Dodaj do ulubionych

Change in school

14.08.09, 21:34
Zapewne każdy z was marzy o tym żeby zmienić coś w szkole lub jeśli idzie do
innej szkoły
na pewno jakoś sobie ją wyobraża.Tutaj możecie pofantazjować napisać co
chcielibyście zmienić w waszej szkole lub jak ją sobie wyobrażacie za pewne
każdy jakoś wyobraża sobie szkołę więc tutaj ma możliwość napisania
wyobrażenia własnej szkoły jaka według was powinna być??big_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • honey__ Re: Change in school 14.08.09, 22:02
      moje marzenie, niezbyt dziwne, wymyślne czy fantazyjne - stałe zaopatrzenie sklepiku. w kubusie i gumy orbit dla dzieci kóżowe, chipsy to sobie mogą, no ;p.
      wkońcu plac zabaw zrobią, będzie na czym szaleć i porpostu usiąść. aktualnie jest remont w mojej szkole, kolesie pracujący tam są fajni, niczym dresy xd . (`pokaz twarz, bejbe` , `macie ploblem, kidsy?` big_grin )
      z tego że jest remont, cieszę się. niby wyburzyli piece (tak, tak, u nas nadal stały nieużywane >.<wink ale na tym i odmalowani, ew. jeszcze panelach będzie koniec. taa, a w trzecie to po kiego niby tablica dotykowa? od roku jej nie użyli ani razu, a u nas (6) by się bardziej przydała. wogole ponno być więcej sal. cała szkoła jest do kitu, ciasna, więc lista jest długa.

bardzo długa.
      i jeszcze dłuższa, niż myślicie. ;P
      • pariska65 Re: Change in school 15.08.09, 21:19
        Honey_ to ile ta lista ma tysiąc punktów o tym co powinno być w szkole zmienione??
        • honey__ Re: Change in school 15.08.09, 21:26
          nom ;p.
          nawet dwa tysiące ;p.
          i jeszcze oczywiście bym zrobiła rozdzielenie przedszkola od podstawówki, dzieciak 6 lat a już ci przeklina w twarz na korytarzu, ,,bo pani nie wie'' .
          Stworzyła bym nową szkołę na nowych zasadach ;p. Dyrektorkę zmienić. Zostawić grę w piłkę z księdzem na religii tongue_out.
          • madziia Re: Change in school 15.08.09, 21:39
            w mojej szkole chciałabym zmienić ,,,, wszystko ^^ big_grinbig_grinbig_grin
            da sie tak . ??
    • pariska65 Re: Change in school 15.08.09, 21:47
      Honey_-ooo to dużo zmian by się przydało smileDobry pomysł z tym rozdzieleniem
      przedszkola od podstawówki big_grin 6 latek przeklina??co się dzieje w tych
      czasach....Rodzice nie pilnują nawet takich dzieci ani wychowawcy...A masz jakąś
      głupią dyrektorkę czy coś?? Ja miałam nawet fajną zawsze gadała z uczniami jak
      miała czas,czasami z nią gadałam bo mnie znała od 4 klasy a szczególnie mój
      polski w 4 klasie bo chodziłam na dodatkowy polski z dyrektorką miały 4
      klasytongue_outtongue_outtongue_out Gracie z księdzem w piłkę na religii??

madziia-tak chyba się nie da sad
      • honey__ Re: Change in school 15.08.09, 21:58
        Nom, gramy w nogę na religii lub wychodzimy na dwór tak co dwie lekcje. ale można proboszcza też poprosić to podwyży ocenę tongue_out
        Dyra jest strasnie wredna, nienawidzę jej.
        Myśli ze będę jepsza od mojej sis z polskiego bo ona postawiła mi wysoką poprzeczkę. Mówi do mnie po imieniu mojej siostry (to samo mają inni po rodzeństwie ;/) żebym była bardziej jak moja siostra ;/
        Dyrektorka jest dziwna, myśli że jest dobrze, gdyby nie urząd miasta nie było by remontu bo jej się tak podobało uncertain Kobieta ma coś z głową, i to poważnie. Płacze na lekcjach że nie mogła spać i że rodzina wali się jej na głowę...okej, niech płacze, może i ma problemy rodzinne ale na lekcji? w pokoju nauczycielskim ją lepiej zrozumieją. Cóż, w tym roku będzie 30lecie jej pracy jako dyry u nas w szkole, trochę to jest.
        I o tej dyrktorce to tak na serio nie wymyślam sobie. Jedyce co w niej dobre to jej wiedza, niektórych rzeczy niepotrafi porządnie przekazać uczniom ale tak w nauce jest okej, gdyby się tak nie darła xd.
        • pariska65 Re: Change in school 15.08.09, 22:44
          hm...trochę dziwna dyrektorka ale cóż najwidoczniej nie ma łatwego życia wiem
          coś o tym ...ale za to macie fajnego księdza bo ten który mnie uczył przez
          ostatnie 2 lata ciągle przynudzał i ani razu nie byliśmy z nim na dworze sad Ale
          za to wice była też fajna chociaż czasami krzyczała na uczniów albo miała złe
          dni ale była fajna a w ostatni dzień szkoły poszliśmy z nią na lody za jej kasę big_grin
    • honey__ Change in school 15.08.09, 23:02
      My z księdzem w środku roku szkolnego byliśmy raz, później po koniec drugi raz na lodach (za1,50 tongue_out) tylko dlatego, że figurka jest po drodze. ,,Jak się pomodlimy, to na lody'' XD
      • pariska65 Re: Change in school 16.08.09, 11:33
        To i tak fajnego macie księdza big_grin Ja mam takich nauczycieli że tylko na wf
        wychodziliśmy na dwór i raz na przyrodzie big_grin a tak to nic....Ja miałam taką
        panią od polaka która była moją wychowawczynią i ona w tym roku szkolnym co był
        to moją klasę męczyła dyktandami w zeszycie a inne klasy kartkówkami...Bo ja
        chodziłam do a, a było 3 klasy 6 xd i o 6c mówiła że to imbecyle i nic nie
        umieją tylko moja klasa wiedziała co to akapit xd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka