emciaaa 28.06.09, 20:07 tworzycie swoje wlasnie filmiki i wklejacie je na youtube ? jesli tak to podajcie adresy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ,.,./ Re: Filmiki na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:48 Niech ktoś pisze przeciesz to zajebisty wątek ;/ Ja niestety nie mam żadnych filmików to znaczy mam jak robię makijaż i jak całuję sie z chłopakiem na diebelskim młynie późnym wieczorem ...do okoła światełka ,,, ale muszę go usunąc bo piszą komentarze typu " a co było później ??ru...ko" ;/ Mają trochę racji ale mogli by trochę łągodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLA Re: Filmiki na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:51 Ja mam , a śpiewam tam z koleżanką ja to ta z gitarą.... klik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLA Re: Filmiki na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 11:52 Robimy se jajca z innych i udajemy amerykanki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Filmiki na YouTube 30.06.09, 12:03 ja miałam kilka filmików jak z koleżankami tanczymy i jakies programy tworzymy x-D ale potem sie w szkole slawne zrobilysmy i w koncu to usunelysmy bo nas wnerwialo jak ciagle gadali xD Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb POLA ! 16.10.09, 10:47 to nie ty to śpiewałaś ani nie twoja koleżanka aż taka głipia nie jestem żeby zobaczyć dlaj filmiki . ; / macie być podobno w The Oprah Winfrey Show! wiesz wgl co to jest ? ! dziecko ... jakaś ułomna jesteś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheergirl Re: Filmiki na YouTube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:36 Jam mam kanał, ale nie wkładam własnych filmików tylko bede wkładać filmy pełnometrażowe np. dziewczyny z drużyny 4 itp. a tak wg to kanał mam od 2 lat bo to fajna sprawa, szczegolnie w wakacje jak mozna pogadac z innymi po angielsku np ;] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Filmiki na YouTube 17.07.09, 21:21 ja nie mam takich swoich ze mna ... ale czesto robie takie funmade ze np. do piosenki dodaje zdjecia albo tekst ..itp. ostatnio zrobilam z Demi- here we go again Odpowiedz Link Zgłoś
avril__lavigne Re: Filmiki na YouTube 17.07.09, 21:26 ja swoich filmików nie dodaję ;P Bo niby o czym by miały byc? Dodaję raczej teledyski wejdź Odpowiedz Link Zgłoś
sanderka944 Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 20:45 www.youtube.com/watch?v=z-cQKdTEZM4 Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 20:54 Sanderka : to ty?? Fajnie śpiewasz =** Ja się przymierzam do stworzenia parodii ' czyli tego co najbardziej kocham' xD Walnę jakieś wyczesane teksty i wcisnę na New Moon Trailer, normalnie mnie natchnęło. xD Dam wam adres, bo widze że ciekawe jesteście...mvhaha XD Pozdr ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 20:59 a i owszem - robię i dodaję (: może nie są najlepsze, ale w sumie zapraszam ;d youtube.com/user/TheFanningsFans ((: Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 21:16 Jaak mi się nudzi to robie filmiki . Obczajcie kanał 1monikas . To mój ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka1482 Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 21:17 Alem nie są moje . xd Tylko sama tworze . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Filmiki na YouTube 15.10.09, 21:21 aahh coś nie wyszło? no to jeszcze raz : tutajj xd powodzenia, może tym razem się uda x Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 Re: Filmiki na YouTube 16.10.09, 10:28 Wow,POLA jesteście niesamowite Odpowiedz Link Zgłoś
olciia_jb Re: Filmiki na YouTube 16.10.09, 10:52 tayluver_ napisał(a): > aahh coś nie wyszło? > no to jeszcze raz : > tutajj xd > powodzenia, może tym razem się uda x wielka fanka seleny się znalazła . ? Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ Re: . 16.10.09, 13:46 www.youtube.com/watch?v=l4Oacj7zJoc www.youtube.com/watch?v=l4Oacj7zJoc Odpowiedz Link Zgłoś