quelle 22.07.09, 13:13 Mam problem, urządzamy z koleżanką piżama party, tylko we dwie(z nocowaniem) i nie ma pomysłu na fajne zabawy, żeby nie było nudno. Może podpowiecie mi coś ciekawego????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaskela Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.09, 13:27 Oglądnij film Piżama party Nie no, to też zależy od tego jak długo się znacie, czy czujecie się w swoim towarzystwie na luzie itp. Kiedy ja nocuję u koleżanki, to nie wymyślamy jakichś gier. Poprostu u niej jestem, przebywamy ze sobą i to się liczy. Nie wiem ile masz lat, ale fajny film z dobrym jedzeniem powinnien się sprawdzić. A w nocy pogaduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimka Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.09, 13:38 ja zawsze z moją kumpelą kręcimy teledyski . xD zwałowe są i w nocy je oglądamy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.09, 23:49 Karaoke xDD No chyba ze talentu za bardzo nie macie to mozecie kogoś wyciem obudzić xDD Kilka fajnych STRASZNYCH horrorów popcorn xD do seansu c'nie.? ;-P i coś tam jeszcze xD Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.09, 16:42 Filmy, maseczki, plotki, gazety dla nastolatek, może jakieś sałatki... Wyjdzie samo z siebie, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.09, 19:10 polecam to samo co napisala valhalla! my z kumpela sie malujemy na dziwne kolory,robimy maseczki,czytamy czasopisma,sluchamy muzy,wlaczamy kompa (zawsze sa jakies ciekawe strony) i spiewamy do szczotek. no i jakies żarełko obowiazkowo Odpowiedz Link Zgłoś
melagrana Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.09, 19:10 film, komp, jedzonko, dużo gadania Odpowiedz Link Zgłoś
demi Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.09, 23:59 na pewno fajnie jest obejrzeć jakąś komedie ,do tego jakieś dobre żarcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
demi Re: Piżama party!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 00:00 możecie także pobawić się w szczerość. tzn. musicie zadawać sobie nawzajem pytania ale umowa jest taka ,że nie możecie kłamać i to ma zostać pomiędzy wami porozmawiajcie na temat chłopców,co w nich lubicie a czego nie Odpowiedz Link Zgłoś