Dodaj do ulubionych

Program do archiwizacji dokumentów

17.03.09, 11:04
Jakie programy możecie polecić? Chodzi mi o program, który będzie
bazą, w którym będzie można przechowywać zarówno pliki przygotowane
w wordzie, jak i skany, czy zapisane maile.
Jeśli chodzi o dokumenty w wordzie, to chciałabym, żeby dokumenty
miały możliwość zapisu wersji, czyli nie ma problemu z otworzeniem
wersji dokumentu nr 1, jak i wersji dokumentu nr 30.
Obserwuj wątek
    • spankingwawa Re: Program do archiwizacji dokumentów 04.07.09, 12:23
      hej
      słyszałem o FileNetcie i FileHold
      Ten drugi jest chyba znacznie tańszy - u nas w firmie go testowali i chyba
      będzie kupowany. U nas też jest problem z wersjami - jak pięc osób pracuje nad
      jedną umową to wysyłanie tego do każdego to istny koszmar
    • jur_eks Re: Program do archiwizacji dokumentów 27.11.13, 00:50
      Stowarzyszenie Archiwistów Polskich oferuje usługi z zakresu projektowania i wdrażania systemów zarządzania dokumentacją elektroniczną. Więcej na ten temat znajdziesz tutaj www.sap.waw.pl/
      • margot452 Re: Program do archiwizacji dokumentów 27.11.13, 11:04
        Moja firma korzysta z programu do archiwizacji JMK COMPUTERATE - mozna w nim zapisywać pliki niezależnie od formatu (Word, Excel, Power Point, PDF), można zapisywać kolejne wersje tgo samego dokumentu. Oprócz tego program można wykorzystywać do wysyłki korespondencji (w tym seryjnej - mailing), tworzenia baz danych, wielu innych funkcji, z których nie wszystkie wykorzystuję osobiście, ale sam program bardzo sie sprawdza.
    • maria131415 Re: Program do archiwizacji dokumentów 17.03.16, 15:17
      Ja polecam ten program - [url=http://archive-it.pl/index.php?m=SimpleSite&id=1]archiwizacja dokumentacji[/url]. Korzystam z niego u siebie w pracy i jest świetny. Od razu wszystko jest lepiej zorganizowane z takim programem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka