Dodaj do ulubionych

Prezent ślubny

06.08.09, 20:59
Moi rodzice będą brali ślub za tydzień. Od miesiąca prubuję wymyśleć jakiś prezent dla
nich, ale nic nie mogę wykombinowaćsad Mam zaledwie 15 lat więc raczej nie stać mnie na
drogie prezentyuncertain. Czy macie może jakiś pomysły co mogłabym im kupić? Pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • sysiek4444 Re: Prezent ślubny 06.08.09, 21:02
      Emm twoi rodzice ?? aaa juz wiem spoko xddd sciana
      Hmm moze im kup jakis zestaw z porcelany ... czesto sie takie cos kupuje....
      nie wiem nie znam sie ostatnio bylam na slubie z 5 lat temu wiec juz nie pamietam sad
    • valhalla Re: Prezent ślubny 06.08.09, 21:12
      A może zrób coś własnoręcznie? Album ze zdjęciami, zabawny film, piosenka... Coś
      co zapamiętają do końca życia. Nie zawsze udany prezent musi być drogi smile
      • ox Re: Prezent ślubny 06.08.09, 21:32
        valhalla ma rację coś własnoręcznego będzie najlepsze. i bardziej się ucieszą .tongue_out
        • chocolatediet Re: Prezent ślubny 06.08.09, 22:46
          sysiek... nie chcę się czepiać ale to trochę niegrzeczne było...
          ox może masz jakąś fajna fotkę całej rodzinki? Skombinuj ramkę na zdjęcie tylko bez
          zdobień a potem sama coś przyozdób...smile
          Albo piękny, rodzinny albumsmile
          Albo hmmm co jeszcze chcesz big_grinbig_grin
    • little Re: Prezent ślubny 06.08.09, 22:52
      Ja bym wygrzebała ich wszystkie, wspólne zdjęcia i wybrała z pięć najpiękniejszych, a
      później stworzyła z tego 'jedną całość' i obramował.

Do sysiek444 - to nie było miłe. Moi rodzice są ze sobą juz bardzo długo, ale bez ślubu,
      więc po części rozumiem o co chodzi. No ale nie będe się czepiać - to tylko taka drobna
      uwaga. wink
      • vanella Re: Prezent ślubny 07.08.09, 08:55
        Właśnie, jakiś album to by było to wink Żeby było ciekawiej możesz też pod niektórymi
        zdjęciami pododawać zabawne komentarze, itp.smile
        • fuck.you Re: Prezent ślubny 07.08.09, 11:01
          zrób jakis album (jak propozycje wyżej) z opisami.
          Możesz zmontować nagranie na płytkę ze slajdami zdjęć ,a w tle jak ty cos opowiadasz czy coss ; d
          • margaryna Re: Prezent ślubny 07.08.09, 11:16
            tak, album to świetny pomysł;p
            jesli masz apaart potograficzny to zrób zdjęcie, możesz wyłapać jakieś fajne ujęcia ze slubu,
            np gości z głupimi minami czy coś i oczywiście rodziców;p zrób kolaż jakiś.. może kup taki
            duzy brystol i powklejaj zdjęcia napisz coś, narysuj.. możesz napisc wiersz albo ostateznie coś
            im kupić drobnego;p
          • fuerta Re: Prezent ślubny 11.08.09, 11:03
            Oprócz albumu zamówiłabym też koszulki dla nich z waszym wspólnym zdjęciem we
            trójkęsmile (chyba że masz rodzeństwo) i jakimś napisemsmile Do tego mogę być dwa
            kubki z tym samym zdjęciem i fajnym napisem.
    • natalia8696 Re: Prezent ślubny 07.08.09, 17:03
      Moim zdanie zrob cos od siebie napewno beda zadowoleni np. rób zdjęcia w trakcie wesela i
      slubu pózniej wywolaj najfajniejsze kup jakis ladny album w sklepach sa często specjane
      albumy na slub i mozesz dać rodzica taki prezent tylko w tedy pare dni po wielkiej
      uroczystości napewno będa zadowoleni wink
      • renesmee_carlie Re: Prezent ślubny 11.08.09, 09:55
        Dzieki wambig_grin Zdecydowałam się na album z komentarzami. Właśnie skończyłam... Mam
        nadzieję, że się spodoba smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka