iness_pendragon 14.06.09, 12:56 Macie konto na tej stronie ? Podajcie nick! Ja mam nick: untouched07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli13 Re: fotka.pl 14.06.09, 14:12 Fotka.pl wyszła z mody. (przynajmniej u mnie w szkole) Teraz częściej na naszej-klasie ludzie mają konta... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: fotka.pl 14.06.09, 17:07 Fotka.pl to portal dla dzieci które chcą sobie poprawić samoocenę i pokazać, "ilu to oni nie mają znajomych". Kieeedyś miałam tam konto, ale to było jakieś 5 lat temu, ale potem nagle wszyscy zaczęli mieć fotkę.pl, kupować sobie jakieś durne gwiazdy (swoją drogą- nieźlie na pustych dzieciach zbijają kasę.) i oceniać byle komu zdjęcia na 10 żeby tylko mieć średnią 10.0. Jak tak widzę konta obecnych uczniów mojego dawnego gimnazjum, śmiać mi się chce, że tak się potrafią fotce poświęcić, wywalać kupę kasy na jakieś gwiazdki, włazić w dupę każdemu kogo jedynie "kojarzą ze szkoły" i zamiast na gg prowadzić "mądre rozmowy" przez fotkę, byle by nabic sobie jak najwięcej komentarzy". przez portale typu fotka.pl oraz photoblog.pl pokolenie obecnych gminazjalistów jest coraz bardziej puste. A potem natają takie małolaty w tipsach, w tapecie, z zafarbowanymi włosami. Szkoda dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: fotka.pl 14.06.09, 17:13 Pauli13- mialam napisac to samo .......... Fotka.pl juz wyszla z mody..... mialam tam konto i mam xD ale od okolo 1 roku tam nie wlaze .......... Teraz wciaz i wciaz jestem na www.naszaklasa.pl !!!!!!!! Tam jest lepiej i wogule xD Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: fotka.pl 14.06.09, 17:23 Co do naszej klasy- można na nią spojrzeć inaczej, niż na fotkę, bo jest to zupełnie inny typ portalu internetowego. Przede wszystkim nie siedzą na nim same dzieciaki. Choć oczywiście dzieciarnia chce na chama zrobić z n-k drugą fotkę i nawet pojawiło się takie coś jak ocenianie zdjęć. Co za bezsens. Macie swojego photobloga i fotkę i tam "szukacjie przygód". Nasza klasa to portal, na którym powinno się chcieć znaleźć swoich znajomych ze szkoły, porozmawiać z nimi, a nie pisać sobie tysiące komentarzy i kolekcjonować znajomych. Dla tych, co tego nie chcą zrozumieć proponuję wrócić na fotkę.pl bo tam są ludzie podobni do was : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laiza Re: fotka.pl IP: *.chello.pl 14.06.09, 20:20 Fotka.pl już dawno jest niemodna!!! kiedys byla fajna ale teraz juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: fotka.pl 14.06.09, 20:24 No wiem,że jest niemodna ale chciałam zobaczyć jak wyglądacie bo przeciez konta na nk napewno byście mi nie podały Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: fotka.pl 14.06.09, 20:25 a czemu nie? proszę bardzo. nasza-klasa.pl/profile/25700975 tyle, że moja to bardziej photoblog. ;x Odpowiedz Link Zgłoś