marffa Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 16.09.09, 00:13 Hej potrzebuje pilnie Avek Z Bartkiem Kurkiem Najlepiej zrobiony z TEGO zdjęcia. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 16.09.09, 15:09 Hej! ja bym chciał z Seleną Gomez i Rihanną (zmierzch tez moze byc ) Odpowiedz Link Zgłoś
my.sweet.dreams Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 16.09.09, 22:40 hej, na razie nie chce nic u ciebie zamawiac, bo teraz zamawiam u belli96, ale toje naglowki sa bardzo ladne... w ogole dziewczyny wszytsko landie robicie dotyczy sie: unperfect,belli i chcolatediet Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 17.09.09, 21:22 Chocolatedied, my chyba wszyscy mamy dużo nauki i zrozumiemy też to że nie miałaś netu (przynajmniej ja rozumiem) i mi naprzykład sie nie spieszy z tym obrazkiem bo tez mam dużo nauki i mało siadam do kompa. Ale napewno bd wszystko dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 17.09.09, 22:27 Kurczę... jakby to powiedział Edzio "kolejna komplikacja..". Mam złamaną reke co utrudnia trochę robienie nagłówków ale myslę, że w weekend zrobię hmmm 10 zaległych zamówień reszta w nastepny weekend i dzięki za pochwałę moich nagłówków (ktoś wyżej pisał, że są fajne) i za zrozumienie (nicola_g) ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
najt. Proszę nagłówek ! 20.09.09, 13:03 Hej. Chciałabym nagłówek z jakąś , obojętnie jaką modelką . ! Odpowiedz Link Zgłoś
bella96 ................................. ................. 20.09.09, 14:26 matko ile masz zamówień!! a no i zdrowia życzę!!! ...... Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. Zamówienie ;] 20.12.09, 15:39 ja poprosze jakis nagłowek z Miley Cyrus ( tylko jakis taki ładny ) i jeden z Emmą Watson z góry thanks Odpowiedz Link Zgłoś
sponge_ Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 28.09.09, 13:38 A mogłabyś mi zrobić [ na bloga na onecie] nagłówek z hayley williams ?? Tylko proszę zeby był naprawdę bombowy taki śliczny że szczęka opada ) Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 28.09.09, 15:12 Kurcze zamówienia się pojawiają a ja milczę... Dobra. Poprawie się Obiecuję! Już niedługo zamówienia Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet dla lilith 11.10.09, 13:29 Wiem, że jestem okropna i nie realizowałam zamówień. Na swoja obronę mam jednak to, że wzięłam się do pracy xD Oto pierwsze z zamówień Dla lilith Nie wiedziałam czy chcesz nagłówek z samą Sel i samą Ash czy z obiema naraz więc zrobiłam i takie i takie xD [KLIK] [KLIK] [KLIK] Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 11.10.09, 13:34 OO śliczne!! ;*;* Mogę z Billem i Tomem?? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 11.10.09, 13:35 Nagłówek oczywiście. c[; Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 11.10.09, 13:36 ja prosze o ... kat von d 3 jak można ;************ Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla pariska65 11.10.09, 13:46 Oczywiście, że możecie zamawiać ale ostrzegam, że będziecie troszkę musieli poczekać na realizację waszych zamówień... Muszę przecież zrealizować wcześniejsze zamówienia Ale nie martwcie się. Prędzej cy później zrobie to co zamawiacie Dla pariska65: Nawet nie wiesz jak ciężko znaleźć to Miley z kwiatkami xD [KLIK] [KLIK] Odpowiedz Link Zgłoś
princessmiley Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 11.10.09, 13:47 to ja chcę z Bella Swan 3 tła i jeden avek . z góry i z dołu dzia * Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia94 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 11.10.09, 13:51 spoko nie śpieszy się. ;* i dzięki. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Dla: shelly 11.10.09, 14:36 Kolejne zamówienie Skye ma świetne te sesyjki xD A więc: Skye Sweetnam: [KLIK] [KLIK] [KLIK] Kate Todd: [KLIK] Kate Voegele: [KLIK] Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa Re: Dla cytrusia:) 12.10.09, 18:43 odwiedzam ten wątek i nic pliss zrób to ''szybko'' xDxD bez skojarzeń ;P Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Dla cytrusia:) 14.10.09, 21:00 Powtarzam swoje zamówienie lol Chciałam żebyś mi zrobiła nagłówek z Jonas Brothers bez różnic jakie zdjęcie byle z nimi z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: Dla cytrusia:) 15.10.09, 11:43 wow! Twoje prace są świetne!! Mogłabyś mi też zrobić coś? Avek z miśkami z "Me to you" i nagłówek z Beyonce ;p z góry dzięki ;****** Odpowiedz Link Zgłoś
nicola_g Hallo.! 02.11.09, 20:21 Jest tu ktoś??? Wiem, że trzeba długo czekać, ale tu chyba nikt nie zagląda... A ja nadal czekam na zamówienie i niewiem czy je powtórzyć.? Odpowiedz Link Zgłoś
lorente ;) 02.11.09, 20:34 O jaciee świetne te nagłowki.. Zrobisz mi na bloga nagłowek z Jonasami i z napisem But you don't know what you got 'til it's gone And you don't know what it's like to feel so low You don't even know Chodzi o to żeby był w takim smutnym klimacie.. Z góry dzięki!!;p;** Jesteś naprawde świetna... Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 09.11.09, 13:29 jeśli można poproszę nagłówek z....Ewą Farną w takich kolorkach fiolet-żółty jeśli już chcesz dodać kolory;**<br /> z góry strasznie dz;*<br /> a do tego avek,ramka o mnie...i to wszystko;]<br /> świetne prace robisz;]<br /> możesz mnhie jakoś poinformować o tym,że już jest ta praca tutaj.??<br /> a i adres bloga www.ewa-farna-fans.blog.onet.pl<br /> jeszcze nie zaczęty ponieważ czekam na nagłówek itp;]<br /> pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 tuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.11.09, 16:59 jeśli możesz zrób coś z czaszką kolory wybierz sama Odpowiedz Link Zgłoś
czarnanatalie Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 18.11.09, 21:17 Ja bym chciała zamówić na mojego bloga: cambiar.blog.onet.pl Chciałabym żeby to był nagłowek z Anahi z tymi zdjęciami: img12.myimg.de/anahi1024ij2dcfda.jpg www.shrani.si/f/1J/RU/4Pv9QqzJ/2.jpg www.blogger.ba/photos/218760.jpg img504.imageshack.us/img504/4161/digitalizar00121jk0.jpg img444.imageshack.us/img444/4409/13844f443feb5.jpg Oczywiście nie muszą być wszystkie fotki ale kilka z tych. Tło powinno być beżowe i kremowy napis Cambiar Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 19.11.09, 16:36 Dziewczyny, ja Was strasznie przepraszam ale mam tak dużo nauki , że masakra. Jeśli tylko znajdę choćby chwilkę czasu to znów zrealizuję kilka zamówien Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus45 xDDe 19.11.09, 17:27 Ja poproszę 1 z Lauren Cyrus i 1 z Miley Cyrus z napisem na lauren ;]] a na Miley ;** Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: xDDe 19.11.09, 17:32 Eee nie chcę nic mówić, ale takie sprawy to załatwiaj sobie na blogu. A poza tym jakiegoś wielkiego talentu nie masz do robienia avtarów... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: xDDe 19.11.09, 20:07 msthic, skoro się zamawiającym podoba to co nosem kręcisz?? Nie twierdzę, że mam wielki talent, wgl nie twierdzę, że mam talent ale lubię bawić się photo filtre xD Poza tym nie będę zakładała bloga. Skoro patient załozyła ten watek to cemu mam go nie wykorzystywać Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet dla robrtita:) 19.11.09, 21:47 Weszłam na Twojego bloga, więc wiem, że masz już szablon. Ale skoro amówiłaś to się wywiazuję nagłówek [KLIK] avek [KLIK] Mam nadzieję, że i tak się przydadzą P.S. obiecałam, że jak znajdę czas to cos dodam, więc dodaję) Pozdrawiam, Choco xD Odpowiedz Link Zgłoś
maite_perroni Re: dla robrtita:) 19.11.09, 22:03 jęśli znajdziesz chwilę to ja poproszę nagłówek z Shakirą z napisem LOBA (na bloga loba.blog.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
any13x RBD...;) 21.11.09, 15:20 Mogłabym prosić RBD? np.coś takiego, coś podobnego do tego..img504.imageshack.us/img504/9627/rbdo.png Odpowiedz Link Zgłoś
nika_98 [?] 30.11.09, 17:21 kiedy wypełnisz mojee zamówienie[?] czekam;* jeśli obraziłam..sory,;* czeekam;* aa..wiesz[?] kolory jaakie chcesz;pp Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen I po co to ? ;/ 21.11.09, 15:25 Nie ma to jak spam, prawda ? Reklamuj się gdzie indziej, nie potrzebny jest tutaj kolejny złom Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia7901 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 21.11.09, 15:28 fajne są te zdjątka !^^ Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 WAŻNE..;dd 21.11.09, 15:31 a jakiego programu do Tego używasz..? Bo jestem ciekawa...zdjęcia są świetne Odpowiedz Link Zgłoś
mrrau Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 21.11.09, 15:41 Hej patient! Masz bardzo ładną grafike. Ja też się troche tym zajmuje. I mam pytanie: skąd bierzesz takie ładne akcje, teksturki itp. Jak mozesz to odpisz, byłabym bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
vondy. Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 14:17 Hey zrobiła bys mi nagłówek z tymi fotami.? Odpowiedz Link Zgłoś
binika Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 14:20 avek z wampirem lub jakąś zjawą najlepiej z wampirem Odpowiedz Link Zgłoś
millenne Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 14:44 Av z Robertem i Kristen.I 5 takich kolorowych - kwiatki,dziewczyny.Cokolwiek.I 1 z Vampirem.Czyli Razem 6. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_xdd Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 15:29 Bardzo fajne są te prace. Zaczęłam się zastanawiać nad założeniem bloga. Mogłabyś zrobić dla mnie szablon, nagłówek, avek i button z Seleną Gomez? Z góry dziękuję! ; *** Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 15:35 poproszę pare AVEK z robertem pattinsoenm z MAŁYM napisem : x Odpowiedz Link Zgłoś
she_ Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 15:44 Hej. ja bym chciała jakiś kolorowy, szalony zestaw (sygnatura i avek, lub sam avek) na inne forum. szczegółów nie podam, bo nie bardzo się na tym znam : P zdaję się tylko i wyłącznie na twój gust : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 15:46 Poproszę jakiś odjechane w Kosmos dwa avatarki : 1. z Ian'em Somerhalder'em 2. z Ryan'em Kwanten'em Obojętnie jakie fotki weźmiesz , napewno będą cudne Dzięx z góry . Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 20.12.09, 21:12 fajne Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Dla 7_things ;** 23.12.09, 16:11 Ze względu, że tyle osób prosi o coś, będzie losowanie... To dla 7_things Odpowiedz Link Zgłoś
black_lady Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 12:40 hej , zrobiłabyś mi szablon na bloga taki subtelny z jakąś dziewczyną ( tylko nie z gwiazdą ) i żeby byla ona ukazana raz a nie np. 3 czy 4 razy, z góry dzięki ;** ! Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 13:24 fajny program Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 13:46 to mi zrob z th nagłówek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ash_1993 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 13:57 Hej poproszę 6 avków z Ashley Tisdale z 3 avków z jakimiś Sercami <3 i 4 nagłówki . 1 z Ashley Tisdale 2 z Seleną Gomez 3 z Miley Cyrus 4 z Demi Lovato . z góry dziękuje <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 14:09 = ) narazie nic na bloga nie potrzebuję... szablon mam nowy ; d to zaś napiszę jbc. xd Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 05.01.10, 14:11 nawet fajne, ale mogłabyś pobawić się texturami. i nad ikonkami popracować. popatrz np. jakie są na livejournalu, bo tam są naprawdę ładne i estetyczne ikony. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove13 Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 16.01.10, 15:06 Heej moge prosić avki z Miley Cyrus lub Demi lovato z napism :,,Kasia'' Odpowiedz Link Zgłoś
ta.olenka Re: Uwaga! Robię szablony,nagłówki, avki i button 30.01.10, 12:02 Hej Zrób mi nagłowek z Richiem z (us5) i z maite peroni żeby byli razem na jednym nagłowku . i zrób mi jeszcze jeden z ewą farna i z richiem też razem * proszee dzięki Odpowiedz Link Zgłoś