Dodaj do ulubionych

Ile spicie?

12.04.06, 13:57
Ja sypialam bardzo dlugo do okolo 12 kiedy bylo wolne.
Od jakiegosc czasu skraca mi sie czas wysypiania i wstaje o 9.
Cos dziwnego sie dzieje,mysle ze moze to od anry albo od srebra-raczej anry i usuwane grzyby.
A jak u was spanie?
Obserwuj wątek
    • nowajulka Re: Ile spicie? 12.04.06, 14:15
      Śpię krócej niż przed leczeniem.
      • paszczak44 Re: Ile spicie? 12.04.06, 15:15
        Kiedyś jak miałem nasilone objawy spałem 11 godzin na dobę,i byłem cholernie
        zmęczony,niewypoczęty tak jakbym spał krótko. Teraz ok 7 godzin, czyli norma i
        jestem wyspany.
        • basiasiama Re: Ile spicie? 12.04.06, 15:52
          Ja rowniez, nawet po snie krotszym niz 7 godzin wstaje o niebo bardziej
          wypoczeta niz kiedys, mimo ze wstaje w nocy przewaznie 2 razy do lazienki.
          witam wszystkich forumowiczow.
          postanowilam rowniez dolaczyc do waszej rodziny wspanialych ludzi, ktorzy z
          takim samozaparciem walcza o swoje zdrowie i dziela sie swoimi doswiadczeniami.
          z "Pania Kandyda" walcze dla siebie i mojej rodziny juz od ponad roku.
          mysle ze trwaloby to krocej gdybym wczesniej dowiedziala sie o tym forum i
          radach lekarzy o otwartych umyslach Dr.Janusa i Artura.
          kuracje swoja i meza zaczelam wg wskazowek znalezionych glownie w zrodlach
          pisanych po angielsku i nie podzielilam jej na etapy tak jak trzeba, wiec mysle
          ze dlatego dluzej trwa. stosujemy od poczatku etap zblizony do drugiego.
          nie wiem czy to dobry pomysl, ale w lecie planuje zwiekszyc rygory i zrobic
          etap pierwszy.
          pozdrawiam serdecznie
          • nowajulka Re: Ile spicie? 12.04.06, 21:35
            Ale przecież w lecie sa owoce.
            • homeopatkaqq Re: Ile spicie? 13.04.06, 20:06
              ja odkad jade na moczu to spie po 6 godzin.
              Tez dziwne.I wcale nie jestem tired(=zmeczona)
              • nowajulka Re: Ile spicie? 13.04.06, 20:51
                Ja spie krócej, ale...............jestem wykończona. Za dużo pracy.
    • iwna19 Re: Ile spicie? 13.04.06, 21:25
      ja mam ostatnio straszne trudności z zasypieniem, a po zmianie czasu juz w
      ogole... Dawniej chodzilam spac o 23 i zasypialam bez problemu, a teraz kolo 24
      lub 1 zmuszam sie zeby isc do lazienki i sie umyc, po godzinie ide spac i budze
      sie przed 8. Potem jestem nieprzytomna i zauwazylam ze ostatnio doslownie nie
      mysle! Tak jakby moj umysl byl wylaczony na wszystko. To juz trudno nazwac mgla
      umyslowa. To jest jakies calkowite zacmienie. Ma ktos z Was cos podobnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka