unperfect. 25.08.09, 13:03 No więc, ten wątek będzie służył do pobierania dodatków typu nagłóweki, avki... Każdy będzie mógł zacząć temat i wrzucić kilka nagłówków, avków, buttonów z powiedzmy Miley Cyrus. To taka jakby notka na blogu. No więc ja zacznę i wrzucę kilka nagłówków i avków z Ashley Tisdale. Następna osoba może wybrac swoją ulubioną gwiazdę i dodać dodatki właśnie z nią np. Miley Cyrus, Vanessa Hudgens, Kristen Stewart, Selena Gomez itd. a wy możecie je pobrać i wstawić np. na swojego bloga lub możecie poprosić o dodanie napisu albo coś w tym stylu ;* KPW? Klik Klik Klik Klik No i to na tyle, pobierajcie ile chcecie,a i możecie mówić z jaką gwiazdą ma być nastepny temacik ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolajn. Avki Taylor Swift 25.08.09, 13:14 Wszystkie są mojej roboty ! I pochodzą z mojego bloga : strefa-konkursow.blog.onet.pl Jeśli kopiujecie to mnie o tym poinformujcie Odpowiedz Link Zgłoś
mycha13 Re: Pobieralnia dodatków :) 25.08.09, 14:54 unperfect. te od ciebie są cudne ten pierwszy mam na tapecie swojego kompa jast taki śliczny sama je robiłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Re: Pobieralnia dodatków :) 25.08.09, 15:18 Oj, dziękuję, dziękuję Tak sama je robiłam, zrobić Ci coś jeszczę? Odpowiedz Link Zgłoś
thay 3 nagłówki z Ashley + 1 z Demi 25.08.09, 15:19 Z Ashley nie były publikowane, ten z Demi był na moim pierwszym blogu Outie.blog.onet.pl Klik Klik Klik Klik Odpowiedz Link Zgłoś
thay Re: 3 nagłówki z Ashley + 1 z Demi 25.08.09, 15:20 Sory zapomniałam dopisać, że jak ktoś pobiera to niech napisze w tym temacie lub na moim blogu Lovato-DD ) Odpowiedz Link Zgłoś
unperfect. Dla mycha13 ;** 25.08.09, 19:15 Proszę bardzo, mam nadzieję, że się spodoba Klik Ta sesja mi się bardzo podobała, a jak tobie nie to mogę zrobić nagłówek z inną ;* Odpowiedz Link Zgłoś
zmienna Re: Dla mycha13 ;** 25.08.09, 19:33 nie wiem ,czy takie cos macie..,czy potraficie zrobić. poproszę tapetę z billie joe armstrongiem ,joelem maddene,amy lee .; d w sensie ,że wszyscy mają być jakos razem.; d z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś