pariska65 Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 24.08.09, 12:59 a ja najlepsza bo ostatnio cały czas w piżamie xd ubierać mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 25.08.09, 14:56 ja mam jak zwykle bieliznę P czarna tunike z kwiatami w płomieniach,czarne jeansy,białe skarpetki,a włosy mam zrobione w kuzyk gumką różową Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn. ... 25.08.09, 15:54 Eee... więc tak Aktualnie mam na sobie jeansowe rybaczki i czarną bluzkę na grubych ramiączkach z myszką miki i kapturem A na nogach czerwone klapki. A bieliznę też mam ale jej nie opiszę Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 25.08.09, 16:02 no to taak . jest godzina szesnasta jeden a ja szpanuje po domu w staniku ;p + krótkie czarne spodenki . a dlaczego w samym staniku . ? bo jest mi gorąco ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. :) 25.08.09, 21:59 ` bielizna (figi i czarny stanik w białe kropeczki) zielona bokserka. białe szorty. kapcie, które zamierzam zmienić na balerinki. szykuję się na nockę u koleżanki, więc jesteś dość podszykowana Odpowiedz Link Zgłoś
josie120 Re: :) 25.08.09, 22:09 za mała biała,bluzka z zielono-niebieskim serduszkiem na środku i w piżamowych rajtuzach kolor: zielono-niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
rollercoaster. Re: :) 25.08.09, 22:48 z nocki nic nie wyszło. przebrałam się w szeroką, pomarańczową koszulę, w której sypiam zamiast w koszuli nocnej. Odpowiedz Link Zgłoś
mileydemi Re: :) 05.09.09, 10:44 Szara bokserka, za duża bluza czarna z nike mojej starszej siostry. krótkie jeansowe shorty i buty emu. strój nie przyzwoity, ale nigdzie nie wychodze narazie;p potem sie raczej przebiore Odpowiedz Link Zgłoś
nickjonasfan xDD 17.11.09, 19:23 Mam na sobie bielizne :] , szare rurki koszulke na długi rękaw , a na to czerwoną na krótki z napisem "My Dad is king of the remonte". 6 bransoletek i taka gumka na reke z Lech Poznan. Mam koczka i grzywke spadająca na oko. :] Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ :) 25.08.09, 22:24 fioletowe rybaczki z cekinami, biała bluzka na ramiączkach na niej pełno "hello kitty" xD tyle .. no i bielizna xDD Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 26.08.09, 08:57 bielizna jak zwykle.biała koszulka na ramiączkach a nią założona czarna koszulka ,na ramiączkach ,w gwiazdki,serca i serca w gwiazdkach zielone spodnie z różowym sercem u dołu lewej nogawki,brązowe skarpetki i kucyk no i różowa gumka Odpowiedz Link Zgłoś
rosaline14 Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 26.08.09, 21:28 zielona bluzka z krótkim rękawkiem , i dzinsy . coś takiego jak miała na sobie miley c , w paru scenach w hannhah . tak normalnie . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
an3ciaa Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 27.08.09, 13:53 mam rushowy topik i biale rurki i czerwone szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
pati_ Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 27.08.09, 15:37 niebiesko-biała bluzka w stylu country,w kratę,sięga do ud. krótkie białe spodenki. naszyjnik. fryzura normalna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 27.08.09, 19:35 ja jestem ubrana rzecz jasna w bieliznę(biustonosz,majtki i skarpetki) a co do ciuchów to mam na sobie szarą bluzkę z błyszczącym motylkiem z reserwed ,czarne,jeansowe rurki z croppa i rozpuszczone włosy.I jeszcze ma kolczyki Odpowiedz Link Zgłoś
zig_zag Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 30.08.09, 16:50 Ikd De xD Mam na sobie jakąś niebieską bluzkę i majtki xD Haha Zrobiłam zdjęcia kamerką, ale nie dodam ich, bo musi być adres URL a ja nie dodam ich do sieci xD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 30.08.09, 21:01 a ja mam czerwona bluzke na ramiaczkach,rybaczki zielone,czarne kolczyki,koczek,oczywiscie bielizne i jestem boso Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 30.08.09, 22:16 achh, wieczorowo-domowo xDD tzn. spodnie od dresu + niebieska bluzka ot co , piękniuśne XDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 04.09.09, 19:52 Czarne rurki i szara bluzka z krótkim rękawem ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia.95 Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 04.09.09, 20:11 Ja mam na sobie: - bielizne - białą bluzkę na ramiączkach - szare spodnie dresowe 'pumpy' - skarpetki - kapcie ;dd I jestem w rozpuszczonych włosach. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 05.09.09, 10:34 mam na sobie rozowa pidzame ze snoopy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 05.09.09, 11:06 czarne krótkie spodnie,czerwona bardzo ciemna bluzka może nawet bordowa z długimi rękawami z jakimś tam napisem białym,żółte skarpetki z pomarańczowo-brązowymi paskami wiem że nie pasują ale nie mogłam znaleźć innych no i oczywiście że taka szara opaska xd Odpowiedz Link Zgłoś
demus Heh ;p 07.11.09, 10:24 No więc ja teraz jestem jeszcze w pidżamie mam na sobie białą bokserke i spodnie w takie słodkie osiołki xD A jeżeli chodzi o fryzurę to mam takiego zmaltretowanego koczka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Heh ;p 07.11.09, 11:23 heheh x dd ja jestem narazie w koszuli nocnej i szlafroku . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś
pixie14 Re: Heh ;p 07.11.09, 13:32 mam dżinsy i fajną niebieską bluze, włosy rozpuszczone Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: : F 07.11.09, 13:43 ja mam na sobie : jeansy. czarną bluzkę. sweter. rzemyk na lewej ręce. no i bieliznę. haa. : P : d Odpowiedz Link Zgłoś
demus Re: Heh ;p 15.11.09, 10:55 Ja mam na sobie teraz czarne rurki , niebieski T-shirt z hello kitty , skarpetki z hello kitty , bielizne xD a jeżeli chodzi o fryzure to rozpuszczone podpiete spinką z boku ;p Dodawajcie zdjęcia ! ;D ja bym dodala ale wejscie usb mi sie zwalilo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sweet...ash x D 15.11.09, 10:58 Mam na sb bielizne , czarna bluzke z długim rękawem z jakimiś białymi napisami ,, cienki szary sweterek z długim rękawem. Ciemne dżinsowe rurki i żółte bransoletki Odpowiedz Link Zgłoś
clover1 Re: x D 15.11.09, 11:07 Bielizna xD Niebieski sweterek w czarne paski Jeansy ciemne rurki Bransoletka i niebieskie kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
pacia199715 Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 17.11.09, 19:26 plis pomużcie www.kotek.pl/forum/02,3006,103124860,,_Pomocyy_60_33.html Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Jak jesteś teraz ubrana ??? xD 17.11.09, 19:48 czarne getry do kostki, dłuższy zielony t-shirt i takie butki ;]] Odpowiedz Link Zgłoś