san_chan Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 21:41 Oczywiście Naruto i Naruto Shippuuden Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_2311 Re: Wasza ulubine anime? 06.01.10, 16:25 Anime? Tylko Czarodziejka z Księżyca ale to jeszcze z dzieciństwa Odpowiedz Link Zgłoś
avarice Re: Wasza ulubine anime? 04.01.10, 22:33 Ouran High School Host Club! Po prostu je kocham i wszystkich bohaterów. Jest najlepsze, po prostu cudowne a następne są : Death Note (do śmierci L), Devil may cry, Rozen Maiden, Ef - a tale of memories i Vampire Knight (ale tylko pierwszy sezon) oraz Shingetsutan Tsukihime. Wszystkie bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 18:59 Ma ktoś coś godnego polecenia ? Z w miarę ładną kreską, dobrą fabułą... --- Są tu jacyś fani FMA? xD Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 19:13 moja siorka lubi naruto ;p ja jak byłam uwielbiałam pokemony xdd a co do "Vampire knight" ja ubóstwiam tą mangę!! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 19:24 elfen lied, ouran high school host club. clanand był niezły i vampire knight pierwsza seria. Odpowiedz Link Zgłoś
video_girl Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 19:25 ach jeszcze z młodości pokemony haha. i pszczółka maja. bo jakby kto nie wiedział to też anime. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia003 Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 19:31 szczerze to nigdy nie lubilam anime,jak nie bylo co ogladac to powiedzm ze Pokemony;p Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 05.01.10, 22:23 Czy tylko ja ostatnio zdałam sobie sprawę, że Pokemony nadal wychodzą...? PS. A Pokemony to Bijuu xD Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: Wasza ulubine anime? 29.01.10, 22:29 dawniej lubialam pokemon, teraz rzadnej nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.s.i.a. DB 29.01.10, 22:46 Ja jak byłam mała wprost kochałam Dragon Ball. to jest jedno z moich najlepszych wspomnień. Oglądałam też wtedy Digimon. I teraz właśnie oglądam sobie wszystkie odcinki od początku. I polubiłam też ostatnio Króla Szamanów. Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 DRAGON BALL . <3 07.06.10, 16:37 jak byłam mała codziennie oglądałam . kocham tą bajkę . D pokemony i czarodziejki z księżyca też . * Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Wasza ulubine anime? 30.01.10, 11:43 Nie znoszę anime;x Już od dziecka mam jakiś uraz, to tego rodzaju bajek. Są beznadziejne. Boosh pokemony xdd Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Wasza ulubine anime? 30.01.10, 11:49 Zależy, na jakie spojrzysz. Niektóre rzeczywiście błagają o pomstę do nieba, ale czasami trafiają się perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 28.02.10, 19:04 Oho, zgadzam się z tym całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
zukolover Re: Wasza ulubine anime? 09.06.10, 18:51 Pfff, jeśli znasz tylko Pokemon, to się nie udzielaj. I być może dla ciebie są beznadziejne, innym się podobają. Ja osobiście uwielbiam Vampire Knight. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemony ooooo .... 28.02.10, 19:08 f1lmy 3r07yczn3 z 4n1m3 xP 50m 74|<13 p0dn13c4y0mc3 xD xP :3 ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Wasza ulubine anime? 28.02.10, 19:38 ja też kocham Vampire Knight <3 zajebiste anime . najlepsze .! Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Wasza ulubine anime? 01.03.10, 14:58 "pokemony", chodzi ci raczej o hentaie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayu Re: Wasza ulubine anime? 06.03.10, 19:16 kyou kara maou kocham całym sercem ^^. nabari no ou - moja nowa miłość. i pandora hearts. Odpowiedz Link Zgłoś
karachan Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 14:58 no bedzie tego troche ja tez ubóstwiam vampire knight ale jest jeszcze bleach, D. gray-man , fairy tail,kaicho wa maid-sama , ouran high schoool host club , kuroshisuji i wiele wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 15:05 hm. że też tu się jeszcze nie wypowiadałam.. no to lecimy : Winter Sonata, Bokura ga ita, 5 centimetres per second, Higurashi no naku koro ni, Hanbun no tsuki ga noboru sora, Nodame Cantabile, Welcome to the NHK!, Death Note, True tears [pewnie o jakimś zapomniałam] Odpowiedz Link Zgłoś
ag0204 Re: Wasza ulubine anime? 10.07.10, 12:47 hmm . kiedys więcej oglądałam xD teraz przerzuciłam się na takie dziecinne naruto , naruto shippuuden , rosatio to vampire xD kiesyś jeszcze oglądałam ginga weed Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Juupi!! 28.07.11, 21:30 1-Death Note. Ciągle nie mogę się zdecydować, czy wolę L, czy Raito...Raito jest tak doskonale zły i zdeprawowany...pssychodeliczny, narąbany facet, ale ja takich lubię...^^No i Ryuk wymiata, zwłaszca jak ciągle wpiernicza te jabłka. "Men, I would eat APPLE!!" xD Hej, też macie słabość do ang wersji anime DN? Ja tak...zwłaszcza ten tekst Ligta " I'LL TAKE A PATATO CHIP...AND EAT IT!!!!" . Ale L też ma fajne teksty, żeby nie było 2-FMA. Znaczy, całego nie obejrzałam, najpierw chcę przeczytać mangę, już tyle czekam na wdanie 24 tomu...Ed to najlepsza postać!!! Choć w sumie major Armstrong też mnie rozwala Greedlina też wielbię...^^ 3-Ouran Host Club-no odbra, obejrzałam tylko kilka odcinków, czekam na mangę, właśnie mi tomiki idą w paczce, hehehe Ale jest takie mega pozytywne, już nie wspomnę o mojej kochanej, wyzbytej romantyzmu Haruhi i bliźniakami...^^ 4-Vampire Knight. Nie dość, że jest genialna ścieżka dźwiękowa-choć w DN też niczego sobie-anime jest najlepiej zrealizowanym anime, jaie oglądałam do tej pory. No i oczywiście kreska...kurczę, ja bym tak bardzo chiała żeby Yuki była z Zero, spodobał mi się już za pierwszym razem, gdy tylko go zobaczyłam. Rozbawia mnie też dyrektor szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
milejdi Re: Juupi!! 28.07.11, 21:32 Błagam, nie zrwacać uwagi na błędy!!!!!!! po prostu tak się najarałam, żeby jak najszybciej odpisać..to dlatego.... Odpowiedz Link Zgłoś
music11 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 15:04 duużo,duuużo jestem miłośniczką takich anime Odpowiedz Link Zgłoś
tenshi Re: ulubionee 07.06.10, 15:11 Ouran High school host club Vampire Knight Skip Beat Kaichou wa maid-sama! Odpowiedz Link Zgłoś
antay Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 15:28 Pokemony kiedyś strasznie lubiłam ; ] A jeszcze nie dawno Naruto ogladalam. Boze jak ja uwielbialam ta bajke, a zwlaszcza tego chłopaka w czarnych włosach co miał złego brata xd Nie pamietam imienia. Cos na S ;d Odpowiedz Link Zgłoś
honey__ Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:37 Vampiere Knight <3 oglądałam 4 razy wszystkie serie, w wakacje mam zamiar się zabrać za mangę. Odpowiedz Link Zgłoś
screm antay 07.06.10, 20:25 Naruto. to. nie. bajka. Ten czarny to Sasuke. Sasek. Bóg fanek yaoi (SasuNaru... <3) Brat to Itachi. Itaś. Itaś nie był zły! Sasek nie był głupi! On tylko.... miał coś z psychiką... zresztą nadal ma. Plus: <33 Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Re: antay 29.12.10, 15:49 Nie. Sasek jest Zły. On zabił Deidare i Itachiego. Jak on mogł Ale co do jego psychiki się zgodze ^^ I oczywieście oglądam Naruto Shippuuden. Jak byłam w 3 klasie to nawet z koleżankami sięw to bawiłyśmy. To były czasy ^o^ Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 07.06.10, 16:36 Nie wiem, czy to też się liczy, ale lubię DRAGON BALL. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
annabell01 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:38 Hm...Katara z Avatar:Legenda Anga Odpowiedz Link Zgłoś
natzal Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:39 Vampire Knight, Naruto ;** Mai - Otome ... Dużo tego ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:39 nie ogladam takiego czegos, chyba, ze pokemony sie licza xD Odpowiedz Link Zgłoś
sweetbieber Re: Naruto! 07.06.10, 18:25 Oczywiscie, ze Naruto looknijcie sobie sporo fanartow slajdzik.pl/slajd/naruto-black-parade-2505 Odpowiedz Link Zgłoś
mycha2202 Re: Wasza ulubine anime? 07.06.10, 16:45 Dragon Ball - cała saga, Naruto i Wolf's Rain. To ostatnie jest boskie...a Dragon Ball to anime mojego dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś