vanessa116 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 09.08.09, 10:16 Miley zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marta1210 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 09.08.09, 10:23 Selena lepiej wyglada xD Odpowiedz Link Zgłoś
luisca15hl .......... 09.08.09, 12:27 Selena ma ładniejszy strój, a Miley jest ładniej opalona xD Ale wybaczmy Selenie tę bladość w końcu po to przyszła na plażę żeby sie jej wyzbyć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 12.08.09, 23:03 miley ma bardziej kobiece krztałty i daltego bardziej mi sie podba, a Selena jest jakaś taka chuda tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
sweetashley Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 14:08 Sell Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 14:15 SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI SELI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oobeatka Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:11 Selena - ładniejsze bikini Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:15 Założę się, że wiekszość z Was nie mówi która z nich lepiej wygląda na plaży, ale którą z nich bardziej lubicie, bo wątpię, że antyfanka Seleny powie, że to wlaśnie ona lepiej wygląda. Mój głos? Selena. W ogóle uważam, że jest od niej ładniejsza, a po drugie ładniej na tym zdjęciu wyszła. Miley sfotografowano niekorzystnie. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:18 Miley Odpowiedz Link Zgłoś
natuss Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 15:18 miley ^^ ma ciemniejszą karnacje i ma kobiece kształty sel tez ale miley niejest taka (okragła) niechodzi mi ze sel jest gruba czy coś tylko ze ma lekki brzuszek ( albo mi sie wydaje) i jest bardzej zaokraglona w biodrach xD Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:11 Miley ^^ MILEY jest THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
klauu Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:29 zdecydowanie Miley- ładna figura, opalona a Selena rzeczywiście bardziej jak dziewczynka niż kobieta (ocena subiektywna, bo nie jestem żadnej z nich fanką ani antyfanką xD) Odpowiedz Link Zgłoś
milka_cyruska13 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 22:43 oczywiście że Selena... bo miley wygląda jak.. ;// yh nie będe męczyć palców na nią ... Odpowiedz Link Zgłoś
isabellswan Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 13.08.09, 23:49 Hm, hm, hm. Trudny wybór. szczerze obydwie goodnie się prezentują, ale jeśli miałabym wybierać o Selena. Odpowiedz Link Zgłoś
12kolos12 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 14.08.09, 15:14 Zdecydowanie Selena! Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 14.08.09, 22:01 Selena, ma świetny kostium ;d Odpowiedz Link Zgłoś
misscyrus Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 16.08.09, 18:07 Moim zdanie Miley ma ładniejszy strój...Nie dlatego, że ją bardziej lubię, ale tak poprostu mi się podoba! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 17.08.09, 14:43 Selena!Miley ma żałosne okulary ale tak czy tak lubię obydwie Po za tym mają jedną wspólną cechę uwielbiają się lansic!! Miley lepiej spiewa ale piosenka the climb była jej największą porażką głos jej się łamał. A co do Seleny jej piosenki są rytmiczne ale Miley ma lepszy głos. Nie powiem ,żeby mnie zainspirowały. Najlepiej spiewa DEMI lOVATO ma potężny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
miley_rey_cyrus Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 17.08.09, 15:00 Miley !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 18.08.09, 09:24 Chociaż bardziej lubię Miley to Selena bardziej mi sie podoba na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
natalka848 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 13:12 moim zdanie miley wygląda lepiej ma świetny strój, figurę i jest śliczna ale selena też ładnie wygląda tylko ma taki dziwny strój Odpowiedz Link Zgłoś
karoleczka Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 15:29 Miley bo jest lepiej opalona Odpowiedz Link Zgłoś
jabluszko Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 19.08.09, 23:34 Sugerując się tymio zdjęciami to zdecydowanie Miley ma bardziej kobiece kształty zgadzam się i po prostu lepiej wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:29 Żadna xDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
olka_27 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:34 Selana wygląda lepiej bo nie jest jeszcze mokra ;d Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa999 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 20.08.09, 23:38 slena ma ladniejszy stroj i jest szczuplejsza tylko troche malo opalona Odpowiedz Link Zgłoś
patryssiajoe Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 03:17 ` hmmm .. Mi się wydaję , że lepszą figurę wgl . ma Miley , więc pół na pół . Bo Selene też lubię . )))) Odpowiedz Link Zgłoś
paula144 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 12:32 Miley ma lepszą Figurę;] i ogolnie lepiej wygląda; Odpowiedz Link Zgłoś
anula13 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:21 Zdecydowanie miley Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:44 Ładniejsze zdjęcie Seleny . Ale zdecydowanie lepiej wygląda Miley . Ma w sobie `to coś` . 8] Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 13:53 Z twarzy Selena z figury Miley. xD Odpowiedz Link Zgłoś
hana02 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 14:14 ja myśle że miley ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 14:37 Mimo, że nie lubię Disneya i ich gwiazdek, musze przyznać, że Selena jest bardzo ładną i naturalną dziewczyną. Figurkę ma jeszcze bardzo dziecinną, ale z twarzy jest duuuużo ładniejsza od zmanierowanej Miley. Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 15:03 Nie przepadam za Seleną i choć o wiele bardziej wolę Miley muszę przyznać, że to jednak tym razem Selena lepiej wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
kokosik9 Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 11.10.09, 16:58 Miley ma ładniejszy strój a Selena ogólnie lepiej ! x DD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_love. Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 20:46 katsuumi, wybacz, ale dlaczego tak źle oceniasz miley, nawet jej nie znając? rozumiem, że gdybyś ją znała, mogłabyś mówić, że jest zmanierowana. ale na przykład sądząc po jej filmikach, wszystkich spotkaniach z fanami, czy koncertach, dba o nich, jest sympatyczna i radosna. zachowuje się jak każda z nas.to, że wszędzie jest jej twarz, na plecakach, dywanach, ubraniach, to tylko fakt, że ludzie ją lubią. a, i w ameryce miley jest szanowana również wśród dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo MiLeY ;D 04.10.09, 09:45 `Miley, bo ma ładniejszy strój, jest opalona, widać po co przyszła na plażę... Nie po to żeby się pokazać ! Tylko zrobić coś dla siebie . Np. popływać, zabawić się z rodzeństwem itp.,itd. A Selena...hmm...Chyba nie wie co się robi na plaży.` Oczywiście bez obrazy dla fanów Sel, ale wyrażam jedynie swoje zdanie... Co nie oznacza, że nie lubię Seleny ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tinaa Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 18:58 chmm.. czy ja wiem ? ;d<br /> ale powiem że Miley ma lepszą sylwetkę od Seleny.. ;P<br /> a uwielbiam oby dwie tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mili.xd Re: Miley czy Selena - która lepiej wygląda na pl 21.08.09, 19:19 miley ma lepsza figurę wcięcie w tali i te sprawy;p a to zdjęcie seleny jest z tego roku?, bo może teraz wygląda lepiej Odpowiedz Link Zgłoś