Gość: Karol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.04, 12:53 Ile wydajecie na "bezpłatne leczenie" w polskiej słuzbie zdrowia?. Czy dopłacacie do zabiegów i operacji. Ile trzeba dodatkowo zapłacic za operacje kolana?, żeby się "udała"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed OPERACJA KOLANA 10.07.04, 13:21 Jesli dostaniesz skierowanie na operacje kolana, to operacja sie uda pod warunkiem, ze nie zajda jakies nieprzewidziane (niezalezne od operujaego teamu) okolicznosci. Czyzbys zakladal ze chirurg celowo zle Ci zoperuje? Pielegniarka zostawi saczek w ranie? Anestezjolog nie uspi Cie jak nalezy? Pytania sa dla mnie niezrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: OPERACJA KOLANA 10.07.04, 17:03 wten sposub przyzwyczailiśmy sluizbe zdrowia ,a szczegolnie tych bardziej pazernych do lapuwek i sami ppotem nażekamy wat z tym musi być tak jak powinno bez "doplat" Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: OPERACJA KOLANA 10.07.04, 19:54 Zgadzam sie calkowicie z Toba, Saba76. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Ile wydajecie na "bezpłatne leczenie"? IP: *.acn.pl 10.07.04, 21:59 Jeśli chodzi o mnie. Z jednej strony, jak mam iść do lekarza z jakąś banalną sprawą, albo zrobić sobie analizę krwi, wolę z góry iść prywatnie. Nie mam czasu szamotać się w państwowej przychodni. Z drugiej strony, ostatnio byłam w państwowym szpitalu na niewielkim zabiegu z dwudniową hospitalizacją, obsługa była w porządku, a ja nikomu nie zapłaciłam ani grosza, i nie byłam prywatną pacjentką żadnego z pracujących tam lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś