Dodaj do ulubionych

Chłoapki....Wielkie lOve <3

15.08.09, 20:01
Hey ;* <3
Chciałabym się Was dziewczyny zapytać czy macie już jakieś przeżycia z chłopakami? Tzn. pierwsze kissy ? kłótnie ? rozłąki ? trudne decyzje do podjęcia... Jeśli tak to podzielcie się z nami chętnie pomożemy. smile
kiss
Obserwuj wątek
    • brylantowa69 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 15.08.09, 20:10
      Piszcie ! big_grinwink
      • daria1150 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 14:08
        Nie jeszcze nie xD
    • 12kolos12 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 15:50
      Hehe. Z chłopakami na pewno nie xD! Chociaż z dziewczynami też nie.
    • jassmin888 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 16:51
      Ja mam pierwszego..Moze to dziwne, ale czuje, ze go naprawde straaasznie Kocham!
      .Inni moga pomyślec, ze to dziwne, ale nie wiedza jak to jest..
      Czujemy się świetnie w swoim towarzystwie..I kochamy sie w sobie juz od
      dawna..Jestesmy ze sobą od dwuch miesięscy, ale znamy sie znaacznie dłuzej...
      .Ciągle mówimy sobie kotku, kocham cie itd..Posyłamy swoje zdjęcia..
      On est słodki..Chciałabym z nim byc juz na zaawsze kisskiss
      .
      • ally Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:43
        jassmin mam podobnie jak ty ^^
        tylko że ja jestem ze swoim 10 miesięcy ^^
        Czasami się kłócimy ale ogólnie jest spokowink
    • martusia7896 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 17:36
      nie.!

• selcia17 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 20:29
      Właściwie pocałunki to już jeden był pamiętam pierwsze klapsy w tyłek a tak to
      nic po za tym. W klasie z chłopakami jesteśmy bardzo żżyci. Wychowawczyni mówi
      ,że jeszcze rok temu skakaliśmy sobie do gardeł xD big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • selenka75 Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:40
        Ja tam nie mam problemy , bo nikogo nie mam , nie miałam i narazie nie chce mieć
        ;-DD ale pocałunek mam już za sobą ; p z kolegą , jak graliśmy w butelkę ;] smirk
        • emciaaa Re: Chłoapki....Wielkie lOve <3 16.08.09, 21:54
          ja mam lat i juz mialam taka mala przygode ..
          ma koloniach byl taki suuuper koles . tyle ze on mial 18 lat .
          ale non-stop sie na mnie gapil i wgl ..odrazu wzial moj nr i chcial sie umowic
          ..ale ja mu powiedzialm ze jeszcze za wczesnie i ze sie z nim nie umowie . i
          kolejnego dnia wyszlismy wieczoram na spacer ..a pozniej . on przyszedl do
          mojego pokoju i prosil zebym z nim wyszla na hustawke ..to ja z nim wyszlam . i
          juz jak bylismy na tej hustawce ..to on caly czas mi mowil z mu sie bardzo
          podobam i chcial mnie nawet pocalowac ale sie nie dawalam na poczatku . potem
          sie przytulalismy i chodzilismy za rece ..( jak tak teraz o tym pisze to az mam
          lzy w oczach , bo to sie nie zakonczylo przyjemnie wiec chyba na tym skoncze za
          nim sie rozplacze )crying moze dokoncze innym razem ..jak juz bede o tym normalnie
          myslec //
    • paurii dzium 16.08.09, 23:27
      u mnie hmmm nie było niczego w ten deseń.
      tzn w sumie to podobali mi się jacyś chłopcy, ale zazwyczaj zachowywałam to dla siebie.
      może dlatego, że byli oni ode nie starsi, a ja nie dość, że jestem nieśmiała to jeszcze mam
      kompleksy. zabójcze połączenie, tya.
      ale jeszcze całe życie przede mną, yeah, jeszcze zobaczę co to będzie xD
      • szalonaaaa Re: dzium 17.08.09, 22:52
        A ja mialam wiele przygod z chlopakami... ale nie cche mi sie opowiadac bo bym
        musiala poswiecic na to z 4 godziny. I dalej moje zycie kreci sie wsrod
        chlopakow- moze nie zawsze szczesliwie ale nie narzekam... Chociaz dzieki temu
        teraz kiedy poznam jakiegos kolesia to bede miala jakies porownanie... Bede
        wiedziala jakich rzeczy unikac a w czym sie bardziej postarac... Chociaz
        plakalam wiele razy przez chlopakow to wiem ze to mi pomoglo i umocnilo moje
        mocne strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka