brylantowa69 15.08.09, 20:01 Hey ;* <3 Chciałabym się Was dziewczyny zapytać czy macie już jakieś przeżycia z chłopakami? Tzn. pierwsze kissy ? kłótnie ? rozłąki ? trudne decyzje do podjęcia... Jeśli tak to podzielcie się z nami chętnie pomożemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12kolos12 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 15:50 Hehe. Z chłopakami na pewno nie xD! Chociaż z dziewczynami też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
jassmin888 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 16:51 Ja mam pierwszego..Moze to dziwne, ale czuje, ze go naprawde straaasznie Kocham! .Inni moga pomyślec, ze to dziwne, ale nie wiedza jak to jest.. Czujemy się świetnie w swoim towarzystwie..I kochamy sie w sobie juz od dawna..Jestesmy ze sobą od dwuch miesięscy, ale znamy sie znaacznie dłuzej... .Ciągle mówimy sobie kotku, kocham cie itd..Posyłamy swoje zdjęcia.. On est słodki..Chciałabym z nim byc juz na zaawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:43 jassmin mam podobnie jak ty ^^ tylko że ja jestem ze swoim 10 miesięcy ^^ Czasami się kłócimy ale ogólnie jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 20:29 Właściwie pocałunki to już jeden był pamiętam pierwsze klapsy w tyłek a tak to nic po za tym. W klasie z chłopakami jesteśmy bardzo żżyci. Wychowawczyni mówi ,że jeszcze rok temu skakaliśmy sobie do gardeł xD Odpowiedz Link Zgłoś
selenka75 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:40 Ja tam nie mam problemy , bo nikogo nie mam , nie miałam i narazie nie chce mieć ;-DD ale pocałunek mam już za sobą ; p z kolegą , jak graliśmy w butelkę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
emciaaa Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:54 ja mam lat i juz mialam taka mala przygode .. ma koloniach byl taki suuuper koles . tyle ze on mial 18 lat . ale non-stop sie na mnie gapil i wgl ..odrazu wzial moj nr i chcial sie umowic ..ale ja mu powiedzialm ze jeszcze za wczesnie i ze sie z nim nie umowie . i kolejnego dnia wyszlismy wieczoram na spacer ..a pozniej . on przyszedl do mojego pokoju i prosil zebym z nim wyszla na hustawke ..to ja z nim wyszlam . i juz jak bylismy na tej hustawce ..to on caly czas mi mowil z mu sie bardzo podobam i chcial mnie nawet pocalowac ale sie nie dawalam na poczatku . potem sie przytulalismy i chodzilismy za rece ..( jak tak teraz o tym pisze to az mam lzy w oczach , bo to sie nie zakonczylo przyjemnie wiec chyba na tym skoncze za nim sie rozplacze ) moze dokoncze innym razem ..jak juz bede o tym normalnie myslec // Odpowiedz Link Zgłoś
paurii dzium 16.08.09, 23:27 u mnie hmmm nie było niczego w ten deseń. tzn w sumie to podobali mi się jacyś chłopcy, ale zazwyczaj zachowywałam to dla siebie. może dlatego, że byli oni ode nie starsi, a ja nie dość, że jestem nieśmiała to jeszcze mam kompleksy. zabójcze połączenie, tya. ale jeszcze całe życie przede mną, yeah, jeszcze zobaczę co to będzie xD Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaaaa Re: dzium 17.08.09, 22:52 A ja mialam wiele przygod z chlopakami... ale nie cche mi sie opowiadac bo bym musiala poswiecic na to z 4 godziny. I dalej moje zycie kreci sie wsrod chlopakow- moze nie zawsze szczesliwie ale nie narzekam... Chociaz dzieki temu teraz kiedy poznam jakiegos kolesia to bede miala jakies porownanie... Bede wiedziala jakich rzeczy unikac a w czym sie bardziej postarac... Chociaz plakalam wiele razy przez chlopakow to wiem ze to mi pomoglo i umocnilo moje mocne strony. Odpowiedz Link Zgłoś