Dodaj do ulubionych

Wierzycie?

22.08.09, 19:15
Moja przyjaciółka jest ode mnie 5 lat młodsza ( ma 11 lat ). I ona ma chłopaka. Ona
bardzo go kocha i on ją też bardzo. Czy wierzycie w miłość w tak młodym wieku .?
Obserwuj wątek
    • claudus. Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:22
      śmieszne...;d
    • valhalla Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:24
      W miłość nie, w zauroczenie bardziej. Do miłości trzeba dojrzeć i zrozumieć parę
      rzeczy. W wieku 11 lat jest się praktycznie dzieckiem i inaczej patrzy na różne
      kwestie. Myślę, że po prostu bardzo się lubią, ale to raczej nie miłość.
      • nikt. Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:26
        padłam. >.<
        a ile ten jej "chłopak" ma lat ?
        • ardnaskela Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:34
          Nie. To jest bezsensu. Krótkotrwały związek. Nawet nie można tego nazwać związkiem. To
          nie ma przyszłości. A o to chodzi w związku. O przyszłość. Więc po co to kontynuować?
          Według mnie to się nazywa SZUKANIEM DOŚWIADCZEŃ. Nie miłością. Na to przyjdzie
          jeszcze czas.
          • valhalla Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:35
            Innymi słowy to taka "zabawa w miłość" smile
      • sweetstar Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:55
        tego miłością raczej nie można nazwać ... to trochę coś w stylu szpanu, że niby
        jest się takim dojrzałym i ma się chłopaka no i też to tylko zauroczenie...
    • fabiankowa Re: Wierzycie? 22.08.09, 19:41
      raczej nie O,o
    • oxygeniumoflife Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:22
      ee, a skąd wiesz, że TAK się kochają? ;d tylko tak mówią, a co oni
      wiedzą? wydaje im się po prostu. za jakiś czas to zrozumieją ;d
    • leyla Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:25
      ja nie wierze w miłość w tak młodym wieku moze oni się kochają jak brat i siostra
      • zmienna Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:30
        To jest za pewne przyjaźń.Oni są ..młodzi (żeby nie użyć słowa mali) nie wiedzą jakie to
        słowo ma moc i znaczenie.To jest takie zapoznanie z życiem i rzeczami im obcymi.
      • donia1486 Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:30
        To waszym zdaniem jak ile ma się lat to może się zdarzyć prawdziwa miłość .?smile
        • zmienna Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:38
          Nie ma na to wieku .Prawdziwa miłość u każdego występuje "inaczej".Zależy od podejścia
          oraz dojrzałości.A ciężko mi uwierzyć ,aby dwójka osób w wieku 11 lat ,mogła by być
          dojrzałym emocjonalnie...w tym okresie poznaje się świat.
    • oxygeniumoflife re. 22.08.09, 20:37
      nie ma na to ustalonego wieku, przecież ;d ale jednak 11 lat to chyba za mało.
      tyle życia przed nimi, nie poznali jeszcze co to miłość. po prostu nie mają
      punktu odniesienia. czy myślisz że jeśli przytrafiłaby się jakaś tragedia
      (czego serdecznie im NIE życzę ) np. wypadek w którym któreś z nich straciłoby
      wzrok, to ta druga osoba pozostałaby ze swoją 'miłością'? ja jestem prawie
      pewna że nie. moja znajoma (20 lat) miała chłopaka, którego też PODOBNO
      kochała. miał wypadek. stracił sprawność i po dziewczynie ani śladu. prawdziwa
      miłość to taka która wszystko przetrwa. wszystko przetrzyma. ale taka miłość
      zdarza się niezwykle rzadko, niestety ;d
    • 667 Re: Wierzycie? 22.08.09, 20:39
      w wieku 11 lat to można kochać placki ziemniaczane cioci Basi co najwyżej.
      • independent_ Re: Wierzycie? 22.08.09, 21:39
        hahahahahahahahahahaha.

XDDDDD

zgodzę się. XD

jak masz 11 lat, to nie wiesz co to prawdziwa milosc. ;d
        • leaveme_ Re: Wierzycie? 22.08.09, 22:33
          lol xDD
          • colors Re: Wierzycie? 24.08.09, 10:59
            a czy uważacie , że 13 lat to za mało aby mieć chłopaka ? bo ja już nie wiem . sad
            • mandy_ Re: Wierzycie? 24.08.09, 12:36
              mwhahaa ;dd
              niezle jestescie . ; 3
    • nikknicky Re: Wierzycie? 30.08.09, 21:46
      11-latka?? nie wierzeuncertain przecież to jest dziecko!! co ona może wiedzieć o
      miłości? indifferent
    • th4ever Re: Wierzycie? 31.08.09, 10:45
      Milosc...w tym wieku no nie wiem ale mi sie wydaje ze raczej to nie jest milosc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka