Dodaj do ulubionych

Kocham Go...a On ją!

04.08.09, 14:44
Ja-JAgoda, 12 lat. On-K****. Poznałam na koloniach świetnego chłopaka, który ma
praktycznie same zalety: jest $liczny, wysportowany(nie paker)...moge tak wymieniac i
wymieniac. No, a zaczęło się tak: Pojechałam na kolonie, On mi się strasznie spodobał, ale
nikomu tego nie powiedziałam, gdy na stołówce posadzili nas po 4 osoby trafiłam tak z
moją kol. i 2 innymi dziewczynami(w tam z taką Paulą, Paula to fajna i ładna dziewczyna
typu spadające z tyłka spodnie i grzywka na bok na całej twarzy, okulary
przeciwsłoneczne dla szpanu, czapka dla faceta itp. Ma 14 lat) i gdy komentowałyśmy
każdego chłopaka doszłó do K., a ona od razu, że on piękni i że on jest jej zanim coś
zdąrzyłyśmy powiedziec. Ona jest strasznie odważna i od razu podeszła do niego i
zapytała o dane(imię wiek), gdy powiedział jej , że ma 12 lat to ją strasznie odrzuciło, bo
spytała przed tem czy ma dziewczyne(On miał). Paula wróciła do naszego stolika i
powiedziała, że jest $uper tylko, że troche dla niej za młody. Więc ja w radoche ;].
Codziennie coś do niego mówiłam, dawałam mu moje okulary przeciwsłoneczne , a on mi
swoją czapke wink. No ale Paula powiedziała po paru dniach, że On się jej dalej podoba i że
nie zrezygnuje, podeszła któregoś dnia do niego i wzięła numer telefonu. Pewnej nocy
gdy z Paulą smskowałam powidziała, że spytała K. czy z nią będzie chodzic, a On, że tak ;
[. Następnego dnia spędziła z nim każdą wolną chwilę itp. i już nawet nie dawała nam
szansy, żeby pogadac(więc nasza miłośc skończyła isę na ok.6 zdaniach) i tak było do
końca obozu, teraz łączy nas tylko to, że mam go w znajomych na NK i nic do siebie nie
piszemy. A ja dalej go kocham, bo śnie o nim co noc, myśle o Nim w każdej chwili, a
zawsze przed czymś co mam zrobic myśle co by powiedział K. ... Pomóżcie, ja go koffam,
lubie w zasadzie Paule, ale JEgo BARDZIEJJJ... HELP PS. ja mieszkam w Zamościu, a on w
Białym stoku, ona w Wawie.
Obserwuj wątek
    • ewa_ashley Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 14:45
      Jakby jakieś ortografy, to sory, ale mam tylko 30 min na kompie i sie śpieszę ;]
    • jane_ Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 15:04
      wiesz, ja kiedyś po kolonii ryczałam za chłopakiem, ale ja mu nie byłam obojętna. ;d
      w Twoim przypadku nie ma sensu się zamartwaić i zwracać na niego uwagę, tak sądzę.
      jak będzie chciał, to sam się odezwie, kto wie, co mu w głowie siedzi.
      choć chłopak ma 12 lat, Ty też, bez paniki. jak on jest taki pf, że ma jakąś, znczyna chodzić z drugą, prawie chodzi z jeszcze jedną, a później ją olewa, to coś jest nie tak.
      młody jeszcze. ;d
      • pani_kaulitz Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 16:15
        ty.. moge go zobaczyc..?

dasz linka od profilucool...?
        • mileyanddemi Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 16:24
          no właśnie...bo....yyy..jestem z białegostoku i moge go znać
        • bringmetolife. Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 16:25
          Wawa ?
          A jak ten chłopak ma na imie ?
          • pani_kaulitz Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 16:28
            bringmetolife. napisał(a):

> Wawa ?
            > A jak ten chłopak ma na imie ?

z wawy jest ta laska!

on jest z bialegostoku!suspicious

chciala bym go zobaczyc...shock
            • mileyanddemi Do pani_kaultiz 04.08.09, 16:34
              Ej, ty jestes z białego?
              ;->
              • pani_kaulitz Re: Do pani_kaultiz 04.08.09, 16:45
                hmmm... niestety nie...uncertain

ale mam rodzine w bialymstoku...smirk
          • ewa_ashley Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 22:27
            Wawa-Warszawa
            A chłopak Kuba
    • ladyy Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 17:49
      kurcze ciężka sprawa ale ja bym na twoim miejscu odpuściła związki na odległość się nie
      sprawdzająsad
      • ewa_ashley Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 22:26
        Podam wam jak napiszecie na gg:11876302 ;]
        • ewa_ashley Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 22:31
          No dobra:
          nasza-klasa.pl/profile/12942604 ale ja naprawde to pisałam pseudomimami, bo ta
          dziewczyna może wchodzic na tą stronke: JA-Ewa, On-Kuba, Ona-Ola
          • bringmetolife. Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 22:34
            huehue.
            wybacz ale źle przeczytałam xD
    • demi Re: Kocham Go...a On ją! 04.08.09, 23:52
      po pierwsze to zauroczenie a nie miłość wink
      po drugie cóż skoro chłopak nie znając właściwie dziewczyny godzi się z nią
      chodzić.. masakra.
      ja na Twoim miejscu dałabym sobie spokój z Nim.
      a związek na odległość uwierz mi , jest beznadziejny.
      Jeżeli nadal Cię nie przekonałam .. to może do Niego napisz na nk 'Cześć,co u
      Ciebie słychać?' czy coś w tym rodzaju (-;
      • ashley. Re: Kocham Go...a On ją! 05.08.09, 10:06
        moim zd. milosc na koloniach ,to nie milosc...
        ta Paulina ,czy jak jej ,trooche dziwna..,ale okk . ; d
        myslę ,że teraz nie da się nic zrobić..każde z was poszło inną drogąą...może się spotkacie na następnych koloniach ,a może nie..wiesz ,zalezy to od szczescia.. ,nawet jak bys z nim byyła ,co to daa? Milosc na odległosc (bynajmniej dla mnie) nie istenieje..po drugie..opamięętaj sięę.Soorry ale ja bym go miala w dupie ,po tym jak sie zgodził chodzić z tamtą..on już miał dziewczyne...czyli powinnas mieć o nim zd. wyrobione.Babiarz.
    • katka_94 Re: Kocham Go...a On ją! 09.08.09, 13:13
      Powinnaś odpuścić. Zacznijmy od tego że on ma dziewczynę. I to właśnie dlatego powinnaś
      zapomnieć. Ale jeśli to na cb nie działa to cóż...związki na odległość się nie sprawdzają. Na
      początku bd gadać pisać może się spotkacie. A potem? Zapomnicie. Któregoś dnia któreś po
      prostu nie odpisze. Więc odpuść. Wystarczy się rozejrzeć. Może w twoim otoczeniu bd
      świetny chłopak. Nie dość że w tym samym mieście to do tego wolny. Spróbuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka