tinaa. Re: Śniadania. 17.09.09, 11:29 Ostatnio nie jadłam w ogóle ! ...Ale teraz to przemyślałam i czasem nawet na siłę jem płatki z mlekiem itd ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Śniadania. 01.10.09, 21:13 a roznie . jak jem to najczescie platki corn flakes . a czasem nie jem ,bo albo nie jestem glodna albo nie mam czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
truuskaweczka Re: Śniadania. 05.10.09, 15:53 a ja jem tosty czasami platki z mleczkiem od krówki xdd Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Śniadania. 11.10.09, 20:43 Grzanka...zawsze ser zioła soł czosnkowa - mikrofala z grilem = pychotka...; PP A wszytko w 4 minuty Ale jak uzywasz soli czosnkowej to myj ząbki zapaszek nie jest za ładny... ; PP Drugiego śniadania w szkole nie jem Na obiad często sałatka lub to co mama wymyśli Sałatka grecka to mój specjał... ; )) - jestem na diecie Kolacja o 19 - bo jak się je na noc brzuszek rośnie, a kolacja zróżnicowana. Płatki albo jogurt różnie bywa...; )) Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ Re: Śniadania. 12.10.09, 21:13 ja jem płatki z mlekiem, to już tradycja. xd Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusia. Re: Śniadania. 13.10.09, 12:45 Chleb z dżemem brzoskwiniowym- Monotonia. Czasem płatki owsiane z Mlekiem i cukrem (pyyycha!) lub Naleśniki z nutellą. Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Śniadania. 13.10.09, 13:09 Najczesciej jem - Nesquik'i albo chocapic'i, chleb z drzemem, lub chleb z czekoladą ;P Zależy, o której to sniadanie jem, bo np. przed 8 nic nie wepchne, nie moge, nie dobrze mi sie robi. Po 8 ok. 9 to platki, a po 10 to wszystko Tak mam ... nie wiem czemu ... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Śniadania. 13.10.09, 17:07 rzadko je jem bo się rano z niczym nie wyrabiam a śniadanie to ostatnie o czym rano myślę. Nooo chyba ze mamy weekend mmm kocham tosty mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekxdd Re: Śniadania. 13.10.09, 17:09 ja wcale nie jem śniadania xD czasami kanapkę...ale to czasami Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Śniadania. 13.10.09, 19:38 ja śniadania jadam tylko w weekend i ogólnie dni wolne od szkoły. gdy idę do budy nie mogę tak jaoś jeść robi mi się niedobrze no gdybym jadła w życiu bym nie zdążyła różnie jadam śniadanie. raz kanapki, raz tosty, albo jajkoo lub płatki. Odpowiedz Link Zgłoś
lolli_pop Re:Śniadania. 13.10.09, 19:43 Ja na śniadanie prawie zawsze jem płatki z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: Śniadania. 13.10.09, 20:36 rano nic nie jem. nie mam na to czasu ;v Odpowiedz Link Zgłoś
bucikowa Re: Mniammmmmmm 21.10.09, 12:55 Kiedy jest szkoła to tosty z pomidorami, kanapka z dżemem, płatki z mlekiem... Ale dzisiaj np. miałam do szkoły na 9 i musiałam wstać o 7:45 bo mam do szkoły daleko ale zaspałam i była ósma i na śniadanko wzięłam jabłko i pobiegłam do sq. W weekendy uwielbiam jeść jajka. Jajecznica z pomidorem, pieczarkami, papryką, szczypiorkiem itd. Lub kanapki z pastą jajeczną. Mniam! No i oczywiście herbatka lub kawa (bez kofeinowa) Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza Re: Śniadania. 21.10.09, 13:14 Ja zawsze wstaje wczesniej by zrobic sobie sniadanie.. Zazwyczaj jadam nalesniki z serem bialym lub z nutella, popijam sokiem, albo robie kanapki z salata, szynka, pomidorem i popijam herbata. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyxdmisiak Śniadania 21.10.09, 13:58 Nie jem pierwszego bo mam problemy z żałądkiem a na drugie kanapke albo paczka Odpowiedz Link Zgłoś
kaasia96 Re: Śniadania. 21.10.09, 16:05 Ja przed szkołą nie jem śniadania bo nie mam apetytu i jest dla mnie za wcześnie, a w weekendy jadam normalne śniadanie Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: Śniadania. 13.01.10, 20:19 `.Różnie najczęsciej ciemne piczywo z serem camembert,rokpol lub almette ;]].Czasami robię sobie (,gdy starczy czasu) sałatkę owocową, albo warzywną, gdy znajdę ser feta w lodówce xd.A czasami jem płatki z cynamonem Cini Minis z mlekiem sojowym ;].A i jeszcze herbatę pomarańczową, albo cytrynową (Dilmah). Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Re: Śniadania. 13.01.10, 20:24 różnie to bywa, ale herbatka zawsze musi być Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 nieeee 13.01.10, 20:24 ja jem tylko kolacje i czasem obiad !!! bo nie jestem za często głodna Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: nieeee 14.01.10, 10:12 ja nie potrafię nie zjeść śniadania. nie wiem jak ktoś może wgl nie jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: Śniadania. 14.01.10, 12:57 różnie .. matka mnie zmusza bo za mało waze ; | kanapke albo płatki jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Zdrowo^.- 14.01.10, 13:24 Ja muszę zjeść śniadanie, przed wyjściem z domu! Na serio, padła bym chyba jakbym nic nie pochłonęła;> Więc tak: - Płatki z mlekiem [granola orzechowa, nestle fitness z jogurtem albo takie miodowe] - Płatki z jogurtem- tu granola;> - Jogurt [ ze zbożaami] - Chleb ziarnisty;P Z rybą z puszki, serkiem białym ewentualnie dżemem. -I w weekendy takie ala tosty. Z serem żółtym, tyle że z piekarnika;* Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: Śniadania. 05.04.10, 13:31 jem śniadania strasznie późno. nie potrafię wstać i od razu coś zjeść. jem gdzieś tak po jedenastej. nie lubię jeść śniadania z rodziną. wolę siąść sobie zboku i w spokoju i w ciszy zjeść. przeważnie jem kanapkę z serem. białym lub żółtym. to mi zależy od tego na co mam ochotę. aha i przeważnie do tego piję kakao. gdy chodzę do szkoły to w ogóle nie jem. dopiero zjem sobie obiad w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Śniadania. 05.04.10, 14:08 nesquik z mlekiem albo Cini Minis truskawkowe <3 Ale dość często jem dopiero w szkole śniadanie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Śniadania. 05.04.10, 14:10 Nie zawsze jem śniadania, bo po prostu nie am ochoty. Śniadanie jest ważne, nawet bardzo. Ale czasem po prostu nie mogę się zmusić rano, żeby coś przełknąć bo mi niedobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxdemuskaxxx Re: Śniadania. 05.04.10, 14:12 najczęściej kanapkę z pasztetem i ogórkiem i herbatę z biedronki mniej często płatki<jakie są akurat w domu> Odpowiedz Link Zgłoś