Dodaj do ulubionych

Poniżają mni ;(

27.08.09, 14:01
Od pewnwgo czasu mam problemy z koleżankami z klasy. Dokuczają mi i obgadują ,
rozgadują o mnie jakieś dziwne rzeczy o których nawet nie mam pojęcia.W internecie klną
na mnie i wgl. Z całej klasy,w której jest 26 mam tylko 2 dobre koleżanki i jednego
takiego spoko kolegę .

Jak mogę temu zaradzić?
Obserwuj wątek
    • pariska65 Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:05
      ehh...przykre nie bardzo wiem jak Ci pomóc może przestań kolegować się z tymi
      osobami no nie wiem może powiedz dyrce i wychowawczyni....
      • wili Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:19
        Oo...ja bym nie radziła mówić o tym dyrektorce czy nauczycielce, bo mówiliby potem, że donosi na wszystkich i wyszłoby to na gorsze. Ja też nie wiem co ci poradzić, to naprawdę bardzo przykra sytuacja. Dobrze byłoby wiedzieć kilka dobrych tekstów, które by je powaliły, ostry język zawsze się przydaje.. Może poszukaj w necie coś na ten temat.
        A do której klasy chodzisz?
    • an3ciaa Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:18
      bądz modna
      • wili Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:21
        an3ciaa Mogłabyć zatrzymać swoje rady dla siebie? Bo naprawdę nikomu nie pomagają i są BEZ SENSU
    • rosalie Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:39
      u mnie w klasie tez jest taka osoba w klasie 'malo lubiana' ..ale no coz sprobuj sie
      wpasowac i zapytaj sie ich o co im chodzi. mysle ze tak naprawde one sa glupie i nie warte
      twojej przyjazni. moga byc tez zazdrosne dlatego pisza o tobie glupoty. nie martw sie smile
      • samotnymotyl Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 14:45
        Hej smile Chyba każdy był czasem poniżany ale to napewno nie jest miłe sad ja bym Ci
        mogła poradzic żebyś się jakoś wtopiła w tłum i nie słuchała jakiś głupich pustych laleczek
        które pewnie nie maja swojego zdania. może byś mogła się zakumplowac z dziewczynami
        z innych klas? A tak w ogóle jeśli masz jakoś koleżanke lub przyjaciółke to wiesz że nie
        będziesz sama smile: )Zycze powodzenia kiss kiss
    • pariska65 Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 15:02
      ale pocieszę Cię miałam podobnie tylko ja miałam gorzej bo koleżanki mnie czasem
      obgadywały a chłopaki za mną łazili robili głupie miny i przezywali kurde i nie
      mogłam od nich uciec później coraz rzadziej i później tylko niektórzy a teraz
      przestali xd
    • independent_ Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 15:16
      dowiedz się, czemu tak robia.
      • saphirka Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 15:19
        Ignoryj,jak zobaczą że durne plotki nie robią na tobie wrażenia powinny przestać. Wiem
        coś o tymwink kiss
    • zuaona Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 15:35
      ignoruj je i nie pokazuj że cię to rusza , to przestaną . ; x
    • holly_ Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 20:45
      Do wili: Teraz będę chodzic do 1 gim. ;]
      • kostka Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 20:49
        powiem tak... im bardziej będziesz pokazywała im że to cie boli i porusza to tym
        bardziej te dziewczyny będą ci dokuczać i będą cie poniżać. moim zdaniem
        powinnaś ich olewać i cieszyć się tym że masz prawdziwe koleżanki które ci pomogą...
        • ladyy Re: Poniżają mni ;( 28.08.09, 10:38
          Rób tak że to cie nie rusza jak będziesz im gadać niewiadomo jakimi tekstami to ich
          nakręci opowiem ci moją sytuacje
          Kiedyś rozdrażniłam taką jedna dziewczyne a taki nie winny żarcikbig_grin
          No i ona na mnie że ja cośtam, no i ja na nią, a przypomne że to dziewczyna z innej klasy
          ale równoległej
          Na początku wszystkie dziewczyny za mną niby to, ale później bo sie okazało że w tamtej
          klasie są przyjaciółki 4 z mojej no i wzieły jej strone oczywiście tego nie pokazywały ale
          gadały na przerwie itd. Oczywiście wszystkie były bezstronne oprócz 3 no bo dwie
          walczyły o przyjaźń tej dziewczyny i tylko te trzy mi dokuczały.
          Ja takie odzywki gadałam że normalnie tamte z nóg zwalały nawet troche chłopaki tamte
          drażnili (ale niestety tylko troszeczkeuncertain) no a one oczywiście dalej ja przestałam sie
          wogule do nich odzywać i sie uspokoiło wogule nic! żadnych szturchań wogule
          Raz nawet usłyszałam jak jedna z tamtej paczki gadała jakie fajne ciuchy mam to mnie
          normalnie rozwaliłobig_grin

Uff ale sie rozpisałam
    • xxxxnatixxxx Re: Poniżają mni ;( 27.08.09, 22:26
      Dobrze, że masz znajomych, którzy Cię pocieszą, na twoim miejscu bym nie zwracała na
      nich uwagi, jak zobacza że nie reagujesz to przestanabig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka