Dodaj do ulubionych

Miley czy Selena - która lepiej wygląda na plaży?

• vanessa116 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 09.08.09, 10:16
      Miley zdecydowanie lepiejsmile
      • marta1210 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 09.08.09, 10:23
        Selena lepiej wyglada xD
    • luisca15hl .......... 09.08.09, 12:27
      Selena ma ładniejszy strój, a Miley jest ładniej opalona xD Ale wybaczmy Selenie tę bladość
      w końcu po to przyszła na plażę żeby sie jej wyzbyć ;P
    • agusiak01 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 12.08.09, 23:03
      miley ma bardziej kobiece krztałty i daltego bardziej mi sie podba, a Selena jest jakaś taka
      chuda tutaj
    • sweetashley Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 14:08
      Sell
      • sysiek4444 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 14:15
        SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • oobeatka Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:11
          Selena - ładniejsze bikini
    • ardnaskela Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:15
      Założę się, że wiekszość z Was nie mówi która z nich lepiej wygląda na plaży, ale którą z
      nich bardziej lubicie, bo wątpię, że antyfanka Seleny powie, że to wlaśnie ona lepiej wygląda.
      Mój głos? Selena. W ogóle uważam, że jest od niej ładniejsza, a po drugie ładniej na tym
      zdjęciu wyszła. Miley sfotografowano niekorzystnie.
      • strawberry_xdd Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:18
        Miley
    • natuss Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:18
      miley ^^ ma ciemniejszą karnacje i ma kobiece kształty sel tez ale miley niejest
      taka (okragła) niechodzi mi ze sel jest gruba czy coś tylko ze ma lekki brzuszek
      ( albo mi sie wydaje) i jest bardzej zaokraglona w biodrach xD
    • madziia Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:11
      Miley
      ^^
      MILEY jest THE BEST
      • klauu Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:29
        zdecydowanie Miley- ładna figura, opalona
        a Selena rzeczywiście bardziej jak dziewczynka niż kobieta
        (ocena subiektywna, bo nie jestem żadnej z nich fanką ani antyfanką xD)
    • milka_cyruska13 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:43
      oczywiście że Selena... bo miley wygląda jak.. ;// yh nie będe męczyć palców na
      nią ... sciana
    • isabellswan Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 23:49
      Hm, hm, hm. Trudny wybór. big_grin szczerze obydwie goodnie się prezentują, ale jeśli
      miałabym wybierać o Selena. suspicious
    • 12kolos12 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 14.08.09, 15:14
      Zdecydowanie Selena!
    • mellow Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 14.08.09, 22:01
      Selena, ma świetny kostium ;d
    • misscyrus Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 16.08.09, 18:07
      Moim zdanie Miley ma ładniejszy strój...Nie dlatego, że ją bardziej lubię, ale
      tak poprostu mi się podoba! ;P
    • selcia17 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 17.08.09, 14:43
      Selena!Miley ma żałosne okulary ale tak czy tak lubię obydwie smile

Po za tym mają jedną wspólną cechę uwielbiają się lansic!!

Miley lepiej spiewa ale piosenka the climb była jej największą porażką głos jej
      się łamał. A co do Seleny jej piosenki są rytmiczne ale Miley ma lepszy głos.
      Nie powiem ,żeby mnie zainspirowały. Najlepiej spiewa DEMI lOVATO ma potężny głos.
    • miley_rey_cyrus Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 17.08.09, 15:00
      Miley smile !!!!!!!!!!
    • zmierzch.. Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 18.08.09, 09:24
      Chociaż bardziej lubię Miley to Selena bardziej mi sie podoba na plaży smile
    • natalka848 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 13:12
      moim zdanie miley wygląda lepiejwink ma świetny strój, figurę i jest ślicznawink ale
      selena też ładnie wygląda tylko ma taki dziwny strójwink
    • karoleczka Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 15:29
      Miley bo jest lepiej opalona cool
    • jabluszko Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 23:34
      Sugerując się tymio zdjęciami to zdecydowanie Miley
      ma bardziej kobiece kształty zgadzam się
      i po prostu lepiej wygląda
      • leaveme_ Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:29
        Żadna xDDDDDDD
    • olka_27 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:34
      Selana wygląda lepiej bo nie jest jeszcze mokra ;d
      • kasiulqa999 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:38
        slena ma ladniejszy stroj i jest szczuplejsza tylko troche malo opalona
    • patryssiajoe Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 03:17
      ` hmmm .. Mi się wydaję , że lepszą figurę wgl . ma Miley , więc pół na pół . Bo Selene też
      lubię . wink))))tongue_out
    • paula144 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 12:32
      Miley ma lepszą Figurę;] i ogolnie lepiej wygląda;
    • anula13 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:21
      Zdecydowanie mileysmile
      • wyobraznia Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:44
        Ładniejsze zdjęcie Seleny .
        Ale zdecydowanie lepiej wygląda Miley .
        Ma w sobie `to coś` . 8]
        • josie120 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:53
          Z twarzy Selena z figury Miley. xD
    • hana02 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 14:14
      ja myśle że miley ale to moje zdaniesmile
      • katsuumi_17 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 14:37
        Mimo, że nie lubię Disneya i ich gwiazdek, musze przyznać, że Selena jest bardzo ładną i
        naturalną dziewczyną. Figurkę ma jeszcze bardzo dziecinną, ale z twarzy jest duuuużo
        ładniejsza od zmanierowanej Miley.
        • smiley11 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 15:03
          Nie przepadam za Seleną i choć o wiele bardziej wolę Miley muszę przyznać, że to jednak tym razem Selena lepiej wygląda.
          • kokosik9 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 11.10.09, 16:58
            Miley ma ładniejszy strój a Selena ogólnie lepiej !
            x DD
        • miley_love. Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 20:46
          katsuumi, wybacz, ale dlaczego tak źle oceniasz miley, nawet jej nie znając?
          rozumiem, że gdybyś ją znała, mogłabyś mówić, że jest zmanierowana. ale na
          przykład sądząc po jej filmikach, wszystkich spotkaniach z fanami, czy
          koncertach, dba o nich, jest sympatyczna i radosna. zachowuje się jak każda z
          nas.to, że wszędzie jest jej twarz, na plecakach, dywanach, ubraniach, to tylko
          fakt, że ludzie ją lubią.

a, i w ameryce miley jest szanowana również wśród dorosłych.
          • kitty_emo MiLeY ;D 04.10.09, 09:45
            `Miley, bo ma ładniejszy strój,
            jest opalona,
            widać po co przyszła na plażę...
            Nie po to żeby się pokazać !
            Tylko zrobić coś dla siebie .
            Np. popływać, zabawić się z rodzeństwem
            itp.,itd. A Selena...hmm...Chyba nie
            wie co się robi na plaży.`

Oczywiście bez obrazy
            dla fanów Sel,
            ale wyrażam jedynie
            swoje zdanie...
            Co nie oznacza, że nie
            lubię Seleny !
            wink

Pozdrawiam kiss
    • tinaa Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 18:58
      chmm.. czy ja wiem ? ;d<br />
      ale powiem że Miley ma lepszą sylwetkę od Seleny.. ;P<br />
      a uwielbiam oby dwie tak samo.. tongue_outkissbig_grinsmile
    • mili.xd Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 19:19
      miley ma lepsza figurę wcięcie w tali i te sprawy;p a to zdjęcie seleny jest z
      tego roku?, bo może teraz wygląda lepiejsmirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka