donia1486 22.08.09, 19:15 Moja przyjaciółka jest ode mnie 5 lat młodsza ( ma 11 lat ). I ona ma chłopaka. Ona bardzo go kocha i on ją też bardzo. Czy wierzycie w miłość w tak młodym wieku .? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valhalla Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:24 W miłość nie, w zauroczenie bardziej. Do miłości trzeba dojrzeć i zrozumieć parę rzeczy. W wieku 11 lat jest się praktycznie dzieckiem i inaczej patrzy na różne kwestie. Myślę, że po prostu bardzo się lubią, ale to raczej nie miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:26 padłam. >.< a ile ten jej "chłopak" ma lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
ardnaskela Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:34 Nie. To jest bezsensu. Krótkotrwały związek. Nawet nie można tego nazwać związkiem. To nie ma przyszłości. A o to chodzi w związku. O przyszłość. Więc po co to kontynuować? Według mnie to się nazywa SZUKANIEM DOŚWIADCZEŃ. Nie miłością. Na to przyjdzie jeszcze czas. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetstar Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:55 tego miłością raczej nie można nazwać ... to trochę coś w stylu szpanu, że niby jest się takim dojrzałym i ma się chłopaka no i też to tylko zauroczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:22 ee, a skąd wiesz, że TAK się kochają? ;d tylko tak mówią, a co oni wiedzą? wydaje im się po prostu. za jakiś czas to zrozumieją ;d Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:25 ja nie wierze w miłość w tak młodym wieku moze oni się kochają jak brat i siostra Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:30 To jest za pewne przyjaźń.Oni są ..młodzi (żeby nie użyć słowa mali) nie wiedzą jakie to słowo ma moc i znaczenie.To jest takie zapoznanie z życiem i rzeczami im obcymi. Odpowiedz Link Zgłoś
donia1486 Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:30 To waszym zdaniem jak ile ma się lat to może się zdarzyć prawdziwa miłość .? Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:38 Nie ma na to wieku .Prawdziwa miłość u każdego występuje "inaczej".Zależy od podejścia oraz dojrzałości.A ciężko mi uwierzyć ,aby dwójka osób w wieku 11 lat ,mogła by być dojrzałym emocjonalnie...w tym okresie poznaje się świat. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygeniumoflife re. 22.08.09, 20:37 nie ma na to ustalonego wieku, przecież ;d ale jednak 11 lat to chyba za mało. tyle życia przed nimi, nie poznali jeszcze co to miłość. po prostu nie mają punktu odniesienia. czy myślisz że jeśli przytrafiłaby się jakaś tragedia (czego serdecznie im NIE życzę ) np. wypadek w którym któreś z nich straciłoby wzrok, to ta druga osoba pozostałaby ze swoją 'miłością'? ja jestem prawie pewna że nie. moja znajoma (20 lat) miała chłopaka, którego też PODOBNO kochała. miał wypadek. stracił sprawność i po dziewczynie ani śladu. prawdziwa miłość to taka która wszystko przetrwa. wszystko przetrzyma. ale taka miłość zdarza się niezwykle rzadko, niestety ;d Odpowiedz Link Zgłoś
667 Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:39 w wieku 11 lat to można kochać placki ziemniaczane cioci Basi co najwyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Wierzycie? 22.08.09, 21:39 hahahahahahahahahahaha. XDDDDD zgodzę się. XD jak masz 11 lat, to nie wiesz co to prawdziwa milosc. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
colors Re: Wierzycie? 24.08.09, 10:59 a czy uważacie , że 13 lat to za mało aby mieć chłopaka ? bo ja już nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
nikknicky Re: Wierzycie? 30.08.09, 21:46 11-latka?? nie wierze przecież to jest dziecko!! co ona może wiedzieć o miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Wierzycie? 31.08.09, 10:45 Milosc...w tym wieku no nie wiem ale mi sie wydaje ze raczej to nie jest milosc... Odpowiedz Link Zgłoś