gasia333 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 15.08.09, 17:49 Nicole scherzinger- Nikol Szercinger Vanessa Hudgens- Wanessa Hadżens Ashley Tisdale- Aszlej Tizdejl Demi Lovato- Demi Lovato( w Ameryce mówią Lovado) Selena Gomez-Selina Gomez Beyonce- Bijonse Cole sprouse- Kol Sprałs Avril Lavigne- Awril Lawin Odpowiedz Link Zgłoś
black_rose_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 22.08.09, 12:49 1. Avril Lavigne- Awril Lawin (to gwarantuje, że jest poprawnie) 2. Demi Lovato- Demi Lowato (w ameryce może słychać coś w stylu Lowadoł, ale to przez akcent) 3. Selena Gomez- Selina Gomez, choć w pl można powiedzieć normalnie Selena 4. Nicole Scherzinger- Nikol Szerzinger 5. Ashley Tisdale-Aszli/Eszli Tizdejl (mam kuzyna w ameryce i go pytałam. Okazuje się, że 1 literę jej imienia wymawia tak jakoś pomiędzy A/E więc czy bd Aszli, czy Eszli będzie dobrze) 6.Vanessa Hudgens-Wanessa Hadżins 7.Zac Efron-Zak Efron 8.Rihanna-Rijana 9.Jesse Mc'Cartney- Dżesi Mak'Kartnej 10.Hannah Montana-Hana Montana 11.Miley Cyrus-Majli Sajrus 12.Jonas Brothers-Dżonas Braders 13.Taylor Swift-Tejlor Słift 14.Phoebe Tonkin-Fibi Tonkin Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 23.08.09, 12:55 Avril Lavigne- ejwril lawindże Demi Lovato - Demi owadołł Selena Gomez- Sieina Gołmes 4. Nicole Scherzinger - Nikole Sczersingers 5. Ashley Tisdale- aszleji tlisdejl 6.Vanessa Hudgens -Wanesa Hudżens 7.Zac Efron o fuuuu 8.Rihanna - rajana 9.Jesse Mc'Cartney dżese makartni 10.Hannah Montana - Hana Mątana 11.Miley Cyrus - Milej Sirus 12.Jonas Brothers - Jonas Braders 13.Taylor Swift - Tłajlor Słit 14.Phoebe Tonkin- Phip Tąkin 15. Gerard Way - Dżirard Łaj 16. Lady Gaga - Lejdi Dżej Dżej 17. Beyonce - Bijąc 18. Edward Culen - edward kiulen to hyba wszystko i to jest poprawna wymow a Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 23.08.09, 12:57 Lady GaGa = Lejdi Dżej Dżej? hahahahahahahahahhaa. ahahahaha. nie no, śmiech na sali. XDDD Queen jakoś nie śpiewali; Redio Dżej Dżej tylko Ga Ga. poza tym - GaGa sama mówi Ga Ga a nie jakoś inaczej. XD hahahahhahahahahahahahahahaha. *dedłam* Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 28.08.09, 12:13 a piosenka queen "Lady Ga Ga" jest jakaś dziwna... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 28.08.09, 13:05 queen śpiewali 'radio ga ga' a ona się tym zainspirowała i nazwała się Lady GaGa. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona12 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 30.08.09, 15:31 ha ,a ja nie wiem jak się poprawnie wymawia nazwe zespołu xD "black eyes peace" "blejk ejs pejs" taak ? Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 26.09.09, 01:09 szalona12 napisał(a): > ha ,a ja nie wiem jak się poprawnie wymawia nazwe zespołu xD > "black eyes peace" > > "blejk ejs pejs" taak ? "black eyes peace" raczej na polski Blek Ejd Pis tak sie wymawia Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 26.09.09, 13:30 Black Eyed Peas a nie peace. Blek Ajd Pis. Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 26.09.09, 21:25 Powiedzcie mi, jak poprawnie wymawia się nazwisko Radcliffe.?! xd Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 03.10.09, 18:30 Radklif ;p A jak jest Zac Efron ?? Normalnie Zac Efron czy Zac Ifron ? Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 03.10.09, 18:37 Zak Efron. nigdy się nie spotkałam z inną wymową. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpieszczonaa_ Evanescence . 03.10.09, 18:49 - Ja to się wymawia . Evanescence ..? Odpowiedz Link Zgłoś
wand Re: Evanescence . 03.10.09, 19:03 Jak ostatnio słuchałam w radio to było jakos: Ivansins [si nie czytac jak ś, tylko tak jakby oddzielnie] Odpowiedz Link Zgłoś
wand Pattinson 03.10.09, 19:04 Jak ostatnio słuchałam w TV to Pattinson to reporter przeczytał tak: Rob Peett. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: Evanescence . 14.06.10, 14:30 ewenesens... jak to strasznie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaga Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 19.03.10, 17:19 an3ciaa napisał(a): > Demi Lovato - Demi owadołł(Lowato) > Selena Gomez- Sieina Gołmes(jak nawet to Selena Gomez, normoalkA) > 4. Nicole Scherzinger - Nikole Sczersingers(szerzinger) > 5. Ashley Tisdale- aszleji tlisdejl(aszlej tizdejl) > 6.Vanessa Hudgens -Wanesa Hudżens(Hadżens) > 8.Rihanna - rajana(Rijana debillu!) > 9.Jesse Mc'Cartney dżese makartni(Dżesi Makkartnej) > 10.Hannah Montana - Hana Mątana(Mana Montana) > 11.Miley Cyrus - Milej Sirus(Sajrus)] > 13.Taylor Swift - Tłajlor Słit(Tejlor Słift) > 14.Phoebe Tonkin- Phip Tąkin(Fibi Tonkin) > 16. Lady Gaga - Lejdi Dżej Dżej(Lajdi GaGA) > 17. Beyonce - Bijąc(Bijąse) > 18. Edward Culen - edward kiulen(Kulen) > to hyba wszystko i to jest poprawna wymow a ?? To największy szajs jaki czytałam połowa jest źle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olka23415 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.10.09, 16:15 no to jestem pomoge ci troche!: Avril Lavigne-wymawiaj:Ewril Lawin Demi Lovato-wymawiajemi Lowato Selena Gomez-wymawiajelena Gomez Nicole Scherzinger-wymawiaj:Nikol Szajzer Paris Hilton-wymawiajaris Hilton Beyonce-wymawiaj:Bijąse Ashley Tisdale-wymawiaj:Aszlij Tisdel powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.10.09, 16:21 Czytaj jak sie pisze.! xD LOL 1. Avrile Lawigne xD 2. Demi Lowato 3. Selena Gomez 4. Nikole Szrejzingere xD 5. Pariz Hiltoł xD 6. Bejonceee xD 7. Achlej Tisdaalee xD Jaki żal ze mniee ;]] Ale przede mną było 700 innych dziewczyn które ci napisały poprawnie ) Pozdr =** Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_princess. Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 17.11.09, 10:21 Beyonce - Bijons Lady Gaga - Lejdi Gaga Miley Cyrus - Majli Sajrus Ashley Tisdale - Aszley Tisdale Nicole Scherzinger - Nikol Szajzer Selena Gomez - Selena Gomez Demi Lovato - Demi Lowaro Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.kimberly Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.10.09, 16:27 1. Avril Lavigne - Avril Lavin 2. Demi Lovato - Demi Lovato/Lovado 3. Selena Gomez - Selena/Selina Gomez 4. Nicole Scherzinger - Nikol Szezinger 5. Paris Hilton - Paris Hilton 6. Beyonce - Bijąse 7. Ashley Tisdale - Aszli Tisdejl Nie jestem pewna co do Nicole, ale reszta na pewno poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.10.09, 19:11 A jak się wymawia Justin Bieber? Odpowiedz Link Zgłoś
ladydaga Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 19.03.10, 17:24 Dżastin Biber Odpowiedz Link Zgłoś
lilith Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 30.10.09, 19:01 1. Avril Lavigne-Awril Lawin xD 2. Demi Lovato-tak jak jest napisane 3. Selena Gomez-Selina Gomes 4. Nicole Scherzinger-Nikol Szercinger 5. Paris Hilton-Paris Hilton 6. Beyonce-Bijonse <lol> 7. Ashley Tisdale-Aszli Tisdejl Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerany Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 30.10.09, 19:14 -Avril Lavin -Demi Lovato -Selena Gomez -Nikol szercinger -Paris Hilton -Bijonse -Eszlej Tisdejl Odpowiedz Link Zgłoś
misia19978 ;D 30.10.09, 19:15 1 awril lavin 2.demi lovato 3.selena gomez 4.nikol stejszynk 5.Paris Hilton 6.bijonse 7aszlej tistej Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 30.10.09, 19:16 Arwil Lawinge , Bionc Paris Hilton Selana Gomez jak Selana Gomzez ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara ; ] 30.10.09, 19:16 Arwil Lawinge , Bionc Paris Hilton Selana Gomez jak Selana Gomzez ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
olusssia Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 30.10.09, 19:24 nie wiem czy dobrze, ale ja tak wymawiam . ; D 1. Avril Lavigne- awril lawindż 2. Demi Lovato- demi lovato 3. Selena Gomez- selena gomez 4. Nicole Scherzinger- nikol szerzinger 5. Paris Hilton- paris hilton 6. Beyonce- bijonsi/bijons 7. Ashley Tisdale- aszlej tisdejl .; d a phoebe tonkin - fob/e albo fibi tonkin Odpowiedz Link Zgłoś
joejonas112 jak wymawiać... 12.11.09, 19:19 Avril Lavin Demi Lovato chyba Selina Gomez bo niektórzy mowią Selina a niektórzy Seelena Nicole nie wiem jak nazwisko Paris Hilton Bijonse Aszli Tisdajl Odpowiedz Link Zgłoś
xxmilaaaaxx Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 17.11.09, 18:42 Własnie ja nie wiem jak się mówi : Shenae Grimes =// Odpowiedz Link Zgłoś
beyonceknowles Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 17.11.09, 22:52 ej jak wymawiać : Nicole Scherzinger oraz imiona dziewczyn z rbd, sorki jak bylo ale nie chce mi sie szukac... pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.11.09, 18:37 Nikol Szerzinger (nie erzet tylko r i z). Maite, tak jak się pisze. Anaji h się nie wymawia w hiszpańskim, a I z kreseczką to tak jakby JI. Dulse Odpowiedz Link Zgłoś
volki Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.11.09, 19:52 maite_perroni napisał(a): > Nikol Szerzinger (nie erzet tylko r i z). > Maite, tak jak się pisze. > Anaji h się nie wymawia w hiszpańskim, a I z kreseczką to tak jakby JI. > Dulse Anahi się czyta Anai, bez j, tylko ze z miękkim i. Scherzinger to chyba Szercinger albo nawet i Skercinger Odpowiedz Link Zgłoś
juliettee Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.06.10, 14:31 szenej graims Odpowiedz Link Zgłoś
juliap1999 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.11.09, 16:50 Avril Lavinnii, Demi Lovato (z akcentem), Selena lub Selina Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 10.12.09, 18:44 wiem tylko że avril lawin selina gomez ashli tizdejl Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 11.12.09, 14:51 1. Avril Lavigne-Awril Lavin 2. Demi Lovato- Demi Lovado 3. Selena Gomez- Selina Gomez 4. Nicole Scherzinger- Nikol Szerzinger 5. Paris Hilton- Peris Hilton 6. Beyonce- Bijonsi 7. Ashley Tisdale - Aszli Tizdejl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczo123 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.12.09, 17:20 Avril Lavigne- ? n iewiem 2. Demi Lovato- Demi LOVATO 3. Selena Gomez- Selena Gomez 4. Nicole Scherzinger- nikol schuzinger 5. Paris Hilton- paris hilton 6. Beyonce- bijonse 7. Ashley Tisdale- aszli tiusdej Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 14.06.10, 15:56 Ja wymawiam tak Awril Lawin Demi Lowato Selena Gomez Nikol... i tego nie wiem xD Paris Hilton Bijonse Aszli Tisdlej Nie wiem czy pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
milunia3000 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.12.09, 17:27 To jest to jak ja je wymawiam: 1.[ejwil lewil]xd <chyba źle...) 2.[demi lowato/lowejtoł] 3.[selina gomez] 4.[nikol szerzindżer] 5.poprostu[paris hilton] 6.[bejonsi] 7.[aszli tisdejli] SORRY JAK COŚ POPIER****ŁAM ;** Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.12.09, 18:50 A Jak się wymawia John Frusciante :d chodzi o nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
lisa Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 18.12.09, 19:00 1. Awril Lawin 2. Demi Lowato 3. Selina Gomez 4. Nikol Szerzinger 5. po prostu Paris Hilton 6. Bijonsi 7. Aszli Tizdejl Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 19.12.09, 10:04 1. Avril Lavigne- ? - Awril Lawin 2. Demi Lovato- Niektórzy mówią Demi Lovado ;p Więc jak jest pop. ? - Dem (naprawdę Demetria)i Lovatoł 3. Selena Gomez- Chyba Selina Gomez, ale nie jestem pewna ;/ - Selina Gołmez 4. Nicole Scherzinger- ? - Nikol Szwarzeneger (tylko że to jak jest to rz to nie czytamy jak rz tylko oddzielnie : r i z 5. Paris Hilton- Nie wiem czy Paris czy Peris ;/ - Peris Hilton (niekiedy mowią Hilten) 6. Beyonce- ? - Bijonse 7. Ashley Tisdale- Nie wiem czy Aszlej czy Aszli ;/ Aszlij Tisdale Phoebe Tonkin - Fibi Tołnkin Mam nadzieję że pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
tiktok Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 03.01.10, 16:49 awril lawin, demi lowato, selena gomez, nikol ?, paris hilton, bijonse albo bijonce, aszli tisdejl Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_ Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 03.01.10, 17:32 5. - Paris 7. - i tak i tak Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 03.01.10, 17:40 1)awril lawin 2)Demi Lowato 3)Selina Gomez 4)Nicol ...(reszty nie wiem ) 5)Paris a w ameryce Peris 6)byonce 7)Aszlej Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 08.01.10, 18:22 1. Avril Lavigne - Ejwril Lavin. 2. Demi Lovato - Demi Lovato. [ czasami też mówią `Lowaroł` ] 3. Selena Gomez - Selina Gomes. [ wydawało mi się, że `Selena`, ale jak włączam po ang. Disney' a to mówią `Selina` ] 4. Nicole Scherzinger - Nikol Szerzinger. 5. Paris Hilton - Paris Hilton. 6. Beyonce - Bijons. 7. Ashley Tisdale - Aszlej Tizdejl. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Imiona i nazwiska gwiazd... Jak je wymawiać? 01.02.10, 22:52 Byś musiała zobaczyć moje usta jak to wymawiam, to byś wiedziała XDD Odpowiedz Link Zgłoś
poconacokomuto xDDD 01.02.10, 22:55 Ewril Lavin Demi Lovato Selena Gomez Nikol Szercinger Paris Hilton Bijonce (czasem mówią Bijonci) Aszli Tisdejl ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś