sysiek4444 03.08.09, 20:28 Właśnie gdzie ?? Wiem że będzie na HBO ale ja tego kanału nie mam I nie mam gdzie go obejzeć a jeszcze nigdy go nieoglądałam Może na jakiejś stronce internetowej ?? Plis pomózcieeee..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elf97 Re: Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:31 ja oglądałam w kinie , ale też na youtubie tylko że tam jest w częściach Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:34 Ahaaa thxxx alfiq ;*** Któregoś dnia wpadne na yt i se ogladne...xd A moze ktos ma inny pomysł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:33 Nie ma raczej na internecie bo prawie wszystkie stronki przeszukałam...Ale jeśli masz jakiś program do ściągania filmów to powinien już być...Mi kolezanka ściągneła z programu ARES. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:35 Oo musze se ten program sciągnąć dzieki andzia Odpowiedz Link Zgłoś
saphirka Re: Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:43 www.playtube.pl/komedia/596-high-school-musical-3-ostatnia-klasa-high-school.html Tylko że trzeba się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:53 Ja ściągnęłam na torrenty.org, ściągało mi się długo i żałuję, strasznie nuudny film. nie obejrzałam całego, tylko ciągle przewijałam, przewijałam... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Gdzie można obejżeć HSM3 ? 03.08.09, 20:56 Ja tego Aresa nie polecam. Słyszałam, że przez niego można się kupe wirusów nabawić. Ja HSM3 widziałam w kinie, ale mogę ci podać stronkę na której obejrzysz ten film bez rejestracji. Tylko po 72 minutach jest przerwa na 54 minuty, a potem możesz oglądać dalej: Tu PS.Film może się ciąć, więc gdy leci naciśnij pauze i poczekaj aż biały paseczek koć trochę przeleci... Pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
miless Re: ;) 03.08.09, 21:24 polecam stronę : chomikuj.pl zaloguj się tam i doładuj konto za jakieś 2,44 [ o ile dobrze pamiętam ] i możesz sobie pobrać. ;d pobiera się szybko i wcześniej można sprawdzić, czy jakość jest dobra itp. miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś