truflowa Re: Świńska grypa 05.12.09, 16:58 Eee, tam .. jak się ktoś boi to niech się naje czosnku [...] xD Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Świńska grypa 05.12.09, 17:43 Choruję od tygodnia i początkowo jeździłam na zastrzyki na izbę przyjęć w szpitalu , któregoś razu wieczorem kiedy czekałam na zastrzyk w kolejce ( było wyjątkowo dużo ludzi ) nagle przywieźli jakiegoś mężczyznę . Pielęgniarka wyleciała jak oparzona i do wszystkich puściła komunikat: proszę natychmiast wyjść z poczekalni , być może mamy podejrzenie świńskiej grypy . O ludzie , każdy zaczął wiać po trupach . XD Tata też mnie wyprowadził , ale ja jakoś nie mogłam w to wszystko uwierzyć . Przecież świńską grypę można dopiero zdiagnozować po analizach . o,o` Mimo wszystko uważam , że firmy farmaceutyczne robią za dużo szumu wokół tej grypy . Ona jest groźna dla osób , które przewlekle na coś chorują.. Przecież tylko takie przypadki okazały się śmiertelne .. Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: Świńska grypa 09.12.09, 14:48 vivienne. napisał(a): > Choruję od tygodnia i początkowo jeździłam na zastrzyki na izbę przyjęć w > szpitalu , któregoś razu wieczorem kiedy czekałam na zastrzyk w kolejce ( było > wyjątkowo dużo ludzi ) nagle przywieźli jakiegoś mężczyznę . Pielęgniarka > wyleciała jak oparzona i do wszystkich puściła komunikat: proszę natychmiast > wyjść z poczekalni , być może mamy podejrzenie świńskiej grypy . O ludzie , > każdy zaczął wiać po trupach . XD > Tata też mnie wyprowadził , ale ja jakoś nie mogłam w to wszystko uwierzyć . > Przecież świńską grypę można dopiero zdiagnozować po analizach . o,o` > Mimo wszystko uważam , że firmy farmaceutyczne robią za dużo szumu wokół tej > grypy . Ona jest groźna dla osób , które przewlekle na coś chorują.. Przecież > tylko takie przypadki okazały się śmiertelne .. vivienne zgodzę się z tobą, ale czasami były przypadki, że ktoś nie chorował przewlekle i jego przypadek okazał się śmiertelny Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Świńska grypa 09.12.09, 13:51 nie boje się tego i mam to gdzieś ... nikt z moich znajomych i rodziny nie zachorował .... Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: Świńska grypa 09.12.09, 14:49 nikawika napisał(a): > nie boje się tego i mam to gdzieś ... nikt z moich znajomych i rodziny nie zach > orował .... jakbyś ty zachorowała, to byś się od razu zaczęła bać, no chyba, że życie ci nie miłe Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee_ Re: Świńska grypa 09.12.09, 14:46 Ja to jestem chora na tym punkcie xD Teraz siedzę w domu, bo jestem przeziębiona, to wiesz - u mnie odrazu panika. Każde małe przeziębienie kojarzy mi się z początkiem tej grypy Mama mnie "szpikuje" czym się dosłownie da. Jest lekarzem, więc.... xD Moja przyjaciółka ostatnio, wylądowała w szpitalu, bo miała złe wyniki krwi. I były podejrzenia, że ma tego wirusa, ale na szczęście wykluczyli. Odpowiedz Link Zgłoś