olivka31 10.11.08, 15:08 lewatywie...a jak oczyścić jelita mocno zagrzybionemu 2 -latkowi? Niedoświadczona jestem w tej dziedzinie,więc prosze o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asaofetida Re: Dużo tutaj piszecie i o.... 10.11.08, 17:46 moze sprobuj z mikstura oczyszczajaca na bazie oleju z pestek winogron...oczywiscie w mniejszej dawce...oprocz tego nie dawaj dziecku slodyczy i bialego pieczywa Odpowiedz Link
olivka31 Re: Dużo tutaj piszecie i o.... 10.11.08, 18:05 Dzięki za odpowiedź!Czyli można się obejśc bez lewatywy ? Wystarczy podawać tę miksturę i jelitka możliwe że się oczyszczą? Na razie podaję sok z aloesu,probiotyk i stosuję dietę...tak już miesiąc i żadnej poprawy ,ani pogorszenia.Chyba musze wypróbować coś innego Odpowiedz Link
asaofetida Re: Dużo tutaj piszecie i o.... 11.11.08, 10:54 na forum bioslone znajdziesz dokladny opis tej mikstury i porady matek z dziecmi co ja stosowaly. Malym dzieciom chyba sie lewatyw nie robi...ale nie wiem na 100 %. Ta miksturka pomagala ale na poczatku jest pogorszenie...efekt oczyszczania. Zawsze sie zastanawiam skad u takich malych dzieci zagrzybienie? Odpowiedz Link
olivka31 Re: Dużo tutaj piszecie i o.... 11.11.08, 11:06 Dzieki,poszperam na tym forum co polecasz Niektóre dzieci już się rodzą z candidą przekazaną przez matkę...ja np.miałam w ciązy okropną grzybice pochwy,dodatkowo zapalenie cewki moczowej, podali antybiotyk ,wiec bardzo możliwe ze mój synek już sie urodził z tym paskudztwem,czego byłam nieswiadoma.Problemy z nim miałam od urodzenia,juz od roku błagałm lekarzy zeby zrobili mu wymaz...ignorowali,dopiero 3 m-ce temu w szpitali wykryto candide i jednoczesnie podali antybiotyk na opryszczkowe zapalenie jamy ustnej...więc zagrzybili mo go juz całkiem.Kiedy zauważyłam u niego w zachowaniu objawy autyzmu...wzięłam sprawy w swoje rece i szukam pomocy juz nie u lekarzy a w medycynie naturalnej no i trafiłam tez na to forum Odpowiedz Link
olivka31 Re: asaofetida 11.11.08, 13:41 ...przeczytałam wątek, który założyłaś tutaj na temat forum bioslone...i jakoś się juz do tamtego forum zraziłam, choć jeszcze nie zalogowałam)A jak już się jednak zaloguję, to chyba tylko podczytywac będę...bo mnie by tam za błedy chyba zlinczowali,no i za moje pytania osoby początkującej Odpowiedz Link
asaofetida Re: asaofetida 11.11.08, 17:04 forum bioslone jest kontrowersyjne ale sa tam sa rozni ludzi i dobre porady dlatego mimo krytyki polecam te strone Odpowiedz Link