mileycashleyt 22.06.09, 16:08 Co mam zrobić ja mam jakąś obsesje na punkcie Miley Cyrus i Hannah Montana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miley_love. Re: Uzależnienie od Miley 22.06.09, 16:13 ja też, ale jakoś bardzo mi się to podoba ^^ no sorry, jak już nie mam miejsca przykleić małego plakatu na jedną stronę -,- na żadnej ścianie xdd Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Uzależnienie od Miley 22.06.09, 17:21 ` ja lubie miley , ale nie przesadzałabym z ,, uzależnieniem ,, ! Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Uzależnienie od Miley 01.07.09, 08:45 a ile masz lat ? ja tez tak milam i to wszystko przechodzi z wiekiem ..bo w wieku 20 lat raczej nie bedziesz spiewala jej piosenek i chodzila w koszulkach z jej podobizna . Odpowiedz Link Zgłoś
avril_paramore Re: Uzależnienie od Miley 26.06.09, 20:00 ja mam tak z Avril Lavigne i z sagą "Zmierzchu" Odpowiedz Link Zgłoś
olka140699 Mali chce być taka jak ty!!! 12.07.09, 19:18 Ja mam to samo co w wszyscy tylko ja mam coś takiego "chciała bym byś mali chociaż ją zobacz" i wtedy mam łzę w oku " Nie chce żyć życiem gwiazd ale ciesze się że powstało takie forum dzięki kotku LOVE MALI Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: Uzależnienie od Miley 23.06.09, 14:18 z wiekiem ci przejdzie nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Uzależnienie od Miley 23.06.09, 14:24 .ja tez . mam pelno wycinkow , plakatow i w ogole . xd .ale lubie to . mam zainteresowaniee ;* Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Uzależnienie od Miley 23.06.09, 14:34 Radzę ci wyluzować, za jakiś rok będziesz się z tego śmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Uzależnienie od Miley 23.06.09, 14:35 Pomyśl, że to tylko zwykła nastolatka taka jak ty, tyle że ma kasę i dlatego stała się sławna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Uzależnienie od Miley 23.06.09, 14:38 Może zajmij się swoimi sprawami a nie sprawami Miley. Poza tym możesz ją lubić ale uważam, że Jakieś gadżety z HM to lekki obciach. Znajdź sobie jakieś hobby. np. ostatnio byłam na gokartach polecam !! albo ścianka pływanie co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudysia-niezalog Re: Uzależnienie od Miley IP: *.ismedia.pl / 192.168.0.* 27.06.09, 00:16 nic ;p ja mam obsesje na punkcie ashley tisdale i bardzo chcialabym wygladac i spiewac jak ona ';/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgfshfx Re: Uzależnienie od Miley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 00:33 Oj......Wiesz....Jak jesteś jej fanką to chyba dobrze...A nie źle Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Uzależnienie od Miley 27.06.09, 06:32 Ja lubię Miley i HM ale nie mam oobsesji Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Uzależnienie od Miley 01.07.09, 09:10 Ale masz problem , xDD Ja też jestem od wielu rzeczy uzależniona, ale sie nie przejmuje, bo wiem, że to przejdzie z czasem xd w Twoim przypadku też napewno tak będzie xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileylove Re: Uzależnienie od Miley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 09:37 kocham miley i jestem uzalezniona ale to nic <3 Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Uzależnienie od Miley 01.07.09, 09:47 .oj juz dajcie spokoj . ! . .lubisz Miley.? lubisz hannah.? to sie nie przejmuj innymi tylko dalej rozwijaj swoje zainteresowanie . (; a jezeli lolcia66 uwaza , ze to obciach to jzu jej sprawa ,. nie sluchaj jej . .tylko nie mozesz przez to oczywiscie zaniedbywac nauki ani obowiazków . xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Też tak miałam... IP: 193.33.174.* 01.07.09, 09:56 Ja kiedys byłam uzależniona od Ashley Tisdale. Całymi dniami mogłam szukać newsów o niej i jej fotek oraz słuchać jej piosenek. Chciałam być taka jak ona i miec wszystko to samo. Ale po miesiacu mi przeszło, choć nadal ja uwielbiam i jest nadal dla mnie najlepsza ale to nie uzalaeżnienie Po jakimś czasie Ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Też tak miałam... 01.07.09, 10:21 Miley też bardzo lubię.. Ale najbardziej z wszystkich gwiazd lubię Ashley Tisdale.. Mam lekką obsesję na jej punkcie ale co tam.. Chociaż mam co robić (mogę szukać jakiś newsów, jej sesji zdjęciowych, oglądać filmy w, których gra i słuchać jej piosenek). Ja się tym nie przejmuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Też tak miałam... 05.07.09, 21:54 Ja jestem uzależniona od "Zmierzchu" - mogę siedzieć godzinami na forum i o nim rozmawiać... Tak się wkręciłam, że o mały włos nie miałabym kibla w 3 kl. gimnazjum, dlatego radzę ci uważać... Teraz przystopowałam i jest ok Ale to, że lubisz jakąś gwiazdę to nic takiego Ja też bardzo lubię Miley Odpowiedz Link Zgłoś
agatusia9595 Re: Też tak miałam... 08.07.09, 13:33 Ja kiedys szalałam za Jonas Brothers.! Nie było dnia żebym o nich nie gadała, wkółko śpiewałam ic piosenki i szukałam nowych newsów. Ale po roku mi przeszło, lubię ich ale napewno nie tak jak kiedys. Puźniej była obsesja za "Zmierzchem". Uwielbiam tą sagę baaardzo.! Mogę ją czytac po kilka razy, ale jesli chodzi o film itd. to przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Uzależnienie od Miley 12.07.09, 16:22 hej ja też jestem uzależniona od Miley i nie wiem co z tym zrobić po prostu z tym żyje Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: Uzależnienie od Miley 12.07.09, 18:45 Ja też tak miałam xD Może z rok temu... i to powoli przechodziło Teraz uwielbiam normalnie Miley, dalej jestem jej fanką, ale nie jakąś psychopatką xd A obsesję mam na punkcie Joe Jonasa xd Looovciam go ;** Już od dawna uwielbiam ten zespół i jakoś do tego czasu wg mi się nie znudził Także też jestem w podobnej sytuacji, co ty, tylko, że jestem uzależniona od Jonasków Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Uzależnienie od Miley 13.07.09, 13:26 hmmmm no stress większość nastolatek ma okresy uzależnień od gwiazd Przerabiałam to już kilka razy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Uzależnienie od Miley 13.07.09, 19:55 oo jesteśmy w takiej samej sytuacji...! Ale ja się tam cieszę... Wiem że może jak będę miała 18 lat to Miley mi się znudzi... ale teraz mam 13 lat . Lubię ją od 2 lat tak samo...kocham^^... i nie przestałam... Kiedyś miałam ogromną obsesję na punkcie Richiego z Us5 i Gieorgija Puchalskiego... Z czasem przeszło ale o MIley nigdy nie zapomnę i zawsze będę ja kochać* Odpowiedz Link Zgłoś