madzik14 17.06.09, 10:44 Jestem teraz chora i bardzo mi sie nudzi i chcę sobie kupić jakąś fajną książke. Ale niewiem jaką... Napiszcie jak znacie jakiąś fajną książkę no niewiem romantyczną czy jakaś komediową tylko żeby nie była nudna . THX. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pink_rulez Re: książki dla nastolatek?? 17.06.09, 12:59 Jacqueline Wilson - Dziewczyny się zakochują - Dziewczyny się odchudzają - Dziewczyny się spóźniają - Dziewczyny płaczą Wszystkie części "Pamiętnika Księniczki" autorstwa Meg Cabot. To naprawdę super ksiązki, polecam je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luś Re: książki dla nastolatek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:05 Hmmmmm.. to zależy od tego ile masz lat i co lubisz, ja osobiście polecam - "Lato w Ammerlo" , " Idol nastolatek" , "Dziewczyna Ameryki " ,"Molly Moon" , "Dzikie Kury" , " Klasa pani Czajki" Zdrowiej szybko !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
demi92 Re: książki dla nastolatek?? 17.06.09, 14:44 książki Meg Cabot zdecydowanie "Idol nastolatek", "Liceum Avalon" czy "Pamietnik książniczki" polecam też " Nikt mnie nie rozumie" ale nie pamiętam autora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takota Re: książki dla nastolatek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 09:35 Szkoła dla blondynek-Bardzo faaajna ksiązka..)) Zdrowiej;* Odpowiedz Link Zgłoś
momorre Re: książki dla nastolatek?? 19.06.09, 14:01 polecam magde.doc ale po co kupowaź jak można wypożyczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elisss92 Re: książki dla nastolatek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 15:09 Szkola dla blondynek, seria 'posredniczka'.. Ogolnie to znam wiele ksiazek, ale zaeby teraz tak sobie przypomniec to nie ;p POzdrawiam, elisss92 (nie chce mi sie zalogowac ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: książki dla nastolatek?? 19.06.09, 15:13 zmierzch i dalsze jego części oczywiście ...... dobrze się je czyta i są romantyczne !!!!! fajne też są książki A.H Trzej detektywi .......albo L.M. To ja lucy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: książki dla nastolatek?? 19.06.09, 15:30 Przed chwilką skonczyłam czytać Szkoła dla snobów autorstwa Carrie Karasyov, Jill Kargman polecam również inne książki Carrie Karasyov takie jak Słodko gorzka szestnasta i Letni staż Wszystkie części Plotkary i Dziewczyny superCecily von Ziegesar Odpowiedz Link Zgłoś
gaga. Re: książki dla nastolatek?? 19.06.09, 15:36 Polecam serię Felix, Net i Nika oraz "Miasteczko Salem" Stephena Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
iwusiaaa Re: książki dla nastolatek?? 19.06.09, 18:58 saga "Zmierzch" i "Intruz" Stephenie Meyer, "Pamiętnik Cathie" (Cathy - nie pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: książki dla nastolatek?? IP: 193.33.174.* 20.06.09, 14:59 Mnie np. podobaja mi się książki M.Musierowicz(wszystkie) ale nie wiem czy akurat Tobie przypadną do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA xD Re: książki dla nastolatek?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:37 Bardzo szczerze polecam książke ' Obłęd! Jestem Gwiazdą!' Thomaza Brezina Świetnaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: książki dla nastolatek?? IP: 217.113.134.* 21.06.09, 20:31 Polecam ci Elita i jej wszystkie części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotkaalice Megam Przewodnik Po Chłopcach!! IP: *.net81.citysat.com.pl 23.06.09, 00:33 Megam Przewodnik Po Chłopcach!! - Polecam, to jest suuuper, jest miłość, są żarty jest wszystko! Idealne dla nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Megam Przewodnik Po Chłopcach!! 23.06.09, 09:45 Saga Zmierzch . Seria książek Felix Net i Nika . ; D ( Jest świetna ) Atramentowe serce . Pamiętniki księżniczki . Spotkamy sie kiedyś w moim Raju . Wszystkie książki przetestowane przeze mnie . Polecam . ! # Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Megam Przewodnik Po Chłopcach!! 25.06.09, 10:04 saga "Zmierzch" Stephenie Meyer "Intruz" Stephenie Meyer "Pamiętnik Cathy" - nie pamiętam autora Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: książki dla nastolatek?? 25.06.09, 12:29 Polecam ,,Szkola dla blondynek'' , ,,dziewczyny się odchudzają '' , ,,dziewczyny się zakochują'' , ,,dziewczyny płaczą'' , ,,dziewczyny się spóżniają'' , całą sagę ,,zmierzchu'' , ,,pamiętnik księżniczki'' (to moja ulubiona książka) Odpowiedz Link Zgłoś
actiwia_96 Re: Książki dla nastolatek? 25.06.09, 12:54 Polecam Ci oczywiście całą czterotomową sagę `Zmierzch` - Stephenie Meyer. `Igrzyska Śmierci` - Suzanne Collins. `Zwiadowcy` - John Flanagan. Mimo, że te ostatnie książki są przygodowe, to powinny Ci przypaść do gustu Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś