Dodaj do ulubionych

leworęczna znaczygorsza?

• miley8 leworęczna znaczy gorsza? 10.08.09, 11:43
      Ja jestem leworęczna i wcale nie czuję się gorsza tylko wyjątkowa.Jeśli wy też
      jesteście leworęczne czujcie się wyjątkowe bo jesteśmy mniejszością na
      świecie.Np ja się czuje dumna z tego,ze jedyna z mojej klasy piszę lewą ręką
      cool
      • dolce89 Re: leworęczna znaczy gorsza? 10.08.09, 11:50
        Nie jesteś gorsza w żadnym wypadku . Ja jestem dziwnym przypadkiem, ponieważ jestem
        osobą oburęczną. Tej cechy się nie wyuczyłam po prostu taka się urodziłam
    • bella469 Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 12:17
      Moim zdaniem leworęczni nie są jacyś inni ja również jestem leworęczna.Piszę lewą
      jem...Prawie wszystko robię lewą ręką.Słyszałam, że nawet się święto leworęcznych, ale
      niestety nie wiem kiedy sad Ale jest smile A tak po za tym to dużo znanych osób było i jest
      leworęcznych.Mi to nie przeszkadza tylko niektórzy mówią ,,O jesteś leworęczna?'' A ja im
      mówię, że tak ale niegdy mi nie powiedzieli, że to dziwne czy coś.A jak innym się nie
      podoba, że ktoś jest leworęczny to nie my możemy się dziwic dlaczego oni są
      praworęczni. smile
    • paulapk1995 leworęczna 10.08.09, 12:46
      ja jestem jedyna z klasy leworęczna, ale ja i moi rówieśnicy nie mamy z tym
      problemówsmile
    • zgredek_x3 ;) 10.08.09, 12:56
      Jestem praworęczna, ale nie popieram dyskryminacji. Dlatego też mam leworęczną
      przyjaciółkę...serce
    • goha121 Leworęczna 10.08.09, 13:51
      Ja jestem leworęczna ale u mnie w klasie jest jeszcze parę takich osób i nikt
      nie zwraca na to uwagi...surprised
      • zmierzchoomania Re: Leworęczna 10.08.09, 14:07
        Ja nie jestem leworęczna, ale jesli bym była to nie zwracałabym na to zbytnio uwagi. I nie
        rozumiem tych osób, które krytykują Cie tylko za to, że piszesz inną ręką niż one xd
        widać, że takie osoby mają jakieś kompleksy ;p a Ty przynajmniej jesteś "inna",
        wyjątkowa smile i może to powoduje, że oni tak sie zachowują. ale Ty się nimi nie przejmuj i
        w żadnym wypadku nie pokazuj im, że to co robią sprawia Ci przykrość wink
        • wercia7 Re: Leworęczna 10.08.09, 15:31
          Ja w ogóle nie zwracam na to uwagi... Jaka to różnica!!! Moje 3 koleżanki są leworęczne i
          świetnie się z nimi gadabig_grin
    • mroowa12 Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 15:25
      wcale nie,
      ja jestem leworęczna, lecz nigdy nie byłam odrzucana przez rówieśników,
      w klasie miałam jeszcze kolegę który jest leworęczny , ale nikt nie zwracał na to większej
      uwagi,
      idę do nowej szkoły , ale nie boję się , co pomyślą o mnie inni , jeżeli naśmiewają się z Ciebie,
      to tylko dlatego , że też chcieliby pisać lewą ręką.
      • dolce89 Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 16:00
        A tak na marginesie, pisze się Einstein, ale on prawdopodobnie był oburęczny
    • kingusiowata Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 16:09
      Ja osobiście jestem praworęczna . . .
      jednak wyczesane jest być leworęcznym .! Strasznie mi się podoba pismo takich
      osób big_grin
    • ktos_1 Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 18:16
      ja na przyklad nie jestem reworeczna ... tylko praworeczna ... moim zdaniem to fajnie ze piszesz lewa reka ... naprzyklad moja byla pani od historii chwalila niektorych, ze maja talent .. ze pisza lewa reka .. wink nie przejmuj sie glupimi komentarzami twoich kolerzanek nie jestes jakas tredowata ze maja cie obgadywac ... moim zdaniem nie powinnas sie tym przejmowac wink smilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • zuzi Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 21:37
      Ja też jestem leworęczna i jak się postaram to b. ładnie pisze tylko że
      najgorsze jest to że długopis strasznie brudzi mi rękę... ale już się do tego
      przyzwyczaiłam, że chodzę z ubabraną ręką wink
    • cookie__ Re: leworęczna znaczygorsza? 10.08.09, 21:49
      Ja jestem leworęczna i nie czuję się przez to gorsza, praktycznie nie odczuwam
      różnicy. Czasami jak jakaś osoba co mnie dopiero poznała zobaczy, że jestem
      leworęczna to trochę się dziwi, ale nikt mnie przez to nie odrzuca i wszyscy to
      akceptują. Nie czuję się przez to inna.
      • ilona1023 Leworęczna znaczy gorsza? 11.08.09, 09:35
        Jestem praworęczna ale nie uważam że ludzie leworęczni są gorsi
    • ola34 Re: leworęczna znaczygorsza? 11.08.09, 12:44
      ` ja nie jestem leworęczna ale wiem jak to jest !|
      raz się z kolegą założyłam !!
      było fajnie pisać lewą rączką !! myślę że jak to pisze lewą ręką to nie jest
      gorszy !!
      ` każdy jest przecierz inny !!
      ` ;]]]
    • mellow Re: leworęczna znaczygorsza? 11.08.09, 16:55
      Ja jestem praworęczna, ale mam kolegę który tak ja ty jest leworęczny i nikomu
      to nie przeszkadza.
    • verka456 Re: leworęczna znaczygorsza? 11.08.09, 17:24
      chyba odwrotnie..jestem leworęczna i bardzo jestem Z tego dumna..wielu sławnych
      i utalentowanych ludzi ma bardziej rozwiniętą tą właśnie dłoń..smirk
    • ann_95 Re: leworęczna znaczygorsza? 11.08.09, 20:45
      Jaja sobie ze mnie robisz ??
      Jestem leworęczna po tatusiu i uwielbiam to smirk
      Nikt się ze mnie nie śmieje, a gdyby to robił to by wyszedł na idiotę , bo to nie ja jestem taka pospolita i niewyróżniająca się wink) co nie ??
      Mamy się cieszyć z tego!!!!
      Majkiuty górą !!brawo czy jak to tam się piszę cool
    • karmen Re: leworęczna znaczygorsza? 12.08.09, 16:12
      nie martw sie tym. ja jestem leworeczna w 100% ;p nic prawia nie robie.. jem
      pisze rysuje wszystko lewaa ;p i mam gdzies co inni o tym powiedzia.. nie
      przejmuj sie, bo dla mnie nie jest do powod do wstydu.. widcznie masz jakis
      chorych znjomych..tongue_out
    • sweetashley Re: leworęczna znaczygorsza? 13.08.09, 07:59
      Ja jestem leworeczna ale nie mam z tym zadnych problemow ludzie mnie nie
      wytykaja ale przeciwnie ;d mowia ze mam zaje**scie ;d;d wiec nie mam sie czym
      martwic ;d
      • rikki Re: leworęczna znaczygorsza? 15.08.09, 20:49
        Hm... Ja też jestem leworęczna, i wcale nie mam gorzej. Ludzie mnie nie przezywaja i w ogl.
        Przecież to nie żadna choroba co nie? wink A tak oprócz mnie to w mojej klasie sa jeszcze
        dwie leworęczne osoby. wink)
        • th4ever Re: leworęczna znaczygorsza? 17.09.09, 14:19
          jestem leworeczna i jestem z tego dumna
          bo nie wiele osob posluguje sie ta reka...
          wink
    • looveangel Re: leworęczna znaczygorsza? 16.08.09, 13:11
      Ja osobiście uważam, że nie ma różnicy czy ktoś pisze lewą albo prawą ręką.
      a jeśli ktoś Ci z tego powodu dokuczał to oznacza, że jest głupikiss
      pozdrawiam.kiss
    • mileycyrus23 Re: leworęczna znaczygorsza? 16.08.09, 13:46
      Jestem leworęczna i jestem z tego dumna.Nie przejmujcie się innymi.

Mamy nawet swój dzień!!!Ostatni był wink
    • julisia Re: leworęczna znaczygorsza? 16.08.09, 23:45
      Też jestem leworęczna.Mimo tego jestem z siebie dumna.Monroe,Mozart i wiele
      innych.To,że jesteśmy inni nie oznacza,że jesteśmy gorsismile
    • thebolndixd Re: leworęczna znaczygorsza? 17.08.09, 11:37
      Ja również jestem leworęczna,i dobrze mi z tym smile . Mam duuuużo przyjaciół z podstawówki , gimnazjum i liceum... i nikt nie zwraca na to uwagi czy jestem leworęczna czy nie ! nie przejmuj się co mówią inni ! Prawdziwi przyjaciele powinni Cię akceptować za to co masz w środku.. smilesmile Mam nadzieję,że pomogłam kiss Pozdrowienia - TheBlondixD

<3
    • daria1150 Re: leworęczna znaczygorsza? 17.08.09, 14:58
      Moja kuzynka jest leworęczna ale nie uważam że jest gorsza ale kiedyś w szkole karano
      dzieci za to babcia mi opowiadala że mój wójek jest leworęczny ale musiał nauczyyć si
      pisać prawą ręką i do dziś normalnie pisze prawą rękąwink
    • adunia104 Re: leworęczna znaczygorsza? 18.08.09, 20:01
      Ja jestem leworęczna jak inne 2 osoby z mojej klasy i jestem z tego dumna pomieważ
      moge sie w czyms wyrózniac chociaz raz smile smile Czasami wiele osob dokucza ale nie wiedza ze
      byc leworecznym jest bardzo fajnie big_grinwink
    • karolqa Re: leworęczna znaczygorsza? 18.08.09, 20:59
      to jest tak ze my nie mozemy juz z tym nic zrbis chyba zeby na nowo zaczac uczyc
      sie prawa reka wszystkiego;D ja kiedys tez bylam zla ... bylam zla na sama
      siebie czemu to ja wlasnie pisze lewa reka.?! a teraz juz nie mam tego problemu
      . przyzwyczailam sie juz do tego i nawet mi z tym dobrze...co prawda zawsze
      zwraca mi ktos umage: ooo!jestes leworeczna!" a ja sie smieje ....bo to niby
      jest cos innego ale jest duzo takich ludzi i to jest normalne! czy prawa czy
      lewa co za roznica! ludzie nia moga oceniac innych ktora reka sie poslugojabig_grin to
      jest chore i smieszne...a pozatym to leworeczni sa PODOBNO madrzy a nwet
      madrzejsi od praorecznychbig_grin! wiec naprawde nie przejmujcie sie tym a nawet
      jesli was to teraz dreczy to sie przyzyczaicie do tegosmile
    • calaam Re: leworęczna znaczygorsza? 18.08.09, 21:02
      ja jestem lewo ręczna w klasie i jeszcze jedna dziewczyna ale to nikomu nie
      przeszkadza wink smirk
    • selcia17 Re: leworęczna znaczygorsza? 18.08.09, 22:21
      Jestem prawo-ręczna ale człowiek jak człowiek nie wazne czy pisze prawą czy lewą
      ręką ręka to ręka nie jesteś przez to gorsza tylko jedyna w swoim rodzaju.
      Oczywiście nie powiem ,że chciałabym byc lewo-ręczna bo wystarczy mi to ,że
      pisze prawą ręką a ipismo to nie wszystko nie przejmuj się tym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka