Dodaj do ulubionych

prezydent Kaczyński

23.10.05, 21:26
jestem załamana wynikami wyborów prezydenckich.....
Obserwuj wątek
    • sledziowa Re: prezydent Kaczyński 23.10.05, 21:32
      Ja również nie jestem zadowolona z końcowych wyników sad
      Jednak do załamania mi daleko...
      • malgosia191 Re: prezydent Kaczyński 23.10.05, 21:48
        To też nie był mój typ
      • dorjana1 Re: prezydent Kaczyński 23.10.05, 21:51
        a jednak Polska homofobów...Muszą ją zniszczyć do końca i niestety musi odejść
        pokolenie naszych rodzicow-wtedy coś świeżego nastąpi.Boże państwo
        socjalne...przecież tu nie ma na to pieniędzy!!

Dorota
        • tennessee Re: prezydent Kaczyński 23.10.05, 23:46
          My z mężem, mimo, że na obczyźnie, głosowaliśmy.
          Na Tuska.

Dla mnie to niezrozumiałe, że są tacy, co im się wydaje, że ich głos się nie
          liczy, więc nie idą głosować. Co drugi tak ma! Co drugi!
    • anula2000 Re: prezydent Kaczyński 24.10.05, 08:45
      Ja wczoraj jak zobaczyłam jakie są wyniki i jak Tusk przemawia poczułam jakieś
      bardzo silne i dziwne uczucie, szok. Byłam pewna jego wygranej, bo wszyscy
      znajomi i na forum opowiadali się za Donaldem, a tu coś takiego... Nawet nie
      mam siły tego komentować....
    • mamuska85 Re: prezydent Kaczyński 24.10.05, 08:54
      Ja też jestem w nie najlepszym humorze. Myślałam,że ludziska mają troche oleju w głowach ale chyba się pomyliłam. Teraz to już napewno w Polsce dobrze nie będzie.
    • charl75 a my nie glosowalismy na Tuska 24.10.05, 09:09
      Jakos nie przekonaly nas jego klepania po plecackach i ukladziki z
      Kwasniewskim, Millerem, Kulczykiem i cala ta rozowa smietanka. To juz bylo,
      wiec w wykonaniu Tuska bylaby tylko kontunuacja. A poza tym to nie narzekajcie
      tak na panstwo socjalne, bo za Tuska Polska bylaby tylko dla bogatych, no chyba
      ze jestescie zonami prezesow bankusmile)
      • bbb21 Re: a my nie glosowalismy na Tuska 24.10.05, 09:37
        pewnie w większości tymi żonami prezesów nie jesteśmy; ten, który wygrał to też
        nie mój typ; głos swój oddałam na Tuska-mniejsze zło? boję się szaleńczej
        biurokracji, następnych pałaców zusowskich, państwa socjalnego, rozliczeń z
        przeszłością i masy urzędów i urzędasów, którzy będą do tego potrzebni, boję się
        obsadzania leppera, beznadziejności rydzyka, lpr, BRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!
        Boję się zaognienia stosunków zagranicznych. Kolejnej reformy służby zdrowia.
        Po prostu boję się, co teraz będzie!!!
        • charl75 Re: a my nie glosowalismy na Tuska 24.10.05, 09:47
          Mysle, ze palace ZUS-owskie i banda urzedasow to wlasnie domena poprzednich
          ukladow, gdzie kazdy z rodziny ministra albo prezesa do trzeciego pokolenia
          musial miec fajna posadke i dobra pensje. Ja mam nadzieje, ze teraz bedzie
          inaczej, bezpieczniej..... wierze w tosmile
          • bbb21 Re: a my nie glosowalismy na Tuska 24.10.05, 10:00
            biurokracja za czasów Kaczyńskiegow Warszawie bardzo się rozrosła... Chciałabym
            bym taką opptymistką, jak Ty, ale ..nie potrafię!
            • kasper68 Re: a my nie glosowalismy na Tuska 24.10.05, 10:07
              Przy każdej zmianie władzy, czy to sejm, czy prezydent czy minister w zakładzie
              pracy męża zmieniają wszystkich na wyższych stanowiskach, nieważne dobrze
              zarządzał czy źle. Czyli na dobrą sprawę ta czy inna wygrana będzie oznaczała
              nerwówkę.
    • amelia791 Trochę tolerancji dziewczyny 24.10.05, 13:48
      Apeluję żeby uszanować zdanie większości społeczeństwa i nie używać na tym
      forum obraźliwych dla wielu ludzi określeń typu: "homofob" czy "ludzie nie mają
      oleju w głowie". Mamy demokrację i nowy prezydent został wybrany większością
      głosów czy się to komuś podoba czy nie. Jeśli ten wątek będzie dalej
      kontnuowany na zasadzie opluwania ludzi którzy raczyli mieć inne zdanie niż
      niektóre dziewczyny wypowiadające się na tym forum, to wątek ten zostanie
      przeze mnie usunięty. Dyskusja - proszę bardzo, ale w momencie wzajemnego
      obrażania się i braku szacunku dla odmiennego zdania zapraszam na inne fora.
      Pozdrawiam
      • 5aga5 Amelia! 24.10.05, 14:27
        Tak trzymaj! Nie dopuść do tego by zrobił się tu gorszy nastrój. Jak do tej
        pory było super i chyba każdej z nas to odpowiadało.
        A tak swoją drogą to zawsze wiedziałam że polityka to burzliwy temat i to w
        każdym miejscu. Dlatego nigdy się nie udzielach w takim wątkach, choć jak każdy
        człowiek swoje zdanie mam.
      • polka3 Re: Trochę tolerancji dziewczyny 24.10.05, 19:05
        nie odnosze wrazenia, że ktoś tu w tym watku sie obraża..nie było mowy o
        jakichś personalnych uwagach jedna do drugiej...
        • amelia791 Nie o to mi chodziło ..... 24.10.05, 19:13
          Nie chodziło mi o "obrażanie się" tylko o obrażanie przekonań innych ludzi,
          większości nawiasem mówiąc.
          Dzięki Aga smile
    • margarettka Re: prezydent Kaczyński 24.10.05, 22:48
      polka, ja tez jestem zalamana
    • charl75 dziwi mnie tylko 25.10.05, 09:54
      fakt, ze tyle z Was bylo za panem Donaldem Tuskiem, a wiekszoscia, prawie 10%
      przewaga zostal wybrany pan Kaczyńskismile
      • asia_grzes Re: dziwi mnie tylko 25.10.05, 10:30
        w Warszawie równiez ten wyklinany Kaczyński wygrał.i dobrze:po tym jak PO jak
        małe dzieci obraza sie ,bo nie może dyktowac warunków i już nie chce koalicji z
        PiS-em,to dobrze sie stało,że nie oni decyduja o moim kraju.a ich partyzantke
        wobec PiS-u przewidzialam już dawno.AWS-UW...szkoda,ze historia tak niewielu
        uczy.poza tym dlaczego tak mało ludzi dziwi fakt takiego niezadowolenia z
        wyborów.bo wielu sie boi!.znam osoboscie człowieka,który z niepokojem czeka czy
        PiS spełni obietnicę i rozliczy wszystkich.i zycze im tego z calego serca
        ps.a gadki o znaczeniu elektoratu Leppera w IIturze sa śmieszne.skoro tak wielu
        ich było to czemu lepper nie wszedł do IItury?a poparcie dla Tuska-z każdej
        strony,nie zapominajmy o tym.Walesa,Kwasniewski,Urban-juz ten zestaw wystarczy
        mi,by nie ufac Tuskowi.osobowosc nijaka-tylko hasla.nie wiem jakie ma poglady
        poza tym,ze chce dostac super stolek.w programie PiS-u owszem jest wiele
        ryzykownych pomysłow,ale im ufam,bo sa od lat konsekwentni i wiedza czego
        chca.kaczynski na pytanie o polityke zagraniczna nie rzucal hasel w pustke
        tylko slusznie powiedzial-MUSZE MIEC NAJPIERW DOSTEP DO DOKUMENTOW ,OCENIC
        WSZYSTKO A POTEM PODEJME ODPOWIEDNIE DZIALANIA.i tu wielki plus ode mnie
        • malgosia191 Re: dziwi mnie tylko 25.10.05, 15:15
          W Polsce jest tyle spraw do zrobienia;bieda,bezrobocie,służba zdrowia,oświata
          itp.a dla nowego prezydenta priorytwtem jest rozliczać innych.Czy to pomoże
          naszemu krajowi?czy da ludziom miejsca pracy?czy podniesie głodowe pensje?Mam
          wątpliwości!
          • charl75 Re: dziwi mnie tylko 25.10.05, 18:55
            Moja droga, a czy myslisz, ze jesli cale na przyklad takie sadownictwo pelne
            starej gromady dzialaczy zalatwi sobie odprawki i emeryturki na poziomie kilku
            tysiecy to jest to w porzadku i Ty na to nie bedziesz musiala placic??? ja nie
            chce zeby taki Jaruzel siedzial sobie spokojnie i dostawal emerytury 5 tysiecy
            zlotych z moich podatkow tudziez starzy donosiciele albo SB-cy ktorzy
            zmarnowali zycie tysiacom ludzi spijali pianke i zyli w dobrobycie - dla mnie
            powinni siedziec w kamieniolomach, a nie lansowac sie w telewizji! Mysle, ze
            prezydent Kaczynski bedzie umial zajac sie wieloma sprawami, jest czlowiekiem
            spokojnym, dazacym do celu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka