Dodaj do ulubionych

Zeszyty szkolne

30.08.09, 17:41
Zastanawiam się czy dekorowanie zeszytów szkolnych jest jeszcze modne , np.
pierwsza stronka zeszytu jest cała w kwiatki albo w serduszka smileA może lepiej
jest kupić zeszyt z jakimś super wzorkiem ?? Co o tym sądzicie??

( Jeżeli taki wątek już był to sorry ) smile
Obserwuj wątek
    • independent_ Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:46
      to jest wsiowe.
      ja piszę przedmiot, imię, nazwisko, klasa i gites.
    • wampirekxd Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:47
      Rób co chcesz... Nie kieruj się tym co jest modne. Wkońcu to twoje zeszyty, prawda??
      • hermiona13 Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:51
        zależy też, ile masz lat, bo w gim, to już trochę niewypada xd

i ludzie dajcie spokój z tym tekstem, który pojawia się w co drugim wątku na forum: 'jeśli
        był taki wątek to przepraszam', to jest naprawdę dobijające ;q
      • mylipslikesugar Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:52
        zgadzam się z wampirkiem . ; ]
        ja np.
        fajny stylem pisze np . matematyka i cieniuje to ołówkiem
        u mnie w klasie wszystkie dziewczyny robią coś takiego .
    • honey__ Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:52
      najlepszy moim zdaniem zeszyt jest w twardej okładce. fajnym sporobem dekorowania jest przyożenie okładki do monitora na którym masz napisane coś co chcesz jakąś fajną czcionką, zeszkicowanie tego napisu ołówkiem i poprawić cienkopisem ; DD.
      fajnie też wygląda [zeszyt w kratkę] w serduszka czy kwiatki jednakowym kolorze a twoje imię i nazwisko z kwiatków w innym, wyróżnijącym się ;D. dużo pomysłów, kiedys w mojej szkole była moda na tatułaże w zeszytach na marginesie, jaka to była gimnastyka dla języka, bo pod wole zeszytu nie wstawisz xdd.
      albo najwygodniejsza opcja w prawym dolnym rogu naklejka, imie nazwisko i już.
    • an3ciaa Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:53
      JA MAM CALY ZESYCIK JURZ W KFIATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!111 TO JEST TRENDI!!!!11
      • sweeting Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:57
        an3ciaa schowaj się z tymi swoimi tekstami
        Jesteś żałosna!!! uncertain

A co do tematu to ja bardziej bym ci polecała zwyczajną naklejkę wink
      • blood_ Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 17:58
        Ja u góry na pierwszej stronie piszę imię, nazwisko, klasa, przedmiot,a na samy
        dole jakiś cytat. W tym roku będzie to chyba: "She want's to go home, but
        nobody's home...". Jak ktoś zna angielski to będzie wiedział co to znaczy wink
        • independent_ Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 18:00
          ja tak robiłam w podstawówce.

btw. nobody's home to chyba jedyna piosenka która mi się podoba od avril.
          • blood_ Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 18:02
            "Noboddy's home" jest najlepszą piosenką Avril. Uwielbiam jej wersje akustyczne wink
            • rikki Re: Zeszyty szkolne 30.08.09, 20:24
              Ja zawsze kupuję zeszyty z fajnymi okładkami, które mi się podobają big_grin I naklejam
              naklejkę, na której piszę imię, nazwisko, przedmiot i klase suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka