klaudysia 03.07.09, 14:07 'Siema.! xd wiecie co chciałabym wiedziec czemu w komentarzach na kotku gdy go piszemy i np. napiszemy <br/> albo <zły> to zawsze to znika???? albo nie da się spuscic na duł??? kurde troche mnie to wkurza.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patti111 Re: czemu się nie da ??? 03.07.09, 14:40 ps. dół się pissze przez "ó" a nie " u " Pzdr ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: czemu się nie da ??? 03.07.09, 21:25 ''aha'' xd sorki-xd ,no to w takim razie dół. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....... Re: czemu się nie da ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 21:30 Soery ale juz ten wątek był..... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: czemu się nie da ??? 03.07.09, 21:32 no to sory nie wiedziałam... ale mogl by mi ktos wyjasnic nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: czemu się nie da ??? 04.07.09, 12:42 ja niestety nic na ten temat nie wiem.. też tak czasami mam.. ale czasami.. w ogóle za bardzo nie wiem o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: czemu się nie da ??? 04.07.09, 21:41 no to teraz sie skup... piszę komentarz..... i w tym komentarzu napisze powiedzmy.... <zły> i tak ze wszystkim co jest w tym <o tutaj właśnie> xd znika no i o to <, >- tez znika o co chooo.???????????? xddd jarzysz?????? xd Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: czemu się nie da ??? 04.07.09, 21:44 może tam w komentarzach nie da sie obrazków robic i to znika albo nie mozna uzywac html w komentarzach ;p a zresztą nie wiem to tylko takie domysky moje ( pewnie bledne ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: czemu się nie da ??? 05.07.09, 12:26 Bo <br/> nalezy do HTMLu a to forum takowego nie obsluguje. a to 'zly' znika bo jest w tych ptaszkach. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: czemu się nie da ??? 05.07.09, 17:01 no taaa... xd dzieki <3 nie pomyślałam o tym. xd yyych xdd ide w kime bo tak mi sie cholernie chce spać.!!! xddd Odpowiedz Link Zgłoś