mu napisze analizę i interpretację którejś z nich na co najmniej 2 strony A4, dwunastką, Calibri, bez odstępów) i bardzo mi się nie podobała. Teraz słucham tylko "Nieprzygody" i to bardzo rzadko, nowa płyta mi się nie podoba, dwóch pierwszych - tylko z sentymentu słucham. Ogólnie nie jest z nimi tak źle, a prywatnie to fajne chłopaki są. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 taaa 07.04.10, 18:08 lubię, nawet bardzo ; ) Chociaż można usłyszeć mnóstwo głosów krytyki (pod względem sympatii są prawie jak TH- albo się kocha/ lubi, albo nienawidzi i wyśmiewa) to bardzo lubię ich piosenki. "Psychologa !!" jest świeta, "długo droga w dół", "zanim pójdę" no i cała najnowsza płyta ; ) Możecie mówić co chcecie, ale wg mnie to jeden z lepszych polskich zespołów, który nie tworzy pop'owej papki puszczanej w radio. A tak poza tym: w piątek (9 IV) koncert! Jeee! ; P Odpowiedz Link Zgłoś