Dodaj do ulubionych

W-F=HORROR!

• madziusia94 Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 19:43
      mam podobnie. ;] najbardziej wkurza mnie laska ktora zawsze drze ryja na tych co
      graja slabiej. ja sie nie daje ale te ktore sa niesmiale zawsze bronie. ;]
    • ketrin Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 19:51
      och, mam tak samo uncertain
      staram się ćwiczyć jak najwięcej, ale czasem to na prawdę o,o
      w siatkę mogę zagrać, ale z dziewczynami i na żarty, zawsze się powygłupiamy,ale
      tak to zawsze jakąś piłkę puszczę, a one są złe o,o
    • yui Re: W-F=HORROR! 02.10.09, 19:57
      WF to zuo =.=
      Ja też nie lubię. Nawet przewrotu nie umiem zrobić ; x
      Za to lubię basen, o ^^
    • michal07 Re: W-F= SUper zabawa :P 02.10.09, 20:02
      w-f to jest najlepszy przedmiot w szkole (przynajmniej dla mnie , chłopaka)
      uwielbiam grać w piłkę nożną , ręczną , kosz , dzięki w-f można na chwilę wstać
      z krzesła szkolnego i pograć z kolegami z klasy , rozluźnić się wink szkoda że
      jest tak żadko powinna być jedna lekcja w-f na dzień wink by można było sobie
      trochę pobiegać wink poza tym sport to zdrowie big_grin
      • molinka Re: W-F= SUper zabawa :P 02.10.09, 20:23
        Dodam że też prawie zawsze jestem wybierana na końcu , a w siatkę też nie umiem
        odbijać więc mam pocieszenie ze nie jestem sama ;] I na dokładkę jest u nas
        taka dziewczyna co cały czas się rządzi i drze sie jak ktos cos zle zrobi ...
        Ale biegać lubię ;]
        ZA to nienawidzę siatkówki grr najgorsza gra ...
    • crystar Re : W-F = HORROR! 03.10.09, 19:46
      Ćwicz. W mojej klasie jest dziwczyna, która jest kiepka, a ostatnio, kiedy graliśmy w
      rzucankę (przygotowanie do siatki) zrobiła fantastyczny serw !smile
    • sonea_ Re: W-F=HORROR! 03.10.09, 19:57
      Piszesz, że nie umiesz
      grać w kosza, siatke itp.
      To może naucz się.
      Miej chęć, a nie wykręcasz
      się jak możesz. Każdy
      sportowiec jakoś zaczynał.
      A ty możesz np. biegać
      a nie grać w siatkę itp.
      I najważniejsze SPRÓBUJ
      polubić wink
      • michelle_ Re: W-F=HORROR! 03.10.09, 20:08
        niektóre osoby przesadzają .
        ` nienawidzę wf'u `. kurczę ,
        a wolicie siedzieć na kanapie i
        nic nie robić ? może wam się
        nie chce. ale wf jest fajny .
        ruch jest fajny . tylko trzeba
        chcieć . ;xx
        • zuzoa Re: W-F=HORROR! 03.10.09, 20:19
          Ja nie lube wfu tylko dlatego, że nie jestem wysportowania tak jak inne
          dziewczyny i przeważnie jestem ze wszystkiego najsłabsza. Nie umie skakac do
          piasku,rzucać ta beznadziejna kulą..itp. A nauczycielka nie patrzy na to czy sie
          starasz tylko jak to zaliczyłeś;/ to jest najgorzesz;/ bo potem z wfu mam 4. I
          baba cie porownuje do tej osoby ktora ma 6 i jest wysportowana;/ Gdyby patrzeli
          na to czy sie starasz...to luz;p
          • mycha96xd Re: W-F=HORROR! 04.10.09, 16:36
            Ja tam KOCHAM w-f ... ale tylko wtedy jak gramy w siate , kosza w uni hokeja
            lub w ręczną albo jak idziemy na siłownie .... ale nienawidzę biegać
    • xis Re: W-F=HORROR! 04.10.09, 17:01
      Nienawidzę w-fu, cholera. == Nienawidzę tych wszystkich beznadziejnych gier
      zespołowych, nienawidzę biegać, nienawidzę robić brzuszków i nożyc, nienawidzę,
      nienawidzę, nienawidzę. ><
      • ocean.bez_dna Re: W-F=HORROR! 04.10.09, 17:04
        ja lubie w-f ; PP po prostu x dd jetsem dobraw kosza i w siate -'- ale pff jak
        mamy biegac to mnie h,j bierze...: //
        • kosmos Re: W-F=HORROR! 04.10.09, 17:09
          mam tak samo jak osoba wyzej big_grin

Tez lubie WF chociaz przyznam sie bez bicia ze kiedys nie lubiałam smile
          ale to chyba przez poprzednia nauczycielke.. i moim zdaniem duzo daje to jesli nauczyciel
          jest na luzie big_grin

np. my jak gramy w cokolwiek to mozemy muzyki słuchać, jeść co chcemy i mamy
          nawet 1 raz w tygodniu areobik big_grin
          Nie tak zeby tylko siatka, noga, siatka, noga ..
          • molinka Re: W-F=HORROR! 07.10.09, 18:04
            Ale tak naprawdę to że nie lubię wuefu nie oznacza że nie lubię sportu bo np:
            lubię jeździc na rowerze , jeżdzić na rolkach no i oczywiscie na łyżwach (achh
            kocham łyżwy)
            Pływac też lubię ;]
            Polecam granie z friend przez płot w siatkę tak na żarty ;p
            a nie na ocenę cryingsciana
            Bo siatki na wuefie nienawidzę tak samo jak skoku wzwyz grrr ...
            zawsze jak gramy w siatke albo ręczną lub kosza ja siadam ale i tak zawsze
            facio każe mi grać crying
    • pauliska1212 Re: W-F=HORROR! 08.10.09, 17:37
      grr. nienawidzę wf.! jestem beznadziejna z wszystkiegoo.! scianasciana
      mam wyliczyĆ.?
      ok.<.>
      a więc:

-biegam na poziomie ślimaka
      - brzuszki, przysiady, nożyce nienawidzę!!!!
      - jestem beznadziejna z siatki . nie umiem pożądnie zaserwować, odbić dołem i górą!
      - kosz. nigdy do niego nie trafiam
      - uni chokej czy jak to się tam pisze. crying nie moge trafić kijem w krążek
      - piłka nożna. nie tylko nie to!

lubię jezdzic na rowerze, rolki itp. ale jesli chodzi o wf. nienawidzę.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ej pisałam kiedyS na jakims wątku o wf jak to ten to nieważnetongue_out
      • renesme Re: W-F=HORROR! 08.10.09, 17:47
        Pff.. mam to samoo. załamka sad
    • zuzka_ .... 08.10.09, 17:57
      ja też nienawidzę w-f pan jest straszny , jak coś zrobisz nie tak pała !! a ja jestem strasznie
      nerwowa i jak ktoś na mnie krzyczy tak się denerwuję i biorę do siebie , zawsze przed w-f
      straszne się denerwuję nienawidzę ćwiczyć na sali bo zawsze gramy w ręczną albo pan każe
      długo biegać i wgl. koszmar kiedyś u nas był pan który był spokojny nawet na koniec roku
      miałam 4 a z tym gościem jest strasznie . po wychowaniu fiz. najczęściej chce mi się płakać .
      a w-f mamy 4 razy w tygodniu cryingcrysciana

P.S. nie wiem czy ktoś to zrozumiał
    • mellow Re: W-F=HORROR! 10.10.09, 16:58
      nienawidzę wf.
      nienawidzę nauczycieli wf.
      nienawidzę zawodów.
      nienawidzę ciągłego zmuszania mnie do trenowania.

wf to potężne zło.
      • wercia7 WF 10.10.09, 17:49
        Nie znoszę WF-u.... Miałam 1 4 wna koniec 6 klasy i była ona właśnie z WF-u...
        Nie powinien się liczyć do średniej... Co ja poradzę na to, że jestem słaba??
        A ćwiczyć na pewno nie będętongue_out Wolno biegam, nie umiem grać w siatkę, kosza w
        ogóle w nic...
        • wika112 Re: WF 10.10.09, 18:05
          ja tam lubie wf ale jak słysze że mamy grać w kosza to mnie coś bierze bo to
          jest najdurniejsza gra na świcie...
          • selcia17 Re: WF 12.10.09, 16:36
            Ja lubie wf ale tylko jak raz na dwa tygodnie jest ayerobic ; ))
    • me. Re: W-F=HORROR! 12.10.09, 16:49
      hah, to masz tak jak ja tongue_out nie to zebym byla jakos kaleka boza co to nie umie pilki
      zlapac big_grin tylko poprostu nie cierpie wf-u. uncertain tez sie wykrecam jak moge xD
    • r_patzz Re: W-F=HORROR! 12.10.09, 16:54
      Nooo ja to samo smirk zawsze pisze zwolnienia za mame albo coś tam mnie boli zawsze ;] nie wiem jak zdam ale ok big_grin
    • kararock Re: W-F=HORROR! 14.10.09, 20:22
      druga ja
      tylko u mnie nie ma sie jak wykręcić
      • lena_ Re: W-F=HORROR! 14.10.09, 20:29
        Hmm, a ja lubię w.f. a najbardziej to siatkę i kosza.
        Nienawidzę piłki ręcznej..
        Ostatnio na wf-ie dziewczyny grały w piłkę nożną tylko, że to wcale nie
        przypominało piłki nożnej, bo cały czas wykopywałyśmy piłkę na auty, ale to
        szczegół xdd
    • ultrafioletowa Re: W-F=HORROR! 14.10.09, 20:28
      Też nie nie nawidze w-f ale mam 5 nie lubie go raczej z lenistwa ;D
    • tusiaczek Re: W-F=HORROR! 14.10.09, 20:30
      Mam dokładnie tak samo jak Ty
    • vaniney brak 14.10.09, 20:35
      dla was wkurzający jest wf,dla mnie wkurzający są ludzie,którzy stoją na boisku jakby
      przepraszali,że żyją big_grin
    • kolorowo Re: W-F=HORROR! 14.10.09, 21:07
      Ja luubie grać w siatke , ale nie umiem ! ale chyba nie jestem z takich gier najgorsza , ale jak skaczemy np. w zwyż (nie wiem jak to się pisze ) to wszyscy przeskakuja , oczywiście z wyjątkiem mnie ! nie noo ! My mamy jeszcze jakiś wilelki test na końcu roku ~! hoorror !
    • reden Re: W-F=HORROR! 16.10.09, 18:37
      bleee też nienawidzę W-Fu i nie umiem w nic grać , ale zawsze wszystko obracam w
      żart xD. np. gdy gramy w siatkę gadam , skaczę albo robię "pozycje ptaka", udaję
      małpę z koleżanką itd. xDDD
    • vani74_13 Re: W-F=HORROR! 16.10.09, 18:41
      Mam 5 z w-f ale tez go nienawidze !.
      Jestem dobra w koszykowke i w p.reczna ale strasznie nie lubie tego przedmiotu i
      tyle xd
      nie wiem w sumie dlaczego xd
    • hellokiciara Re: W-F=HORROR! 16.10.09, 21:06
      Ja wręcz przeciwnie , uwielbiam grac w kosza jestem dobra x D oraz lubie grac w
      siatkę wink . Lubie w-f ale nie w piątek ,bo wtedy włazi na salę kl sportowa i ćw
      rozne głupie wykonują shock,dzis myslałysmy ze padniemy ;] wykonczyła nas tak
      że Hey xDD ^^ . Masakraa ;p
    • kitty Re: W-F=HORROR! 16.10.09, 21:11
      to tak jak ja. aczkolwiek mi to zwisa. ja chcę tylko przejść z wf do drugiej
      klasy. wogólę wf w moim liceum jest głupi. nawet się nie zmęczę.
    • hermione ;/ 16.10.09, 21:19
      Ja mam takie kościste palce i wystarczy, że nieco mocniej odbiję piłkę i jest
      zagrożenie, że mam palec wybity. ;| Już miałam wszystkie po kolei, ale jestem
      szybka i... jakby to powiedzieć... bardzo szybko i skutecznie uciekam przed balą xdd
      • kaoru_ Re: ;/ 17.10.09, 11:00
        No bo jak cały czas się zwalniasz to nic dziwnego że nie umiesz grac i cię na
        samym końcu wybierają uncertain
        • blood_ Re: ;/ 17.10.09, 11:07
          kaoru_ napisał(a):

> No bo jak cały czas się zwalniasz to nic dziwnego że nie umiesz grac i cię na
          > samym końcu wybierają uncertain

nie zwalniam sie caly czas, zwalniam sie doslownie moze ze 4 razy w roku i to
          wtedy gdy gramy w pin-ponga (umiem grac, ale nie lubie) i kiedy biegamy.
    • patrycjaaa Re: W-F=HORROR! 17.10.09, 11:05
      ja też nienawidze tongue_out i nie ćwicze x DD bo mam do w dupie . -.--
    • beautiful_ Re: W-F=HORROR! 17.10.09, 11:07
      Nie przejmuj się jakaś to chyba będzie smile
      Ja uwielbiam wf ; )
      • selcia17 Re: W-F=HORROR! 17.10.09, 11:14
        Rozumiem...; **
        Miałam podobną sytuację al;e w połowie końca 6 klasy szkoły podstawowej zmienił
        się nauczyciel i jest boskoo!
    • olka23415 Re: W-F=HORROR! 17.10.09, 11:13
      sorry dziewczyno ale W-F to najlepszy przedmiot w szkole jak ty mozesz go nie
      lubic!!!indifferentbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka